maritbet girişmaritbet
 Koru Sitesi’nde 480 bin TL’ye daire!

Koru Sitesi’nde 480 bin TL’ye daire!

Kılıç İnşaat'ın bir iştiraki olan Bina Tek Yapı'nın Göztepe Kuyubaşı'nda inşa ettiği Koru Sitesi'nde konutlar 480 bin TL'ye satılıyor

Kılıç İnşaat Binatek Yapı tarafından İstanbul Göztepe Kuyubaşı'nda inşa edilen Koru Sitesi Kuyubaşı projesi, tek blokta toplam 16 daireden oluşuyor. Koru Sitesi'nde her katta iki daire olmak üzere 140 metrekarelik 3+1 daireler bulunuyor.

Kılıç İnşaat'ın bir iştiraki olan Bina Tek Yapı'nın Göztepe Kuyubaşı'nda inşa ettiği Koru Sitesi'nde konutlar 550 bin TL'ye satılıyor.

140 metrekarelik 3+1 konutlar 550 bin TL'ye satılıyor. Koru Sitesi'nde uygulanan 2 konut kampanyası kapsamında 480 bin TL'ye satılıyor. Firma bünyesinde yüzde 50 peşinatla 12 aya yüzde sıfır faizle taksitlendirme yapılabiliyor.
 Koru Sitesi'nde yüzme havuzu, kapalı otopark, yerden ısıtma sistemi, ebeveyn banyo ve giyinme odası mevcut. Radye temel sistemiyle inşa edilen projede dış cephe mantolama ve peyzaj düzenlemeleri de yer alıyor. Koru Sitesi, Kuyubaşı merkezine yürüme mesafesinde, Kadıköy'e 2 dakika, Bağdat Caddesi'ne 3 dakika, 1. ve 2. köprü yollarına 5 dakikalık mesafede bulunuyor. Yüzde 80'ni yeşil alanlara ayrılmış durumda olan Koru Sitesi'nde 7 konutun satışı devam ediyor. Koru Sitesi'nde tapu teslimi hemen yapılıyor.

Proje özellikleri arasında yerden ısıtma, çift banyo, giyinme odalı, %80 yeşil alana sahip, otomatik asansörlü ve Fransız pencereli daireler bulunuyor.

Koru Sitesi iletişim bilgileri

Web: http://www.kilicinsaat.net/

  • Etiketler:

Yorum Yaz