maritbet girişmaritbet
Kelebekler Vadisi evlerinde 187 bin TL’ye!

Kelebekler Vadisi evlerinde 187 bin TL’ye!

Mimart Yapı'nın inşa ettiği Kelebekler Vadisi Bahçeşehir'de 2+1’ler 187 bin liradan satılıyor. Kelebekler Vadisi evlerinde villa fiyatları ise 550 bin liradan başlıyor

 
 
Mimart Yapı tarafında Bahçeşehir'de yapımına devam edilen Kelebekler Vadisi evlerinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire ve villalar bulunuyor. Kelebekler Vadisi Bahçeşehir'de 2+1'ler 187 bin TL'den, 3+1'ler 227 bin TL'den, 4+1'ler 268 bin TL'den ve villalar ise 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Kelebekler Vadisi'nde bu fiyatlar 30 Haziran'a kadar geçerli olacak.
 
Kelebekler Vadisi Bahçeşehir'de Mimart Yapı, Nisan ayında uyguladığı kampanyasını Mayıs ayı sonuna kadar sürdürme kararı aldı. Kelebekler Vadisi Bahçeşehir'in , sınırlı sayıdaki konut için geçerli olan kampanyası şöyle:
 
Banka Kredisi Yok: Kelebekler Vadisi Bahçeşehir banka kredisi kullanmadan ve herhangi bir dosya, sigorta, kredi masrafı olmadan ödeme imkânı sunuluyor.
Firma Finansmanı: Kelebekler Vadisi Bahçeşehir'de %20'lik peşinat ödendiği takdirde, kalan kısım 12-72 ay arasında Mimart Yapı tarafından vadelendiriliyor.
 
Peşinatınızı Taksitlendirin:  Kelebekler Vadisi Bahçeşehir'de peşinatı olmayan ya da yeterli peşinatı olmayanlar için büyük avantaj. %20'lik minimum peşinat sözleşme sırasında ödeniyor. 6-12-18 ve 24. aylarda yapılacak olan sadece dört ara ödeme ile peşinat yükü hafifletilmiş oluyor.

Sabit Taksit İmkânı: Kelebekler Vadisi Bahçeşehir'de peşinat ödemesinden sonra kalan kısım 72 aya kadar sabit taksitlerle vadelendiriliyor. Kelebekler Vadisi Bahçeşehir'de sözleşme yapıldıktan sonra evin sahibi, fiyatlarda meydana gelecek artışlardan etkilenmediği gibi, bugün ne taksit ödüyorsa 72 ay boyunca da aynı sabit taksiti ödüyor.
 
Nisan 2011'de teslim!
Mimart Yapı tarafından Bahçeşehir'de yapımına devam edilen ve 166 ailenin yaşayacağı butik bir proje olma özelliğini taşıyan Kelebekler Vadisi Bahçeşehir'de, doğa ve yeşil ile iç içe yaşamayı seven ailelerin tercihi oluyor. Ağustos 2009 tarihinde inşaatına başlanan Kelebekler Vadisi'nde teslimler Nisan 2011'de yapılacak.
 
Kelebekler Vadisi Bahçeşehir projesinde 71.491 metrekare alan sadece 166 aileye ayrıldı. Tamamı tripleks olan 82 özel villa ve sadece 4'er katlı 8 blokta yer alan toplam 84 özel dairesiyle Kelebekler Vadisi Bahçeşehir doğal bir yatay yaşam alanı.

Kelebekler Vadisi'nde sosyal donatılar arasında açık yüzme havuzları, tenis kortu, mini futbol sahası, basketbol-voleybol sahası, yürüyüş ve dinlenme alanları, fitness salonu, çocuk havuzları ve çocuk oyun alanları bulunuyor.
 

Kelebekler Vadisi Bahçeşehir İletişim bilgileri
Web: www.kelebeklervadisi.com.tr
Tel: 0 212 440 07 07
 
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz