maritbet girişmaritbet
Koru Florya, 298 lüks konut ve bir AVM'den oluşuyor!

Koru Florya, 298 lüks konut ve bir AVM'den oluşuyor!

Florya'nın son büyük projesi olma özelliğini taşıyan projede 3+1'den 7+2'ye kadar değişen toplam 52 farklı daire tipi bulunuyor

 

Florya'da E-5 kenarındaki 42 dönümlük bir arazide 298 konut ve 200 mağaza kapasiteli iki katlı alışveriş merkezi inşaatını kapsayan Koru Florya, 300 kişilik çok amaçlı aktivite ve toplantı salonları, kapalı yüzme havuzları, mescidi ve eski komşuluk ilişkilerini canlandırmayı hedefleyen özellikleriyle dikkat çekiyor. Koru Florya İcra Kurulu Başkanlığını da yürüten Aydınlı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Kavurmacı, "Ne yaparsam satılır devri artık bitmiştir, müşterilerin yeni ihtiyaç ve beklentilerine uygun ürünler vermek zorundayız" açıklamasını yaparak Koru Florya'yı tamamen müşteri ilişkilerine göre şekillendirdiklerinin altını çiziyor. 
 
42 dönümlük bir arazide kurulan Koru Florya'nın toplam inşaat alanı 280 bin metrekare, rezidans alanı 86 bin metrekare, sosyal alanları ise 3 bin metrekare alanı kaplıyor. 
Konvansiyonel kalıp ve radye temel sistemle deprem yönetmeliğine uygun ve ileri teknolojiyle inşa edilen Koru Florya, sakinlerine öncelikle güvenli bir hayat vaat ediyor. 
 
Aile rezidansı Aile rezidansı kavramı birlikte yaşamaktan, ortak değerleri paylaşmaktan, aynı alışkanlıkları ve ortak hayatı yaşamayı benimseyen, güvenli ve sakin, geleneksel mahalle kültürünü yeniden canlandıran bir yapılaşma anlayışını simgeliyor. Bunun için proje, henüz hayata geçirilmeden potansiyel sakinlerin görüşleri doğrultusunda şekillendirilmiş bulunuyor. 
 
Koru Florya bir rezidanstan beklenen tüm özelliklere ve hizmetlere sahip bulunuyor. Proje kapsamında her katta bulunan bahçeler ve büyük teraslar, balkonda bahçe imkânı ve keyfi sunuyor. 
 
Geniş açıklıkta cam cepheler, maksimum manzara ve doğal ışık kullanımı sağlıyor, ikinci kattan itibaren konut sahipleri deniz manzarasının tadını çıkarıyor. 
 
Her ihtiyaca uygun konutlar Florya'da inşaatı süren Koru Florya, 298 lüks konut ve bir alışveriş merkezinden oluşuyor. Florya'nın son büyük projesi olma özelliği taşıyan projede 3+1'den 7+2'ye kadar değişen toplam 52 farklı daire tipi bulunuyor. Bununla birlikte, bulunduğu lokasyonda kiralanabilir alan olarak en büyük proje olan Koru Florya Alışveriş ve Yaşam Merkezi de prestijli markaları, eğlence alanları, sinema salonları, seçkin kafe ve restoranlarıyla şehrin yeni cazibe merkezi olmaya hazırlanıyor. 
 
Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife ortaklığı adına konuşan Koru Florya İcra Kurulu Başkanı ve Aydınlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Kavurmacı, proje hakkında şunları söylüyor: "Koru Florya, İstanbul'da ayrıcalıklı yaşamın yeni markası olmaya geliyor. Projeyi, bölgeyi yakından tanıyan, iyi bilen yatırımcılar TOKİ işbirliğiyle hayata geçiriyor. Koru Florya, Florya'yı güzelleştirecek, değer ve ayrıcalık katacak. Sakinleri doğa harikası Florya Korusu'nun havasını, göl ve deniz manzarası eşliğinde soluma imkanına kavuşacaklar."
 
 
Home Republic

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Koru Florya'nın reklam filmi yayında
  • 28.10.2013 15:09

Koru Florya'nın reklam filmi yayında

Koru Florya projesinin yeni reklam filmi emlaktasondakika.com farkıyla yayında ...

Koru Florya projesinin inşaatı ne durumda?
  • 04.03.2013 16:01

Koru Florya projesinin inşaatı ne durumda?

E5 Karayolu'nun hemen yanında hayata geçirilen Koru Florya projesinin Mart 2013 ...

Belgin Özyurt Koru Florya projesinin detaylarını anlattı!
  • 13.02.2013 17:10

Belgin Özyurt Koru Florya projesinin detaylarını anlattı!

KoruFlorya Satış ve Pazarlama Koordinatörü Belgin Özyurt, emlaktasondakika.com e ...

Koru Florya'nın üçüncü reklam filmi yayında!
  • 18.12.2012 15:33

Koru Florya'nın üçüncü reklam filmi yayında!

Florya'da inşa edilen Koru Florya projesinin üç seriden oluşan reklam filmi yayı ...

Koru Florya'nın ikinci reklam filmi yayında!
  • 18.12.2012 15:16

Koru Florya'nın ikinci reklam filmi yayında!

Florya’da E-5 Karayolu’nun hemen yanında inşa edilen Koru Florya projesinde inşa ...

Koru Florya'nın yeni reklam filmi yayında!
  • 17.12.2012 13:14

Koru Florya'nın yeni reklam filmi yayında!

Koru Florya projesinin 3 yeni reklam filminden ilki emlaktasondakika.com farkıyl ...