maritbet girişmaritbet
Kelebekler Vadisi’nde 260 bin TL’ye stressiz yaşam!

Kelebekler Vadisi’nde 260 bin TL’ye stressiz yaşam!

Mimart Yapı tarafından Bahçeşehir'de inşa edilen "Kelebekler Vadisi" projesi şehir kirliliğinden ve yüksek blok görüntülerinden sıkılanlar için "stresten uzak bir yaşam" vaatediyor

Mimart Yapı tarafından Bahçeşehir'de inşa edilen "Kelebekler Vadisi" projesi şehir kirliliğinden ve yüksek blok görüntülerinden sıkılanlar için "stresten uzak bir yaşam" vaadediyor.
Mimart.Yapı'nın Bahçeşehir'de hayat bulan projesi "Kelebekler Vadisi"nde 3+1 ve 4+1 daireler ile A tipi villaların satışları önceki aylarda tamamlandı. Az sayıda kalan 2+1 daire ve villalar ise şehrin karmaşasından sıkılanları bekliyor.

Müşteri profiline bakıldığında, özellikle yüksek katlı bloklarda yaşayan ve şehir merkezlerindeki trafik ve insan yoğunluğundan uzaklaşmak isteyenlerin tercih ettiği Kelebekler Vadisi, unutulmaya yüz tutmuş bahçe kültürünü yeniden canlandırıyor.

Türk Ekonomi Bankası (TEB) da projeye özel kredi imkanı sağlıyor. Buna göre, konut bedelinin yüzde 25'i sözleşme sırasında ödeniyor, kalan yüzde 75'lik kısmı ise TEB'in Kelebekler Vadisi'ne özel kredi imkanı ile 120 aya kadar sabit taksitlerle kredilendirilebiliyor. Kredi oranları ise 0-36 ay yüzde 0,73 - 37-84 ay yüzde 0,77 - 85-120 ay arası için yüzde 0,80.

31 Mart'a kadar 120,92 metrekare 2+1 daireler 260 bin TL'den, 324,14 metrekare C tipi villalar ise 690 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta. Projenin ilerlemesi ve bahar aylarında teslim edilecek olması ile satış fiyatlarında da artış gözleniyor.

Tamamı tripleks 82 özel villa ve sadece 4'er katlı 8 blokta yer alan 84 dairesi ile Kelebekler Vadisi az katlı yani yatay bir yaşam alanı sunuyor.

Ispartakule gişelerine 8 dakika mesafede yer alan proje, hem günlük hayatta ihtiyaç duyulabilecek her türlü sosyal donanıma yakın hem de şehrin karmaşasından ve gürültüsünden uzak.
İki amfi tiyatronun sırt sırta vermiş şekli olarak tasarlanan yapısıyla Kelebekler Vadisi'nde her evin kendine özel bir manzarası var.

Evlerin yüzde 68'inin bahçe kullanımına sahip olması ve projenin yüzde 84'ünün açık alanlardan oluşması toprağa basarak yaşamayı, doğa ile iç içe olmayı sevenler için fırsat sunuyor. Projede her evde balkon mevcut, villa ve bahçe katı daireleri ise ayrıca teras alanlarına sahip.
Projede, ahşap detaylarla süslenmiş dış cephe mimarisi, konfor ve estetiği bir arada sunarken, projenin ağırlıklı olarak aileler tarafından tercih edilmesi ve sadece 166 konuttan oluşması özlenen komşuluk ilişkilerinin ön plana çıkmasına olanak sağlıyor.

Açık yüzme havuzları, tenis kortu, mini futbol sahası, basketbol-voleybol sahası, yürüyüş ve dinlenme alanları, fitness salonu gibi aktivite alanlarına sahip projede çocuk oyun alanları ve çocuk yüzme havuzları gibi detaylar da ihmal edilmemiş.

Deprem güvenliği için radye temel uygulanan projede, aile güvenliğiniz için güvenlik duvarları, 24 saat kontrollü tek giriş-çıkış noktası, güvenlik personeli ve güvenlik otomosyon sistemleri gibi tüm detaylar düşünülmüş durumda. Hem araç güvenliği, hem de çocukların site içinde güvenle hareket etmeleri için villalara ait 2'şer adet, dairelere ait Ver adet otopark imkanı ve misafir araçlar için ek otopark imk.nı bulunuyor.

Kelebekler Vadisi iletişim bilgileri
Web: www.kelebeklervadisi.com.tr
Tel: 0 212 440 07 07

  • Etiketler:

Yorum Yaz