maritbet girişmaritbet
Kelebekler Vadisi’nde yaşam başlıyor!

Kelebekler Vadisi’nde yaşam başlıyor!

Mimart Yapı'nın hayata geçirdiği yatay yaşam projesi Kelebekler Vadisi, seçkin ev sahiplerini bu yaz ağırlamaya hazırlanıyor

Mimart Yapı'nın hayata geçirdiği yatay yaşam projesi Kelebekler Vadisi, seçkin ev sahiplerini bu yaz ağırlamaya hazırlanıyor. Yatay yaşam konseptiyle kurulan Kelebekler Vadisi, tamamı tripleks 82 özel villa ve sadece 4'er katlı bloklardan oluşan 84 dairesiyle,yüksek bina gölgelerinden uzakta huzurlu bir hayat vaat ediyor.

Mimart Yapı yetkilileri, bu yaz teslimleri gerçekleşecek projedeki sınırlı sayıda ve özel konumdaki villalarda emsallerini kıskandıracak yaşam standartlarına sahip olmak için acele edilmesigerektiğinin özellikle altını çiziyor.

730 bin TL'ye villa

Sunduğu elit yaşam standartlarına gösterilen yoğun ilgi nedeniyle daire satışları önceki aylarda tamamlanan ve villalarda da sınırlı sayıda alternatif bulunan projede; 31 Mayıs'a kadar 324 m2 ikiz villalar 730.000 TL, 324 m2 müstakil villalar 830.000TL ve 371 m2 müstakil villalar ise 1.150.000TL'denbaşlayan fiyatlarla satılıyor.

Yüksek bloklardan ve şehir kalabalığından sıkılanlar için Kelebekler Vadisi güvenli, huzurlu ve keyifli bir yaşam alanı sunuyor. Ispartakule gişelerine 8 dakika mesafede yer alan proje, hem günlük hayatta ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü sosyal donanıma bir adım mesafede, hem de şehrin karmaşasından ve gürültüsünden uzak olmanızı sağlıyor. 

İki amfi tiyatronun sırt sırta vermiş şekli olarak tasarlanan benzersiz yapısıyla Kelebekler Vadisi'nde her evin kendine özel bir manzarası var. Oldukça geniş bir bakış açısı elde etmenizi sağlayan bu detay, görsel olarak sizi tamamen özgür kılıyor. Evlerin %68'inin bahçe kullanımına sahip olması ve projenin %84'ünün açık alanlardan oluşması toprağa basarak yaşamayı, doğa ile iç içe olmayı sevenler için bulunmaz bir fırsat sunuyor. Projede her evde balkon mevcut, villa ve bahçe katı daireleri ise ayrıca teras alanlarına sahip.

Cazip kredi fırsatı

Kelebekler Vadisi'nin size sunduğu bu çok özel yaşama kavuşmanız için ödeme koşulları da yine sizi rahatlatacak şekilde düşünülmüş. Türk Ekonomi Bankası (TEB), İş Bankası ve Şekerbank projeye özel kredi imkânı sağlıyor. Konut bedelinin %25'i sözleşme sırasında ödeniyor, kalan %75'lik kısmı ise 0,76 ile 0,82 arasında değişen oranlar ile 120 aya kadar sabit taksitlerle kredilendirilebiliyor. Kredi oranları ise 0-24 ay arası %0,76; 25-60 Ay arası %0,78; 61-72 ay arası %0,80; 73-120 ay arası %0,82 olarak değişiklik gösteriyor.

Ahşap detaylarla süslenmiş dış cephe mimarisi, konfor ve estetiği bir arada bulmanızı sağlayacak daire içi planlamaları, kaliteli malzeme seçimi ve profesyonel detay çözümlemeleri ile Kelebekler Vadisi görenleri kendisine hayran bırakıyor.

Projenin ağırlıklı olarak aileler tarafından tercih edilmesi ve sadece 166 konuttan oluşması özlenen komşuluk ilişkilerinin ön plana çıkmasına olanak sağlıyor.

Açık yüzme havuzları, tenis kortu, mini futbol sahası, basketbol-voleybol sahası, yürüyüş ve dinlenme alanları, fitness salonu gibi aktivite alanları projede yaşayanları dolu dolu bir sosyal hayata davet ederken çocuklar da unutulmamış: çocuk oyun alanları ve çocuk yüzme havuzları gibi detaylar onların da keyifli vakit geçirebilmeleri için planlanmış durumda.

Deprem güvenliği için radye temel uygulanan projede, aile güvenliğiniz için güvenlik duvarları, 24 saat kontrollü tek giriş-çıkış noktası, güvenlik personeli ve güvenlik otomosyon sistemleri gibi tüm detaylar düşünülmüş durumda. Hem araç güvenliği, hem de çocukların site içinde güvenle hareket etmeleri için villalara ait 2'şer adet, dairelere ait 1'er adet otopark imkânı ve misafir araçlar için ek otopark imkânı bulunmakta.

Kelebekler Vadisi iletişim bilgileri
Web: www.kelebeklervadisi.com.tr
Tel: 0 212 440 07 07

  • Etiketler:

Yorum Yaz