maritbet girişmaritbet
Kartall Mesa projesinde konut fiyatları 196 bin liradan başlıyor!

Kartall Mesa projesinde konut fiyatları 196 bin liradan başlıyor!

Kartall MESA projesinin MESA'nın kalite ve güven ilkelerinin en büyük kanıtı olduğunu belirten MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, Kartal sahilinde yeni bir proje daha hayata geçirmeye hazırlandıklarını söyledi

 

Kartall MESA projesinin MESA'nın kalite ve güven ilkelerinin en büyük kanıtı olduğunu belirten MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, Kartal sahilinde yeni bir proje daha hayata geçirmeye hazırlandıklarını söyledi.

43 yıllık köklü geçmişi ile gerek ulusal gerekse de uluslararası alanda birçok başarılı projelere imza atan MESA, Kartall MESA projesi ile "kalite ve güven" ilkelerini bir kez daha kanıtlıyor.

Projeyi değerlendiren MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, Kartall MESA'nın, merkezi konumu, ulaşım kolaylığı ve yüksek MESA standartlarındaki çağdaş yaşam olanaklarıyla, mutlu yaşam fırsatı sunduğunu söyledi.

Anadolu Yakası'nın yıldızı Kartal'ın Anadolu Yakası'nın en önemli ve yıldızı parlayan ilçelerinden olduğunu vurgulayan Boysanoğlu; "Kartall MESA, bu bölgeyi de MESA kalite ve güvencesi ile buluşturacak ilk proje olacak. Devamı da gelecek. E-5 kenarında yer alan Kartall MESA'nın yanı sıra önümüzdeki dönemde Kartal sahilinde yine bir konut projesi gerçekleştireceğiz. Ulaşım kolaylığı ve merkezi konumu ile Kartall MESA, arazi yapısı gereği tek blokluk tasarımına karşın, içinde tüm çağdaş yaşam olanaklarını taşıyan bir proje olarak ortaya çıktı" dedi.

Kartall MESA'da tüm aileler için uygun seçeneklerin bulunduğunu vurgulayan Boysanoğlu, "31 katlı tek bloktan oluşan Kartall MESA'da, 1+1'den, 5+1'e kadar 10 farklı tipte, 61 metrekareden, 346 metrekareye kadar değişen büyüklükteki toplam 286 adet konut ile tüm ailelerin ihtiyaçları karşılanıyor. Nisan 2014'te bitirilmesi planlanan Kartall MESA'da, 'first class' yaşam alanları 196 bin TL ile 1 milyon 460 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor." diye konuştu.

Panoramik eşsiz deniz manzarası Kartall MESA'da; Adalar'dan Tuzla'ya kadar uzanan geniş bir bakış açısıyla yer alan panoramik eşsiz deniz manzarasının pencereleri adeta birer tabloya dönüştürdüğünü belirten Boysanoğlu, ekolojik unsurların ön planda tutulduğu projede, teknolojik alt yapının yanı sıra güvenlik sistemlerinin de en üst seviyede planlandığını söyledi.

İŞ VE SOSYAL YAŞAMA YAKIN DEĞİL, TAM ORTASINDA

"İş ve sosyal hayata 'yakın değil', 'tam ortasında' bir yaşam sunulan Kartall MESA, Anadolu Yakası'nın ana arteri E-5'in hemen kenarında, Kadıköy - Kartal metro hattı üzerinde yer alıyor, hava ve deniz ulaşımına da çok yakın mesafelerde bulunuyor.

Kartal Metro İstasyonu'na 950 metre, Yakacık Metro İstasyonu'na 350 metre, Pendik Marina'ya 8 kilometre, Bostancı'ya 12 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 13 ve Kadıköy'e 22 kilometre mesafede bulunan Kartall MESA, Boğaziçi Köprüsü'ne ise 23 kilometre uzaklıkta bulunuyor"

Exclusive Homes

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mesa Kartal örnek daire videosu için tıklayın!
  • 01.05.2013 13:37

Mesa Kartal örnek daire videosu için tıklayın!

Mesa Mesken tarafından Kartal bölgesinde inşa edilen Mesa Kartal projesinin örne ...

Kartall Mesa projesinin basın lansmanı yayında!
  • 01.05.2013 12:16

Kartall Mesa projesinin basın lansmanı yayında!

Kartal'da Mesa Mesken tarafından hayata geçirilen Kartall mesa projesinin lansma ...

Kartall Mesa projesinin tanıtım filmi!
  • 19.04.2013 15:09

Kartall Mesa projesinin tanıtım filmi!

Kartall Mesa projesinin tanıtım filmi emlaktasondakika.com farkıyla yayında! ...

Kartall Mesa projesinden görüntüler
  • 31.12.2013 11:00

Kartall Mesa projesinden görüntüler

Mesa'nın Kartal'daki projesi Kartall Mesa'dan kareler ...

Kartall Mesa örnek daire görselleri
  • 31.12.2013 10:31

Kartall Mesa örnek daire görselleri

Mesa tarafından inşa edilen Kartall Mesa projesinde bulunan 1+1 ve 2+1 örnek dai ...

Kartall Mesa projesi Pendik Boat Show'da boy gösteriyor!
  • 24.09.2013 15:10

Kartall Mesa projesi Pendik Boat Show'da boy gösteriyor!

Mesa Mesken Sanayi tarafından inşa edilmekte olan Kartall Mesa projesi Pendik'te ...