maritbet girişmaritbet
Keten Çamlıca Konakları’nda geniş daireler!

Keten Çamlıca Konakları’nda geniş daireler!

İstanbul'un adeta cennet mekanları arasında gösterilen Çamlıca'da yükselen Keten Çamlıca Konakları, sakinlerini doğa ve konforun iç içe olduğu masal gibi bir yaşama davet ediyor

İstanbul'un adeta cennet mekanları arasında gösterilen Çamlıca'da yükselen Keten Çamlıca Konakları, sakinlerini doğa ve konforun iç içe olduğu masal gibi bir yaşama davet ediyor. Tarihi dokusu, eşsiz manzarası ve yeşillikler içerisinde tertemiz havası ile İstanbul'un cennet mekanlarından Çamlıca'da hayata geçirilen "Keten Çamlıca Konakları", sizleri masal gibi bir yaşama davet ediyor. Keten inşaat kalitesiyle hayata geçirilen proje, özlemini duyduğunuz komşuluk ilişkilerini doyasıya yaşayabileceğiniz bir yaşam alanı sunuyor. Doğa ve konforun iç içe olduğu Keten Çamlıca Konakları, şıklık ve kalite konusunda Çamlıca'ya yepyeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. 7 bin 200 metrekarelik inşaat alanı üzerinde yükselen Keten Çamlıca Konakları, toplam 6 adet konaktan meydana geliyor. Her biri 430 metrekarelik geniş ve ferah kullanım alanlarına sahip olan konaklar, 6 oda ve 2 salondan oluşuyor. Otopark ve araç güvenliğinin de düşünüldüğü projede, 3 bin metrekarelik bir garaj alanı da bulunuyor.

Cennet bahçesi

Keten Çamlıca Konaklan, titizlikle tasarlanan; şıklık, modernlik ve kalitenin ön planda olduğu iç ve dış mekanları ile de göz dolduruyor. Bölgenin tarihi dokusuna sadık kalınarak hazırlanan proje, özenle tasarlanan bahçe dizaynı ile Çamlıca'nın güzelliğine güzellik katıyor. Büyüleyici bir semtte büyüleyici bir proje ile dikkat çeken Keten inşaat, Keten Çamlıca Konakları projesinde yaşam konforu ve kalitesi için gerekli olan tüm detayları müşterisine sunuyor. Keten inşaat tadına doyulmaz yeşil manzarayı keyifle izlemek ve misafirlerine izletmek için bahçelerde peyzaj düzenlemesini en ince ayrıntısına kadar planlıyor ve müşterisine sunuyor.

Çocuklar da unutulmadı

Keten inşaat, Keten Çamlıca Konakları projesinde müşterilerine bahçelerinde kusursuz bir keyif imkanı sunarken çocukları da unutmuyor. Çocukların doyasıya temiz havanın tadına varması ve beton yığınlarından uzakta özgürce eğlenebilmesi için özel, geniş ve güvenli oyun alanları tasarlıyor.

 Ömür boyu garanti desteği

 "Butik inşaat" anlayışıyla yıllardır kişiye özel yaşam alanları yaratan Keten inşaat, verdiği ücretsiz mimari danışmanlık hizmeti ile Türkiye'de ilklere imza atan inşaat firması ünvanını sürdürüyor. Sadece hayallere uygun mekanlar tasarlamakla yetinmeyen Keten inşaat yaptığı tüm yapılarda ayrıca ömür boyu garanti desteği de sunuyor. Her ayrıntının düşünüldüğü Keten Çamlıca Konakları projesinde sağlıklı yaşamı da Keten Çamlıca Konakları, özellikle lokasyonu ile oldukça iddialı bir proje. Bu konsepte, yani doğa ile iç içe tasarlanan projelere baktığımızda genellikle şehrin dışına doğru konumlandığını görüyoruz. Bu da her ne kadar insanlara özlem duyduğu bir yaşamı sunsa da merkezi yerlere uzaklığı nedeni ile günlük yaşamda sıkıntılar doğuruyor. Keten Çamlıca Konakları ise insanlara özlem duyduğu yaşamı şehrin merkezinde sunması nedeniyle benzer projelerden bir sıfır öne geçiyor. unutmayan Keten İnşaat, doğanın ve eşsiz yeşil manzaranın içinde yer alan yürüme parkuru ile hareketli yaşamın sağlık açısından öneminin altını çiziyor. Firma, ayrıca müşterilerinin spor zevki ve alışkanlığını da düşünerek çok amaçlı tenis kortu, basketbol ve voleybol sahasını da Keten Çamlıca Konakları projesine entegre ediyor.

Aile yaşamı ve sıcacık komşuluk ilişkileri için muhteşem bir yaşam alanı hazırlayan Keten inşaat, doğa ve konforun iç içe olduğu kişilikli mekanlar yaratıyor. Her ayrıntısı özenle planlanan ve en ileri teknoloji ile inşa edilen Keten Çamlıca Konakları şıklık ve kalite konusunda Çamlıca'ya yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Çamlıca'nın tarihi dokusuna uygun olarak tasarlanan Keten Çamlıca Konakları, yeşillikler içinde, tertemiz havasıyla aileniz ile birlikte sağlıklı ve huzurlu yaşayabileceğiniz bir yaşam sunuyor.

Exclusive Homes

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Keten Nişantaşı projesinin örnek daire görüntüleri!
  • 15.05.2013 10:41

Keten Nişantaşı projesinin örnek daire görüntüleri!

Keten İnşaat'ın Nişantaşı'ndaki apart projesini ziyaret ettik. emlaktasondakika. ...

Keten İnşaat Haliç projesini tanıttı!
  • 07.01.2013 13:48

Keten İnşaat Haliç projesini tanıttı!

Keten İnşaat, Haliç'teki yeni projesini ve 2013 yılında yapacaklarını özel bir t ...

Selahattin Keten, butik projelerinden bahsediyor
  • 27.04.2012 11:49

Selahattin Keten, butik projelerinden bahsediyor

Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, Nişantaşı’na yaptıkları bu ...

Keten Haliç Konutları örnek daire görselleri
  • 01.02.2014 14:34

Keten Haliç Konutları örnek daire görselleri

Keten İnşaat tarafından Eyüp'de inşa edilen Keten Haliç Konutları'ndan örnek dai ...

Keten Haliç Konutları proje galerisi
  • 01.02.2014 14:19

Keten Haliç Konutları proje galerisi

Keten İnşaat tarafından Eyüp'de inşa edilen Keten Haliç Konutları'ndan kareler ...