maritbet girişmaritbet
Koza Park Esenyurt Bahçeşehir'de 180 bin liraya 2+1!

Koza Park Esenyurt Bahçeşehir'de 180 bin liraya 2+1!

Şehrin ortasında muhteşem bir gölün kenarında yaşarken, su sporu, yapmamak olmaz. Sörf, yelken, su kayağı gibi çeşitli su sporlarını deneme imkanı tüm sezon sizi bekliyor

 

110 bin metrekare arsa üzerine kurulan Kozapark Residence, toplam 4 bloktan meydana geliyor. 70 dönüm yeşil alanı bulunan Kozapark Residence, Başakşehir'de hayata geçiriliyor. Türkiye'de ilk ve tek girilebilir göl ve optimist (yelken) akademisi de yer aşan Kozapark sizlere yeni bir yaşam kalitesi sunuyor. 
 
Kozapark'ı çevreleyen 105 adet mağaza, açık havada alışveriş tadını çıkarmak isteyenleri bekliyor. Dilediğiniz zaman alışveriş yapabileceğiniz yüzlerce seçkin mağaza her an elinizin altında. Kozapark'ta alışverişin gerçek keyfine evden çıkar çıkmak varılıyor. 
 
Şehrin ortasında muhteşem bir gölün kenarında yaşarken, su sporu, yapmamak olmaz. Sörf, yelken, su kayağı gibi çeşitli su sporlarını deneme imkanı tüm sezon sizi bekliyor. Keyfinizi artırmak için optimist teknekelere özel bir iskele ve her yaşa uygun teknik ekipmanların olduğu, sörf ve tekne eğitimi veren bir kulüp mevcut. 
 
Kozapark'ın merkezinde yer alan gölden yüzülerek gidilen komşular, işe gitmeden önce yapılan tekne sefası, kapıdan çıkar çıkmaz spor yapabileceğiniz 2 kilometre yürüme parkuru, gölün yansıra şehrin ortasında olduğunuz bir kez daha unutturan manolya ve meşe ağaçları... 
 
Evden çıkar çıkmaz ulaşılabilecek benzersiz bir ayrıcalık daha... Club İstanbul; spinning bike, beslenme danışmanlığı, kişisel egzersizler, stüdyo programları, grup egzersizleri sunan fitness center'ı, buhar banyosu, masaj seçenekleri bulunan spa merkezi, havuzları, tenis kortları, uzman kadrosu, cafe, restoran ve corner shop'larıyla bambaşka bir atmosfer ve yaşam alanı... 
 
Kozapark'ta 1+1'ler 65 metrekare ile 98 metrekare, 2+1'ler 86 metrekare ile 159 metrekare, 3+1'ler 142 metrekare ile 209 metrekare, 4+1'ler ise 210 metrekare ile 336 metrekare arasında değişiyor. 2015 yılının Aralık ayında tamamlanarak sahiplerine teslim edilmesi planlanan Kozapark'ta 83 metrekarelik 1 oda 1 salon evler peşin alımlarda 175 bin liradan, 86 metrekarelik 2 oda 1 salon evler peşin alımlarda 180 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta.
 
Kozapark'ta bulunan cafe ve restaurantlar sayesinde daima zevkine hitap eden lezzetler yalnızca 1 dakika uzaklıkta. Şehrin ortasında yer alan muhteşem bir gölün etrafında yaşam da muhteşem olmalı. Her blokta sizi, 5 yıldızlı otele girmiş gibi hissettiren bir lobi karşılıyor. Rezidans, vale, laundry gibi hizmetler kendinizi daha özel hissetmeniz için oluşturuluyor. 
 
Yer altında bulunan otoparkları sayesinde yaşam alnında tek bir araca dahi rastlanmayan Kozapark'ta sizi için yaşam sadece tatilde değil, her gün ayrıcalıklı. Evinizin kapısından çıkar çıkmaz, bütün ihtişamıyla göz alabildiğine uzanan, 30 dönümlük masmavi bir göle 'merhaba' deyin. Sadece izlemeniz değil, gölün tadını doya doya çıkarmanız için her bloğun kendine ait iskelesi, kumsalı ve güneşlenme terası yer alıyor. Doğal turkuaz rengini sürekli koruyan göl, şehrin ortasında göz kamaştıran bir manzara oluşturuyor. 
 
Koza Park İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 444 99 33
 
Zeynep Karabağ/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Koza Park Residence Bahçeşehir tanıtım filmi
  • 06.11.2014 14:02

Koza Park Residence Bahçeşehir tanıtım filmi

Garanti Koza İnşaat projesi olan Koza Park Residence'ın yeni tanıtım filmi yayın ...

Koza Park, Dubai'de yoğun ilgi gördü
  • 22.09.2014 15:21

Koza Park, Dubai'de yoğun ilgi gördü

Garanti Koza'nın Koza Park projesi Dubai Cityscape 2014'te çok büyük ilgi gördü. ...

Koza Park projesinin görselleri emlaktasondakika.com'da!
  • 16.11.2012 11:20

Koza Park projesinin görselleri emlaktasondakika.com'da!

200 milyon dolarlık Koza Park projesi 30 ayda tamamlanacak. 110 bin metrekarelik ...

Koza Park Bahçeşehir, ne kadar prim getirecek?
  • 09.11.2014 14:26

Koza Park Bahçeşehir, ne kadar prim getirecek?

Garanti Koza İnşaat tarafından Bahçeşehir’de hayata geçirilen proje 4 bin 600 ko ...

Garanti Koza'dan Koza Park ve Grand Kanyon!
  • 26.09.2014 11:01

Garanti Koza'dan Koza Park ve Grand Kanyon!

Garanti Koza, Bulgaristan Sofya'daki Grand Kanyon ve Bahçeşehir'deki Koza Park i ...

Garanti Koza, Koza Park ve Grande Kanyon’la Cityscape’te!
  • 21.09.2014 09:27

Garanti Koza, Koza Park ve Grande Kanyon’la Cityscape’te!

Koza Park ve Bulgaristan'daki Grande Canyon projesi başta Dubaili olmak üzere ya ...