maritbet girişmaritbet
Konformist Residence satışa çıktı! 139 bin TL!

Konformist Residence satışa çıktı! 139 bin TL!

Tekirdağ'da Rodosto Konakları'nı tamamlayan Bahar Işıl İnşaat, İstanbul Beylikdüzü’nde Konformist Residence projesine başladı.

Beylikdüzü'nde Rodosto Konakları'nı tamamlayan Bahar Işıl İnşaat, İstanbul Beylikdüzü'nde Konformist Residence projesine başladı.  Konformist Residence 75 ile 215 metrekare arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde normal ve dubleks konutlardan oluşuyor. 

Konformist Residence Beylikdüzü'nde 139 bin 600 liradan başlayan konut fiyatları 408 bin liraya kadar çıkıyor. Konformist Residence'da uygulanan kampanya ile firma bünyesinde yüzde 10 peşinle konut alınabiliyor. Konformist Residence Beylikdüzü'nde % 30 peşinatta % 5 indirim, % 60 peşinatta % 10 indirim ve tamamı peşin ödemelerde % 15 indirim sunuluyor.

İstanbul'un en hızlı gelişen semtlerinden biri olan Beylikdüzü'nde yerini alan Konformist Residence, merkezi konumu ve mimarisiyle Beylikdüğzü'nün yeni yaşam merkezi haline geliyor. Konformist Residence'da otopark, yüzme havuzu, spor salonu ve teras gibi donatılar da yer alıyor.

Beylikdüzü'nün kalbi olarak kabul edilen Migros alışveriş merkezinin hemen yanında yer alan Konformist Residence, çevresinde bulunan eğitim ve iş merkezleriyle her türlü imkanı barındırıyor. Konut, İşyeri ve ofis için farklı alternatifler sunan Konformist Residence, yola cepheli dükkanlar ve teraslı ofisler de yer alıyor.



Konformist Residence iletişim bilgileri
Web: http://www.konformistresidence.com/ 
Web: http://www.baharisil.com.tr/  
Tel: 0212 852 48 71
 
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz