maritbet girişmaritbet
Kıyıköy Evleri'nde 220 Bin dolara kır evi!

Kıyıköy Evleri'nde 220 Bin dolara kır evi!

Kırklareli Kıyıköy'de inşa edilen Kıyıköy Evleri projesinde fiyatlar 220 bin dolardan başlıyor

Kırklareli Kıyıköy'de inşa edilen Kıyıköy Evleri projesinde yaşam başladı. Kırklareli'nin eski bir Rum balıkçı kasabası olan Kıyıköy'de ormanın ortasında “Doğa ile içiçe Haftasonu Evleri” İstanbul'a tam 150km veya 1 saat 30dk. yakınlıkta. 10 dönüm arsa üzerine kurulu, 143m2 ile 188m2 arası değişen 9 adet ahşap ev yapılıyor. Evler 1.5 katlı, 80-100m2 arası taban alanları olan ve salon tavanları “cathedral ceiling” denilen 5.5 mt yükseklikte ve üst kattaki asma katta yatak odaları var. Her evin bahçesi 650-1,150m2 arası değişiyor.

Özelliğimiz: 2. ev projesi olarak yaz/kış kullanılabilecek olması. Yazın eşsiz Karadeniz sahillerinden faydalanılabilmesiyle beraber kışın da ormanların ortasında bir dağ evi olabilmesi. Amacımız: Ortak değerleri paylaşan küçük bir grup insanı biraraya getirmek.

İstanbul her gün büyüyor, gelişiyor ve insanlar şehir hayatının stresinden ve kalabalıklığından uzaklaşmak için bir arayış içindeler. Haftasonlarını ailelerimizle, arkadaşlarımızla paylaşarak, eğlenerek, dinlenerek, keşfederek geçirebilmek için özel olarak düşünülmüş ve hayata geçen yeni bir yaşam yeri. Yeni trendlere bakarsanız,
Istanbul'a yakın yerleşim birimlerindeki villa tipi yaşamdan şehir merkezindeki residence'lara bir göç var. Özellikle yoğun çalışan insanlar şehir merkezinde geniş ve rahat bir evde oturmak istiyorlar ve haftasonlarında aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte doğa içinde olmak ve toprağa değmek istiyorlar.

220 bin dolara

Evler 143m2 (220,000-230,000.-USD) ile 188m2 (280,000.-300,000.-USD) arası değişiyor, küçük olan 3 odalı, büyük olan 4 odalı, her ikisinde de yüksek tavanlar ve açık mutfak var. Evleri tam olarak bitmiş şekliyle teslim ediyoruz, mutfak ve banyolar, yer döşemeleri, şöminesi, vs. Komşularımıza sadece eşyalarını alıp taşınmak kalıyor. Bütün
evlerin servis ve yönetim işini profesyonel bir yönetim şirketi yapacak ve bekçi, temizlik, bakım onarım gibi işlerden sorumlu olacak. Proje içinde bir bekçi evi olacak ve burada bir aile yaz kış yaşayacak.. Bütün evlerin tapusu hazır, peşin ödeme yapana tapular derhal teslim ediliyor. 2010 yaz başında ilk teslimler başladı ve ilk aileler evlerine taşındılar.

Kıyıköy'ün yemyeşil ormanlarında yürüyüşten, mountain bike, ATV motosikletle keşif, organik tarım, yelken, olta balıkçılığı, scuba diving, kano yapmaya kadar bir çok hobi için imkan ve yer var.

Firma iletişim bilgileri

Telefon: 0212 343 90 11

Web: www.kiyikoyevleri.com

  • Etiketler:

Yorum Yaz