maritbet girişmaritbet
Kaya City Başakşehir'de 1+1'e yer yok! 179 bin TL'ye 2+1!

Kaya City Başakşehir'de 1+1'e yer yok! 179 bin TL'ye 2+1!

Başbakan Tayyip Erdoğan’ın 2023 Projeleri arasında saydığı Yeni İstanbul’un arazi düzenleme çalışmaları hükümet kararıyla yıl başında başlatılırken, bölgede modern yerleşime öncülük eden Kaya City Residence, yeni bir yaşam arayışında olan “ailelere” yeni kente ilk yerleşenlerden olma avantajı sağlıyor

 

Yeni İstanbul'un ilk konut projesinde ‘tek odalı' yok
 
Sınırları hükümet tarafından belirlenen Yeni İstanbul'un merkezindeki Kaya Şehir'de, birinci kat inşaatı sürdürülen Kaya City Residence, ulaşım, teknoloji ve finans merkezi olarak planlanan bölgede, yüksek yatırım potansiyeline karşın, “tek odalı daire” tipine yer vermiyor. Kaya City Residence, 179 bin liradan başlayan cazip fiyatlarıyla, “kendi evinde oturmak isteyen” ailelere “huzurlu bir konfor” sunuyor.
 
Küçükçekmece Gölü'nden başlayıp, şehrin kuzeyine kadarki 40000 hektarlık bölgenin “Yeni İstanbul” olma misyonu ile sıfırdan planlı bir kent olarak kurulması, hükümetin çalışmalarıyla kesinlik kazandı. Yeni İstanbul “yeni bir gelecek arayışı” içindeki aileler için de yeni bir umut oldu.  Sınırları, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı,  Ulaştırma  Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Emlak Konut GYO arasında yapılan toplantıda çizilen ve plan çalışmaları gelecek yıl tamamlanacak olan Yeni İstanbul'da, ilk ve tek prestijli konut projesi özelliği taşıyan Kaya City, 2014 yılının bahar aylarında tamamlanacak.   
 
Yeni kentin ilk ve tek prestijli konut projesi
 
İstanbul'un 3. Havalimanı'nın Taya Kadın Bölgesi'nde kararlaştırılması, 3. Köprü'nün ihale aşamasına gelmesi, dünyanın en büyük ilaç  Ar-Ge merkezi olması planlanan Bio İstanbul'un, hemen karşısında yer alması, Kaya City projesinden ev alacaklara, bu bölgede önemli iş olanakları sunuyor. Ayrıca Rami'deki kuru gıda hali, projenin hemen yanı başına kuruluyor ve en önemlisi yüzyılın projesi olarak adlandırılan Kanal İstanbul projesinin Karadeniz'den Marmara denizine bağlanması için en uygun güzergah yine aynı bölgeden geçiyor. Yeni bir kentin ilk referans projesi olan Kaya City'de, daireler inşaat süreci ve sonrasında, hızlı bir değer artışı sağlayacak olmasına karşın, son yıllarda daha çok bir yatırım aracı olarak moda haline gelen 1+1 daire tipine yer verilmiyor.
 
6 blok 236 daireden oluşan Kaya City Residence projesinin, 15.650 metrekarelik arazisinin yüzde 80′i yeşil alan olarak ayrılıyor.  2+1 ile 4+1 arasında değişen daire tiplerinden oluşan projede, taziye odası, toplantı salonu ve cafe gibi tüm sosyal alanlar, “ailelerin kullanım tercihleri” gözetilerek tasarlanıyor. Celaloğlu ve E7 Yapı Market işbirliğiyle inşaatı sürdürülen projede, açık çocuk havuzunun yanı sıra, yetişkinler için de kapalı havuz yer alıyor.
 
Kaya City Residence İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0212 486 31 93

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kayacity Residence örnek daire görselleri
  • 14.01.2014 11:48

Kayacity Residence örnek daire görselleri

Başakşehir'de inşa edilen Kayacity Residence projesinden örnek daire görselleri ...

Kayacity'de satışlar başladı..!
  • 26.03.2012 18:22

Kayacity'de satışlar başladı..!

Celaloğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Kayacity'de konut satışları başladı ...

Kaya City Residence inşaatı, yüzde 70 değer artışıyla tamamlandı
  • 13.10.2014 11:14

Kaya City Residence inşaatı, yüzde 70 değer artışıyla tamamlandı

Kanal İstanbul güzergahının resmen açıklanması gecikmiş olsa da, rezerv bölgede ...

Kaya City Residence’ta tapular hazır
  • 17.03.2014 11:05

Kaya City Residence’ta tapular hazır

Projeden bugüne kadar daire satın alanlar ile birlikte yeni daire satın alacak o ...

Kayacity Residence teslimleri 30 Ağustos'ta başlıyor
  • 21.01.2014 09:55

Kayacity Residence teslimleri 30 Ağustos'ta başlıyor

Ailelere yönelik 5 yıldızlı otel konforunda tasarlanan Kaya City, hükümet tarafı ...