maritbet girişmaritbet
Koza Koru Çamlıca satışa çıktı! 850 bin euro!

Koza Koru Çamlıca satışa çıktı! 850 bin euro!

Türk inşaat sektörünün 62 yıllık tecrübeye sahip şirketi Garanti Koza, saydam evler konsepti ile sunduğu yeni projesi Koza Koru Çamlıca’yı satışa çıkardı. Ünlü mimarlar Murat Tabanlıoğlu ve Melkan Gürsel imzasını taşıyan projede her bir konut, bireysel tercihlere uygun olarak dizayn edilebilecek

 


Türk inşaat sektörünün 62 yıllık tecrübeye sahip şirketi Garanti Koza'nın Büyük Çamlıca'da inşaa edeceği Koza Koru Çamlıca projesi satışa sunuldu. Saydam evler konseptiyle dikkat çeken, yüksek standartlı konut projesi Koza Koru Çamlıca'nın tasarımını ünlü mimarlık ofisi Tabanlıoğlu üstleniyor. Çamlıca'da yer alan diğer konut projelerinden farklılaşan proje, geleneksel ve çağdaş Türk mimarisinin sentezinden oluşuyor. 11 bin 576 m2 lik bir alan üzerinde 10 bloktan oluşacak projede; 198 m2 kapalı alan ve 122 m2 teraslı dörtlü dubleks, 385 m2 kapalı alan ve 247 m2'lik teraslı ikili dubleks veya konutun tamamına sahip olmak isteyenler için 782 m2 kapalı alan ve 318 m2'lik teraslı konut tipleri mevcut. Kişiye özel dizayn edilecek bahçe ve üst dubleksiyle doğanın içinde bir yaşam alanı sunan çağdaş konut projesi, ev sahiplerinin isteklerine göre dekore edilecek. 2010 yılı sonunda inşaasına başlanacak Koza Koru Çamlıca projesinin, 2012 Ekim ayında tamamlanması planlanıyor.

Garanti Koza'nın yaptığı her projenin diğer projelerden farklı olduğunu belirten Garanti Koza Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü İlkel, “Koza Koru Çamlıca projesi ile konut sahiplerine, yeşilin ve mavinin keyfini yaşayacakları  doğal güzellikler içinde bir yaşam alanı sunacağız. Kişiye özel dizayn edilecek projede tasarımları ile adından çokça söz ettirmiş olan mimarlarımız Murat Tabanlıoğlu ve Melkan Gürsel ile çalışmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. İlkel, Koza Koru Çamlıca projesi ile Çamlıca'ya değer katacaklarına inandıklarını da sözlerine ekledi.

Koza Koru Çamlıca projesi; Levent Loftlar, İstanbul Sapphire, Kanyon, İstinye Residence, Tripoli Kongre Merkezi, Astana Arena, Zorlu Center, Doğan Medya Center, gibi projelerin başarılı mimarlarının imzasını taşıyor. Proje için büyük heyacan duyduğunu söyleyen Mimar Murat Tabanlıoğlu, İstanbul'un gözbebeği Çamlıca'da böyle özel bir projeyi hayata geçirecek olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Kentin yedi  tepesinden birinde konumlanacak konutların, İstanbul için özel bir yeri olduğunu söyleyen Mimar Murat Tabanlıoğlu, “Kentin özgün değerlerine çağdaş bir katman kazandıracak bu yenilikçi proje ile aynı zamanda bir yaşam biçimi öneriyoruz. Çağdaş teknolojinin kullanıldığı altyapı ile desteklenecek Koza Koru Çamlıca projesinde, yerleşim planları konutlarda esneklik ve geçişkenlik sağlayacak. Yüksek tavanları ve bütünüyle şeffaf cepheleri sayesinde aydınlık ve ferah yaşam alanları sunulacak, bireysel tercihlere göre düzenlemeler yapılabilecek.” dedi. Yeşilin konutların içine nüfuz ettiği saydam bir mimari sunacaklarını belirten Tabanlıoğlu, Koza Koru Çamlıca projesi ile, 21. yüzyılın konaklarını Çamlıca'ya kazandıracaklarını dile getirdi.


GARANTİ KOZA KOZA KORU ÇAMLICA PROJE KÜNYESİ
1. Projenin adı
Koza Koru Çamlıca.
2. Projenin lokasyonu
Büyük Çamlıca.
3. Yapan şirket
Garanti Koza İnşaat A.Ş.
4. Satış Koordinatörü
Nural Can Aksoylu.
5. İnşaata başlama tarihi
2010 yılı sonu.
6. İnşaatı bitirme tarihi
Ekim 2012 tarihinde projenin bitirilmesi planlanıyor.
7. Toplam arsa
11 bin 576 m2.
8. Konut sayısı
Toplam konut sayısı 40 adet dubleks daire olacak.
9. En düşük ve en yüksek konut alanı ve konut tipleri
198 m2 kapalı alan ve 122 m2 teraslı dörtlü dubleks, 385 m2 kapalı alan ve 247 m2'lik teraslı ikili dubleks veya konutun tamamına sahip olmak isteyenler için 782 m2 kapalı alan ve 318 m2'lik teraslı konut tipleri mevcut.
10. Projenin satış fiyatı aralığı nedir?
Projede yer alan konutların fiyatları, 850 bin Euro ile 1 milyon 100 bin Euro arasında değişiyor.
11. Projedeki binaların tavan  yükseklikleri nedir?
Konutların tavan yükseklikleri 3.10 m'dir.
12. Projenin ayırt edici özelliği?
Projenin ayırt edici özellikleri Garanti Koza'nın 62 yıllık inşaat tecrübesi, inşaat kalitesi. İstanbul'un en gözde bölgelerinden Büyük Çamlıca'da yer alacak proje, saydam evler konseptine sahip. Türkiye'nin önemli mimarlarından Murat Tabanlıoğlu ve Melkan Gürsel imzasını taşıyor. Proje, çağdaş teknolojinin kullanıldığı gelişmiş altyapı ile desteklenecek. Yerleşim planları konutlarda geçişkenlik ve esneklik sağlayacak. Tamamı ile cam cephesi ve yüksek tavanları ile aydınlık ve ferah bir ortam sağlayacak. Yeşil ile iç içe geçecek projede sakinler, yeşilin keyfini sürecekler. Çağdaş ve geleneksel Türk mimarisinin sentezinden oluşacak proje, bireysel isteklere göre dizayn edilebilecek. Proje kentin en yüksek tepesinde konumlanacak.
13. Projeye en yakın okul ismi nedir?
International School, Büyük Çamlıca Koleji, Bilfen Koleji.
14. Projeye en yakın  hastanelerin isimleri nelerdir?
 Acıbadem Hastanesi, Alman Hastanesi, Hisar Hastanesi.
15. Projeye en yakın akaryakıt istasyonu kaç km uzaklıkta?
250 m uzaklıkta.
16. En yakın alışveriş merkezlerinin ismi nedir?
Capitol, Tepe Nautilus
29. Projenin mimarı
Tabanlıoğlu Mimarlık.
1956 yılında Hayati Tabanlıoğlu tarafından kurulan Tabanlıoğlu Mimarlık, 1990 yılından beri Murat Tabanlıoğlu ile faaliyet gösteriyor. Beş yıldızlı otellerden, AVM'lere, üniversitelerden hava limanlarına, müzelere kadar geniş bir yelpazede projelere imza atan Tabanlıoğlu Mimarlık, 40'ın üzerinde ulusal ve uluslararası ödüle sahip. İstanbul Sapphire, Kanyon, İstinye Residence, Tripoli Kongre Merkezi, Astana Arena, Zorlu Center, Doğan Medya Center, Tabanlıoğlu Mimarlık'ın yakın zamanlarda tamamladığı projelere örnek gösterilebilir.
 

Koza Koru Çamlıca iletişim bilgileri

Web: www.garantikoza.com.tr

Tel: 0212 467 22 22

  • Etiketler:

Yorum Yaz