maritbet girişmaritbet
Konya modern bir projeye daha kavuşuyor

Konya modern bir projeye daha kavuşuyor

Adem Bulut İnşaat, 88 dairelik Bulut Royal projesi ile bölgedeki konut anlayışını değiştirmeyi hedefliyor

Konut sektöründe önemli projelere imza atan Adem Bulut İnşaat, Konya Şehirler arası Otobüs Terminali'ne 100 metre mesafede bir proje hayata geçiriyor.
 

Projeyle ilgili olarak bilgi veren Genel Müdür Adem Bulut, 88 daireden oluşacak projeyle şehre modern bir mimari bina kazandırmış olacaklarını belirtti. Bulut "Mevcut sistemdeki yap-sat binaların standart olarak çok üzerinde bir yer yapıyoruz. Zaten projemizi inceleyen müşterilerimiz mutlaka bunu fark edecektir.

Açık ve kapalı otoparklar, panoramik asansör, güvenlik, oval havuz, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları, TV ünitesi, jakuzi, fitness merkezi şu an için aklıma gelen Bulut Royal özelliklerinden sadece bir kaçı... Biz özellikle iç piyasada ses getirecek bu proje ile şirketimize yeni bir ivme kazandırmayı düşünüyoruz.

İnşallah da bunda muvaffak olacağız. Proje toplamda 6 bin 573 m² gibi geniş bir alanı kaplıyor. İmalat sürecine başladık ve kısa bir süre sonra Bulut Royal yükselmeye başlayacak" dedi. 

Sektördü öncü işler yaptıklarını ifade eden Adem Bulut, proje isminin de ortak bir kararla çıktığını kaydetti. Bulut açıklamasını şöyle sürdürdü: 

Biz birçok firma tarafından projelerine verdiği isimler dahi taklit edilen bir firmayız, biliyoruz ki takip ediliyoruz. Sektörde öncü işler yapıyoruz. Bulut Royal bu anlamda sektöre yeni bir heyecan katacak. İnşallah böylesi donanımlı bir projeyi alnımızın akıyla en kısa sürede tamamlamayıp sahiplerini mutlu etmeyi istiyoruz.

Bu projemize özel olarak açtığımız www.bulutroyal.com adresinden ve teknolojik imkânlarla büründürdüğümüz facebook, twitter gibi sosyal paylaşım ağlarından, istekliler projemizin her aşamasını takip edebilirler. ‘Evimi seviyorum ve hayatınızı taçlandırın' konseptleri ile kaliteli yaşam isteyenlere yepyeni kapılar açmaya devam ediyoruz.

Bulut Royal İletişim bilgileri 
Web  : www.bulutroyal.com
Mail   : [email protected]
Tel       : 0332 245 96 99

Yorum Yaz