maritbet girişmaritbet
Kartal Çukurova Tower'da aidatlar 130 liradan başlıyor!

Kartal Çukurova Tower'da aidatlar 130 liradan başlıyor!

Adanalı inşaat şirketi Çukurova Gayrimenkul, İstanbul'da ikinci projesine Büyükşehir Belediyesi'nden ruhsat aldı

 

Kartal'da yükselecek Çukurova Tower'da fiyatlar 126 bin liradan başlıyor. İstanbul'daki ilk projesi olan Adanus Park'ı tamamlar tamamlamaz ikinci proje için İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Kartal Belediyesi'nden ruhsat alan Adana'nın köklü inşaat firması Çukurova Gayrimenkul,  İstanbul Kartal'da 7 bin 68 metrekare arsa üzerinde 36 katlı rezidans yapacak.
 
Bugüne kadar ruhsatını almadıkları hiçbir projeye başlamadıklarını belirten Şirketin Yönetim Kurulu Üyesi Cafer Kara, "Gayrimenkul sektörü güvene dayalı bir sektör. Beyan ettiğimiz her şeyin altına imzamızı atıyoruz. Yanlış veya eksik beyanda bulunduğumuz hiçbir projemiz yok. Bundan sonra da inşa edeceğimiz projelerde aynı çizgide yol alacağız" dedi.
 
238 konutlu
 
Proje 36 katlı tek bir blok olarak yükselecek. 1+1'lerin yoğunlukta olacağı Çukurova Tower'da toplam 238 daire bulunacak. 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1'lerden oluşan rezidansta daire büyüklükleri brüt 42 metrekare ile 168 metrekare arasında değişecek. Ortalama metrekare fiyatı 3 bin 700 lira olan Çukurova Tower'da en düşük metrekareli evin fiyatı 126 bin lira en yüksek evin fiyatı ise 680 bin lira olacak.
 
Yüzde 40 prim öngörülüyor
 
Projenin gelecekte oluşacak değerlerine ilişkin de öngörülerde bulunan Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Tamer Son, tüm projelerinde olduğu gibi bu projelerinde de yatırımcılarına prim garantisi verdiklerini belirterek, "Öngörümüz projenin başlangıcından bitişine kadarki süreçte en az yüzde 40 prim yapacağı yönünde. Bundan daha aşağıda olacağını düşünmüyorum" ifadesini kullandı. Ekim 2014'te teslim edilecek projede ortalama metrekare fiyatının da 4 bin 200 lira olması planlanıyor.
 
Yatırım değeri 55 milyon TL
 
Kat karşılığı yapılan anlaşma neticesinde projenin arsa dahil yatırım değeri 55 milyon lira olarak veriliyor. Projenin yüzde 92'sinin yeşil alana ayrıldığı Çukurova Tower'da sosyal donatılar arasında açık havuz, güneşlenme terası, sauna, fitness ve wellness merkezi, yürüyüş parkuru, tenis kortu, basketbol sahası ve spor merkezi, çocuk oyun alanları, sinema salonu, kafe yer alıyor.
 
Aidatlar 130 lira
 
Projenin işletmesi Back Up tarafından yapılacak. Aidatlarda sprüz olmaması için ön bir çalışma yapan şirket yetkilileri aidatları da şimdiden belirlemiş durumda. Buna gore en düşük aidat 130 lira olurken en yüksek aidatın rakamı ise ilk yıl için 250 lira olarak belirlendi.
 
EMİNE AÇAR - BUGÜN GAZETESİ

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çukurova Balkon'da eviniz adalara bakacak
  • 01.12.2016 11:55

Çukurova Balkon'da eviniz adalara bakacak

Çukurova Kent Yapı tarafından Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Balkon, orman ...

Kadıköy ve Ataşehir, Kartal'a büyük ilgi gösteriyor!
  • 02.06.2016 17:37

Kadıköy ve Ataşehir, Kartal'a büyük ilgi gösteriyor!

AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, AND Pastel projesine Ataşehir, Kadık ...

Nuray Yıldız, Çukurova Tower projesini anlatıyor
  • 07.03.2014 14:40

Nuray Yıldız, Çukurova Tower projesini anlatıyor

Çukurova Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Müdürü Nuray Yıldız, Çukurova Tower proj ...