maritbet girişmaritbet
Kartal Çukurova Tower'da kredi 1 yıl sonra ödenebiliyor

Kartal Çukurova Tower'da kredi 1 yıl sonra ödenebiliyor

Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Kartal’ın en yüksek binası Çukurova Tower projesinde, 1+1 daireler 245 bin TL’den başlıyor

Yüzde 90'ı yeşil alana ayrılan ve çevreci konseptiyle öne çıkan projede, peşinatı teslimde ödeyerek ya da banka kredisini bir yıl sonraya erteleyerek ev sahibi olmak mümkün. 

Projeye özel faiz oranları ve 120 aya varan vadelerle kredi imkanı

Marmara Denizi ve Adalar manzarası olan Çukurova Tower'da konut tutarının yüzde 25'i kadar peşinatı teslimde ödemek mümkün. Geri kalan yüzde 75'lik kısım içinse projeye özel faiz oranlarıyla ve 120 aya varan vadelerle kredi alınabiliyor. Diğer alternatif olarak da peşinatın yüzde 5'i hemen, yüzde 30'u teslimde veriliyor. Kalan yüzde 65'lik kısım için alınacak banka kredisi ise bir yıl ertelenebiliyor. 

1+1 daireler, yeni evli çiftlerden, iş adamlarına kadar geniş müşteri portföyüne hitap ediyor

Ekim 2014'te teslim edilmesi planlanan Çukurova Tower projesindeki 1+1 daireler, 64 ila 70 metrekare arasında değişen brüt kullanım alanına sahip. Yeni evliler, evlilik arifesinde olan çiftler, bekârlar, güvenli ve konforlu bir projede yaşamak isteyen emekliler, iş seyahatlerinde otel yerine evinde kalmak isteyen iş adamları ve yatırımcıların öncelikli olarak tercih ettiği daire tipleri olan 1+1'ler, kullanışlı ve konforlu bir dizayna sahip. 

Metro 600 metre, havaalanı 15, deniz otobüsleri ise 5 dakika uzaklıkta

Çeşitli büyüklükte ve özellikte, dokuz farklı tipte 253 konut ve sosyal yaşam alanlarından oluşan Çukurova Tower, merkezi lokasyonuyla da öne çıkıyor. Kartal'da Adliye Sarayı'na 3 kilometre ve Kadıköy-Kartal metro durağına 600 metrelik yürüme mesafesinde konumlanan proje, Bağdat Caddesi'ne 15, köprülere ise 20 dakika uzaklıkta bulunuyor. Sabiha Gökçen Havaalanı'na araçla 15 dakikalık mesafede yer alan proje, Kartal-Pendik Deniz Otobüsü İskelelerine de 5-10 dakikalık uzaklıkta. 

Yüzde 90'ı yeşil alandan oluşan proje çevreye dost konseptiyle öne çıkıyor

Çevresiyle ve gelişmekte olan Kartal bölgesiyle uyum içinde tasarlanan Çukurova Tower'da yeşil alan ve sosyal tesisler projenin yüzde 90'ını oluşturuyor. Gri, siyah, bej, ahşap, metal, su ve çim yeşili renklerinin hâkim olduğu projenin sosyal tesisleri içinde; kayın ve gürgen ağaçları altında piknik alanı, çocuk oyun alanları, açık havuz, güneşlenme terası, sauna, fitness ve wellness merkezi bulunuyor. Çukurova Tower'ın spor alanının çevresindeki ıhlamur ağaçları, girişte ve açık otopark çevresindeki çimenler üstündeki çiçek dokusu ise huzuru arttıran diğer etkenler arasında yer alıyor. Yeşile dost konseptiyle öne çıkan Çukurova Tower, aynı zamanda dördüncü kattan itibaren deniz ve adalar manzarasına hâkim olan geniş camları ve 3,4 metrelik kat yüksekliğiyle ferah bir yaşam alanı sunuyor. 

Spor ve eğlence aktiviteleri, 7/24 konut yardımı ve concierge hizmetleri 

Yürüyüş parkuru, tenis kortu, basketbol sahası ve spor merkezi ile sporu günlük yaşamın bir parçası haline getirenlere kolaylık sağlayan Çukurova Tower'da, sinema salonu, kafe-bar, bilardo ve oyun salonu ile eğlenmeyi sevenler için alternatifler sunuluyor. Puset ve engelli rampaları, konutlara doğrudan geçiş olanağı sunan ev sahibi ve misafir otoparkı bulunan Çukurova Tower'da, Back-Up tarafından sunulan 7/24 konut yardımı ve concierge hizmetleri ile de proje sakinlerinin yaşam standardı yükseltiliyor.

Çukurova Tower'a, www.cukurovatower.com web adresinden ve 0216 517 55 55 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nuray Yıldız, Çukurova Tower projesini anlatıyor
  • 07.03.2014 14:40

Nuray Yıldız, Çukurova Tower projesini anlatıyor

Çukurova Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Müdürü Nuray Yıldız, Çukurova Tower proj ...

Çukurova Tower örnek daire görselleri yayında
  • 07.03.2014 14:16

Çukurova Tower örnek daire görselleri yayında

Kartal'da inşa edilen proje manzaralı ve lüks konutlarıyla dikkat çekiyor ...

Çukurova Tower'ın Dolar temalı ilginç reklam filmi!
  • 03.04.2013 17:09

Çukurova Tower'ın Dolar temalı ilginç reklam filmi!

Kartal'da çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Çukurova Tower projes ...

Tamer Son, inşaat sektörünü değerlendirdi!
  • 17.09.2012 15:59

Tamer Son, inşaat sektörünü değerlendirdi!

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Tamer Son, gayrimenkul sektöründeki so ...

Çukurova Tower projesinin reklam filmi yayında!
  • 04.09.2012 16:34

Çukurova Tower projesinin reklam filmi yayında!

Çukurova Tower projesinin reklam filmi emlaktasondakika.com farkıyla yayında.. ...