maritbet girişmaritbet
Koru Florya’nın satış ofisine 1 milyon liralık cam cephe yatırımı yapıldı!

Koru Florya’nın satış ofisine 1 milyon liralık cam cephe yatırımı yapıldı!

Aydınlı, Metal Yapı Konut, Arke ve Vizyonlife ortaklığında hayata geçirilen KoruFlorya’nın satış ofisi için 1 milyon liralık yatırım yapıldı

Aydınlı, Metal Yapı Konut, Arke ve Vizyonlife ortaklığında hayata geçirilen KoruFlorya'nın satış ofisi için 1 milyon liralık yatırım yapıldı. Cephesi, Türkiye'de sadece çok özel projelerde kullanılan strüktürel taşıyıcı lamine cam ile tasarlanan satış ofisi, bu özelliği ile kesintisiz orman manzarasına sahip.

Florya'nın son büyük arazisinde Aydınlı, Metal Yapı Konut, Arke ve Vizyonlife tarafından inşa edilen ve 52 farklı tipte 298 daireden oluşan KoruFlorya'nın satış ofisine 1 milyon lira yatırım yapıldı. Projenin ve satış ofisinin tasarımını yapan Kraft Mimarlık'ın ortaklarından Hakan Bağcı, “Kraft Mimarlık olarak tasarladığımız KoruFlorya projesinde ön plana çıkarmaya çalıştığımız unsurlar; orman ve deniz manzarasını kullanıcısına bir arada sunan, yeşil kat bahçeleri ve sıra dışı bir peyzaja sahip doğal sıcak malzemelerin kullanıldığı modern bir yapı tasarlamaktı. Projelendirme esnasında tasarladığımız satış ofisini de kullanıcının bu kavramları algılayabileceği şekilde oluşturarak projeyi hissetmelerini amaçladık” dedi.

Ferahlık için yüksek tavanlar

Satış ofisleri kullanıcının kendisini projeye yakın hissettiği ve projeyle ilk karşılaştığı mekanlar olduğunu vurgulayan Bağcı, “Fonksiyon kurgusu öncelikle karşılama, form talep bilgisi için konforlu bir bekleme, satış temsilcisinin sizi alarak maket başında genel proje bilgilendirmesi ve son olarak masa başında katalog, daire tipi ve fiyat bilgilendirmesi şeklinde oluşturuldu. Öncelikle emsallerinden farklı olarak 350cm kat yüksekliğine sahip ferah kurgunun hissedilebilmesi için satış ofisi yüksek tavanlı olarak kurgulandı. Projede orman ve deniz manzarasına sahip geniş açıklıklı ve yere kadar olan doğramalarımızı yansıtmak için satış ofisinin orman cephesi Türkiye'de sadece çok özel projelerde kullanılan strüktürel taşıyıcı lamine cam ile tasarlandı. Bu sayede profil görmeksizin satış ofisinin tamamı kesintisiz orman manzarasına sahip oldu. Cephede kullanılan çelik konstrüksiyon elemanlar projenin modern ve hareketli yüzünü yansıtırken kullanılan ahşap güneş kırıcılar da yine ana projede tasarlamış olduğumuz kurgunun yansımasını sağlıyor” diye konuştu.

Kraft Mimarlık'ın diğer ortağı Nazlı Tınastepe ise açıklamasında; Satış ofisinde düz ve eğrisel hareketli çizgiler iç mekanda tavan aydınlatması ve satış bölücüleri olarak kendisine yer buluyor. Projenin ana kurgusunu oluşturan bahçe ve doğal malzeme kullanımı karakterize edilerek, satış temsilcileri aradaki bölücü ahşap kolonlar ile ifade edildi. Bu ahşapların düzensiz ama geçirgen yapısı kullanıcıya doğal ve ferah bir ortam yaratıyor. Yerde kullanılan açık renk doğal taş ve bankolarda kullanılan beyaz corian malzeme projenin hem ferah yönünü hem de temiz malzeme bitişlerini ifade ediyor. Arka kısımda bulunan yönetim ve toplantı odalarında modern ve açık ofis kurgusuna uygun olarak şeffaf cephe ve kayar lamine cam kapılar kullanıldı. Bu da firmanın modern ve şeffaf yönetim anlayışının en önemli göstergesi. Giriş kısmında yer alan ahşap deck ve su öğesini  de yine peyzaj ve kat bahçelerinin ön planda olduğu projede dış mekan kullanımını ön plana çıkarmak için tasarlandığını belirtti. Satış ofisinde çocuklar da düşünüldü. Arka alanda yer alan çocuk oyun alanı ebeveynler proje ile ilgilenirken çocukların iyi vakit geçirmesi için tasarlandı.

3+1'den 7+2'ye kadar değişen büyüklükte dairelerin yer aldığı KoruFlorya'da daireler 1 milyon 100 bin liradan başlıyor. KoruFlorya'da anlaşmalı bankalar aracılığıyla vade farksız 48 aya kadar taksitlendirme yapılabiliyor. Yüzde 1 KDV avantajlı dairelerin de yer aldığı KoruFlorya'da anlaşmalı bankalar aracılığıyla 120 aya kadar uygun oranlarda vade de yapılabiliyor. Aydınlı, Metal Yapı Konut, Arke ve Vizyonlife ortaklığının TOKİ işbirliğiyle hayata geçirdiği KoruFlorya'da, 3+1, 4+1, 4+2, 5+1, 5+2, 6+2 ve 7+2 büyüklüğünde 52 farklı tipteki 298 daire, 2013 yılının Aralık ayı sonunda teslim edilecek. KoruFlorya, Atatürk Havalimanı, Bakırköy Deniz Otobüsü, Metrobüs ve 2013'ün sonunda hizmete girecek olan Marmaray'a olan yakınlığıyla da dikkat çekiyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Koru Florya'nın reklam filmi yayında
  • 28.10.2013 15:09

Koru Florya'nın reklam filmi yayında

Koru Florya projesinin yeni reklam filmi emlaktasondakika.com farkıyla yayında ...

Koru Florya projesinin inşaatı ne durumda?
  • 04.03.2013 16:01

Koru Florya projesinin inşaatı ne durumda?

E5 Karayolu'nun hemen yanında hayata geçirilen Koru Florya projesinin Mart 2013 ...

Belgin Özyurt Koru Florya projesinin detaylarını anlattı!
  • 13.02.2013 17:10

Belgin Özyurt Koru Florya projesinin detaylarını anlattı!

KoruFlorya Satış ve Pazarlama Koordinatörü Belgin Özyurt, emlaktasondakika.com e ...

Koru Florya'nın üçüncü reklam filmi yayında!
  • 18.12.2012 15:33

Koru Florya'nın üçüncü reklam filmi yayında!

Florya'da inşa edilen Koru Florya projesinin üç seriden oluşan reklam filmi yayı ...

Koru Florya'nın ikinci reklam filmi yayında!
  • 18.12.2012 15:16

Koru Florya'nın ikinci reklam filmi yayında!

Florya’da E-5 Karayolu’nun hemen yanında inşa edilen Koru Florya projesinde inşa ...

Koru Florya'nın yeni reklam filmi yayında!
  • 17.12.2012 13:14

Koru Florya'nın yeni reklam filmi yayında!

Koru Florya projesinin 3 yeni reklam filminden ilki emlaktasondakika.com farkıyl ...