maritbet girişmaritbet
Komşunuz sizi rahatsız edemeyecek!

Komşunuz sizi rahatsız edemeyecek!

Kartal Adanuspark projesinde yan daireden bir ses gelmesi ve sizi rahatsız etmesi imkansız. Nasıl mı?

Kartal Adanuspark projesinde yan daireden bir ses gelmesi ve sizi rahatsız etmesi imkansız. Nasıl mı?

Adanuspark Konutlarında aynı kattaki dairelerin birbirleriyle ortak duvarlarının oluşmaması için, 110 santimetrelik bu galeri boşlukları bırakıldı. Bu sayede yan daireden gelebilecek gürültüyü engelleniyor. Alt ve üst daireler arasında kullanılan özel Ytong asmolen ve 38 cm dış duvar kalınlığından dolayı da üst seviyede ses ve ısı izolasyonu sağlanmış oluyor.

Adanuspark konutlarında yaşam başlıyor…

Songrup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, Adana ve Mersin'den sonra Kartal'da gerçekleştirdiği Adanuspark projesinde yaşam başlıyor.

 Çukurova Gayrimenkul, 1993' ten beri Adana ve Mersin'de 19 kaliteli ve lüks konut projesi teslim eden ve  20. projesi Adanuspark farkını ve kalitesini biten örnek dairesiyle gösterdi.  Adanuspark örnek dairelerinde kullanılan malzemeler, ses ve ısı yalıtımı, konforu, inşaat kalitesi vb. farkını ortaya koydu.

 TAGO Mimarlık' tan Gökhan Aktan Altuğ ile Tatsuya Yamamoto imzasını taşıyan Adanuspark, Kartal TEM Bağlantı yolu üzerinde, 10 bin metrekare üzerine inşa edildi.

 Adanuspark projesinin en son deprem yönetmeliğine uygun olarak, yüksek inşaat kalitesiyle inşa edildi,  Adanuspark projesinde statik hesaplar C–30 beton sınıfına göre çözüldüğü ve arsa zemini  tamamen sert kaya olduğu halde 10 metre temel derinliği kazıldı, depreme dayanma gücü en yüksek olan C–35 sınıfı beton kullanıldı. Maliyeti yüksek olan Perde kolon konvansiyonel sistem ile kaba inşaatı yapıldı.  Ucuz maliyetli kaba inşaat şekli olan  tünel kalıp sistemi kullanılmadı. Tünel kalıp projelerinde ses ve ısı izolasyon sorunları yaşanıyor.

Adanuspark'ta dairelerin %70'i ada ve deniz manzaralı

Adanuspark'ın % 84'i yeşil alana ayrıldı. Otoparkların tümü kapalı yapıldı. Sosyal tesis de yarı olimpik açık yüzme havuzu , çocuk havuzu , güneşlenme terası, çocuk oyun parkı, yürüme parkurları, basketbol sahası, fitness center, hobi salonu , kafeterya bulunuyor.

 Adanuspark, İstanbul'un yeni çekim merkezi Kartal'ın en stratejik noktasında, Kartal Real AVM' nin hemen yanında ve Temmuz ayında açılacak metroya sadece 200 metre. Adanuspark konutları Marmara Denizi ve  Adalar'ın eşsiz manzarasına hâkim konumda.

Kalite standartları çok yüksek!

 Isı ve ses yalıtımı için özel 30 cm Ytong duvar kullanıldı; mantolamayla duvar kalınlığı 38 cm' e ulaştı. İstanbul' da yüksek katlı binalarda bu kadar kalın duvar, ilk kez Adanuspark' ta uygulandı.

Aynı kattaki dairelerin arasında 110 cm galeri boşluğu olduğundan dairelerin herhangi bir ortak duvarı bulunmuyor. Bu özellik, yan komşudan gelebilecek gürültü vb. gibi etkenleri engelleyerek sessizlik yönünden büyük avantaj sağlıyor.

 Ayrıca üst ve alt daire arasına ses geçişini engellemek için de özel Ytong kalın asmolen ve özel izolasyon malzemeleri kullanıldı. Yukarı daireden aşağı kata gelebilecek banyo veya atık su sesi ise, Alman Rehau sessiz boru kullanılarak engellendi.  

 Tüm mekanik – sıhhi tesisat aksamları da Rehau seçildi. Isınma teknolojisinde ise Rehau boru sistemlerinin kullanıldığı “Yerden Isıtma Sistemi” tercih edildi.

 PVC  doğramalarında Alman Schüco' nun pencere sistemleri kullanıldı. Özellikle en şiddetli lodos hesaplarının çok daha üzerindeki rüzgârlara dayanımı olan PVC'ler seçildi. 

Daire giriş ve iç kapılarda DORTEK ahşap serisi ve yüksek kaliteli lamine parke tercih edildi.

 Mutfak ve banyo dolaplarında Lineadecor, mutfak tezgâhlarında Dupont Montelli kullanıldı. Yangın alarmı, gaz alarmı, renkli görüntülü diafon sistemi her daire için standart. İki adet A sınıfı enerjili Vaillant klima, yüksek verimli Vaillant kombi, Franke bulaşık makinesi, fırın, ocak, davlumbaz, mikrodalga fırın, çöp öğütme makinesi standart olarak her dairenin konfor garantisi.

Çok Alternatifli Ulaşım seçenekleri.. Metro, Hafif Raylı sistem, Havaalanı, Deniz otobüsleri..

 TEM bağlantı yoluyla E-5'e cepheli AdanusPark' ın ulaşım imkânları çok fazla. Sabiha Gökçen Havaalanı Tem bağlantı yolundan 15 dakika, Kartal sahil yolundan Bağdat Caddesi 15 – 20 dakika, Kozyatağı E–5'den ise 10 – 15 dakika, Levent'e ulaşmak, ikinci köprüden 30 dakika sürüyor. Real AVM' nin sınır komşusu Adanuspark, yeni adliye binasına sadece 5 dakika mesafede.

 Milliyetemlak.com

Adanuspark İletişim Bilgileri:

Telefon:   0 216 671 14 14

Web:  www.adanuspark.com

 

Yorum Yaz