maritbet girişmaritbet
Kavi Yapı Güneşli projesi Home Aves, 191 konuttan oluşuyor!

Kavi Yapı Güneşli projesi Home Aves, 191 konuttan oluşuyor!

Kavi Yapı tarafından İstanbul'un hızla gelişen bölgelerinden Güneşli'de hayata geçirilen Home Aves, Türkiye'nin kuş temalı ilk projesi olma özelliği taşıyor

 

Ev ve işyeriniz arasındaki mesafeyi bir kırlangıç uçuşu kadar kısaltan Home Aves, tüm ihtiyaçlarınıza en yakın noktada yuvanızı en sağlam şekilde inşa ediyor. Sizleri kuşlarla birlikte yaşamı paylaşacağınız yeni bir tecrübeye davet eden proje, yepyeni bir yaşama ıslık çalıyor.
 
6 bin 200 metrekare arsa üzerinde inşa edilen Home Aves'te 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Toplam 191 daireden oluşan projede, dairelerin büyüklükleri 41 ile 172 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.
 
Aralık 2013'te teslim
 
2013 Aralık'ta teslim edilmesi planlanan projede, yaz kış kullanılabilen kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna, fin hamamı, hobi bahçeleri, kat bahçeleri, barbekü terasları, çocuk oyun alanı, kameriyeler ve projeye ismini veren "Garden Aves" yani kuş bahçesi bulunuyor. 24 saat güvenliğin önemle uygulanacağı Home Aves proje­sinde 2 kat kapalı otopark bulunuyor. Proje,  Atatürk Havalimanı'na 5 kilometre, E-5 karayoluna 4 kilometre, 212 AVM'ye ise 1,2 kilometre mesafede bulunuyor.
 
Kuşlarla iç içe bir yaşam
 
Eski kuş evlerinin modern yapılarda da yaşatılması fikrini bir kaç adım ileri taşıyarak kuşlarla iç içe denenmemiş bir konut tasarımını sunan Garden Aves, sizin güvenliğiniz kadar kuşların da güvenliğini düşünüp, şehrin merkezinde doğa ile iç içe bir yaşam oluşturuyor.
 
Sağlam yuvalar yapmalarıyla bilinen Kırlangıç kuşundan esinlenen Home Aves, kırlangıçlardan ilham alarak lokasyon faktörü ihtiyaç noktalarınızın tam ortasında olan bir yaşam alanı inşa ediyor.
 
Yeşili kucaklıyor
 
Hem iş yerinize, hem alışveriş ve dinlenme alanlarına yakınlığıyla fark yaratan Home Aves, şehrin tam merkezinde ancak yeşili ve kuşlarıyla da şehirden bir o kadar uzak yuvalarınıza konmanızı bekliyor.
 
Garden Organic ile sağlıklı yarınlar
 
Garden Organic ile sevdiklerinizle birlikte daha enerjik ve daha sağlıklı bir yaşam sürme fırsatı sunan proje, şehrin merkezinde kendi elinizle toprağa dokunarak yetiştireceğiniz meyve ve sebzelerle daha sağlıklı ve mutlu yarınlara davet ediyor. Toprakla aranızdaki ilişkinin insana bir terapi kadar iyi geldiği bilinciyle oluşturulan Garden Organic, sizi doğanın bir parçası yapıyor.
 
Derin bir nefes alacağınız kat bahçeleri
 
Her gün biraz daha gelişen şehir hayatıyla birlikte sizlerin açık havadan, yeşilden ve kuşlardan ayrı kalmadan yaşamanız için tasarlanan kat bahçeleri ile Home Aves, sizlere en özel davetlerde bile fark yaratacak bir ayrıntı sunuyor. Proje, gün ortasında kuş sesleri eşliğinde derin bir nefes alacağınız kat bahçeleri ile en sıradan anınızı bile şölene dönüştürüyor.
 
Saraylara huzur veren kuşlar
 
Kavi Yapı tarafından hayata geçirilen proje 2 blokta 191 daireden oluşuyor. 1+0'dan 3+1'e farklı tiplerde dairelerin bulduğu Home Aves'in yüzde 80'ini yeşil alan oluşturuyor. Projede, kuş bahçesi, meyve bahçesi ve organik tarım yapılacak sebze bahçesi bulunuyor.
 
Exclusive Homes

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Güneşli Home Aves’te satışlar başladı
  • 11.04.2012 15:39

Güneşli Home Aves’te satışlar başladı

Kavi Yapı’nın içerisinde 100 metrekarelik kuş bahçesi bulunan projesi Home Aves’ ...

Güneşli'de 199 bin TL'ye satılık daireler
  • 10.11.2014 13:30

Güneşli'de 199 bin TL'ye satılık daireler

Home Aves projesi, 2 blokta 191 konuttan oluşuyor. Güneşli'de yer alan projesind ...

Saraylardan esinlendi, Güneşli’ye kondu
  • 07.09.2014 15:00

Saraylardan esinlendi, Güneşli’ye kondu

Home AvesGüneşli’de iki blok halinde yükseliyor ...

Home Aves’te özel kampanya! 2+1 dairelerin fiyatı…
  • 31.08.2014 10:41

Home Aves’te özel kampanya! 2+1 dairelerin fiyatı…

Kavi Yapı imzasıyla Güneşli’de hayata geçirilen Home Aves’te daireler hemen tesl ...

Ev kuşlarına özel kampanya düzenlendi
  • 27.08.2014 09:30

Ev kuşlarına özel kampanya düzenlendi

Home Aves’te hemen teslim 2+1 dairelerin fiyatı 299 bin liradan başlıyor ...

Güneşli Home Aves'te 5 yıldızlı kampanya!
  • 17.06.2014 14:24

Güneşli Home Aves'te 5 yıldızlı kampanya!

Basın Ekspres Yolu'na yakın bir konumuyla dikkat çeken Home Aves, 2 blokta 191 k ...