maritbet girişmaritbet
Konutta erken teslimler yüz güldürüyor

Konutta erken teslimler yüz güldürüyor

İnşaatçılar, güçlü finansmanları ve havaların da iyi gitmesinin etkisiyle projeleri erken teslim ediyor

İnşaat sektörü konutta erken teslimi âdet haline getirdi. Şirketler gelişen teknoloji, ısınan havalar ve güçlü finansman yapısının avantajlarıyla konutları söz verdiklerinden 3 ile 12 ay erken teslim ediyor. Böylece şirketler sonbahar için planladıkları yeni projelerine hazırlanıyor. Bu durum en fazla ilk evlerini alan kiracıları mutlu ediyor. Kiracılar kira ödemekten, ^ bazılarında 2 ay bazılarında 1 yıl önce kurtulabiliyor. İşte 2011 yılında erken ev sahibi yapan projelerin durumları:

Bin 58 konut sırada

Avrupa Konutları'nın mimarı Artaş İnşaat, Ispartakule projelerini de planlanandan erken teslim ediyor. 330 Konutluk Ispartakule 2 projesi temmuzda tamamlanıyor. İhlas Holding, Bizim Evler 3'ün teslim tarihini 6 ay öne çekti. 11 bini aşkın kişinin yaşayacağı proje 2011 Aralık'ta teslim edilecek. Şirket Bizim Evler 4'ün inşaatına da başladı.


Dumankaya İnşaat, Flex Ataşehir'i iki ay erken teslim etti. Mayıs 2011'de teslimleri planlanan teslimat Mail 2011'de gerçekleşti. Şirket, yıl içerisinde dört projeyi daha sahiplerine kavuşturacak. Firmanın teslim edeceği konut sayısı 1058. Uğur Dumankaya, "2011 teslim yılı olacak. Bu projenin hemen ardından Vizyon, Adres 1,2 ve 3 projelerini teslim edeceğiz" dedi.


My City 7 ay önce bitti
Ali Ağaoğlu da Bahçelievler'deki My City'de 1220 konutu eylül yerine şubatta teslim etti. Şirket aynca Sky Tovvers projesini 10 ay, My Town Ispartakule'yi de 12 ay önceden sahipleri ile buluşturdu.

Kaynak: Selma Şenol / Bugün

  • Etiketler:

Yorum Yaz