maritbet girişmaritbet
Kule Konaklar’da 207 bin TL’ye 149 m2 daire!

Kule Konaklar’da 207 bin TL’ye 149 m2 daire!

Seha Yapı tarafından, Konya’nın yeni çekim merkezi Selçuklu’da hayata geçirilen Kule Konaklar’da satışlar tüm hızıyla sürüyor

Seha Yapı tarafından, Konya'nın yeni çekim merkezi Selçuklu'da hayata geçirilen ve bölgenin en prestijli konut projelerinden biri olan Kule Konaklar'ın satışları tüm hızıyla devam ediyor. Henüz proje aşamasındayken, Seha Yapı güvencesiyle üçte ikisi satılan Kule Konaklar'da 4+1, 3+1 ve 2+1 dairelere cazip ödeme seçenekleriyle sahip olmak çok kolay...

Konya'daki yenilikçi yaşam projelerinin mimarı Seha Yapı'nın 2009 Mart ayında yapımına başladığı ve toplam 152 daireden oluşan Kule Konaklar, şehre hakim manzarası ve merkezi konumunun yanısıra 4+1, 3+1 ve 2+1 şeklindeki farklı daire seçenekleri sunmasıyla da ön plana çıkıyor. Seha Yapı, kalabalık ailelere ya da daha büyük bir evde yaşamak isteyenlere 3+1 ve 2+1 daireleri birleştirerek 5+2 dairede yaşama fırsatı da sunuyor. Kule Konaklar'da 232 m² net daire alanı olan 4+1 dairelerin fiyatı 331 bin TL ile 357 bin TL arasında, 170 m² olan 3+1 dairelerin fiyatları 278 bin TL – 302 bin TL arasında, 149 m²'lik 2+1 dairelerin fiyatları ise 207 bin TL ile 251 bin TL arasında değişiyor.  Kule Konakların 2011 yazında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Kule Konaklar projesi ile ilgili olarak Seha Yapı Genel Müdürü Hüdaverdi Dursun şunları söyledi: “Kule Konaklar Konya'nın şehirleşme sürecine en büyük katkıyı sağlayacak projeler arasında ilk sırada geliyor. Mimari ve tasarımdan güvenliğe, konfor ve ulaşımdan sosyal yaşama kadar herşeyin düşünüldüğü, tüm çalışmaların Seha Yapı titizliğiyle yürütüldüğü Kule Konaklar projemiz diğer projelerimizde olduğu gibi henüz proje aşamasındayken büyük ilgi gördü. Bu bize gerçekten mutluluk ve gurur yaşatıyor. Görüyoruz ki yine doğru bir işe imza attık ve en önemlisi Seha Yapı olarak müşterilerimizin akıllarındaki güvenilir şirket algısına yakışan işler ortaya çıkardık.”

Kule Konaklar hayatın tam içinde

Şehir merkezinde, seçkin ve gözde bir konumda yer alan Kule Konaklar, tüm ana yollara kolay ulaşım sağlarken hemen yanında yer alan KuleSite Alışveriş Merkezi ile rahat ve hızlı alışveriş imkanı sunuyor. Konya'nın en prestijli konut projesi Kule Konaklar'ın sosyal tesisi ev sahiplerine keyifli saatler yaşatacak. Teras katında bulunan kafeteryada gün batımına karşı içilecek kahveler günün yorgunluğunu unutturacak. Proje içinde yer alan fitness center da ev sahiplerine sağlıklı bir yaşam vaad ediyor. Peyzajıyla da dikkat çeken Kule Konaklar, çam ağaçları içinde, şehrin ortasında ama şehir stresinden uzak, huzurlu ve güvenli bir yaşama davet ediyor.

Kule Konaklar'da yaşamak güvende olmak demek

İleri teknoloji imkanlarının kullanıldığı Kule Konaklar, depreme dayanıklı olarak ve tam otomatik yangın söndürme teçhizatıyla donatıldı. Hem tüm dairelerde hem de ortak alanlarda yangın algılama ve söndürme sistemlerinin yerleştirildiği Kule Konaklar yüksek güvenlik sistemleri uygulanarak projelendirildi. Site girişi, otopark ve çocuk oyun bahçesinin 7 gün 24 saat gözetimini sağlayan özel güvenlik hizmeti ve kamera sistemiyle ev sahipleri güvenli bir hayatın keyfini yaşayacak.

 

Proje Künyesi

Proje Adı                         : Kule Konaklar

İnşaat Şirketi                 : Seha Yapı

Proje Başlama Tarihi   : Mart 2009

Proje Bitiş Tarihi           : 2011 Yaz

Lokasyon                        : Konya - Selçuklu

İnşaat Alanı                    : 62, 314 m²

Konut Sayısı                   : 152

Konut Büyüklükleri       : 149 m² - 232 m²

 

Kule Konakları iletişim bilgileri

Web: http://www.sehayapi.com/

Tel: 0 332 444 73 42

  • Etiketler:

Yorum Yaz