maritbet girişmaritbet
Karat İstanbul Sancaktepe'de 135 bin liradan başlıyor!

Karat İstanbul Sancaktepe'de 135 bin liradan başlıyor!

Sultanlar Grup tarafından inşa edilen Sancaktepe'deki Karat İstanbul projesinde fiyatlar 135 bin ile 578 bin TL arasında değişiyor

Sultanlar Grup tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Karat İstanbul projesinde 65 metrekareden başlayan 1+1 dairelerden, 295 metrekarelik 6+2 dairelere kadar 13 daire tipi seçeneği bulunuyor.

4 katlı 7 bloktan 128 daireden oluşan projede 15 bin metrekarelik bir alışveriş merkezi de yer alıyor. Projedeki daire fiyatları 135 bin TL ile 578 bin TL arasında değişiyor. Yaşam değerinin altını çizmek için Karat adını alan projedeki tüm bloklar Yakut, Zümrüt, Turkuaz, Lapis, Akik, Safir ve Opal gibi dünyadaki en kıymetli taşların adlarını taşıyor. Projeden daire almak isteyenler için daire bedelinin yüzde 100'üne 120 aya kadar vade seçenekleri sunuluyor. Projesindeki sosyal alanlar arasında, alışveriş ve iş merkezleri çocuklara yönelik aktivite alanları, yetişkin ve çocuk havuzları, kafeteryalar, futbolvoleybol- basketbol gibi spor alanları, yürüyüş parkurları ön plana çıkarken, kapalı spor kompleksinde yüzme havuzundan fitness'a, jimnastikten saunaya kadar bir çok imkân sunuluyor.

Projenin içinde yer alan alışveriş merkezinde ise 73 mağaza, bin 250 metrekarelik süpermarket alanı yer alacak. Projede ev ve ev sahiplerinin güvenliği için 24 saat güvenlik, bloklara özel kat görevlileri, bahçe bakım elemanları, yer alıyor. Proje Şile otoyoluna 200 kilometre ve Ümraniye Meydan AVM'ye de 5 dakika mesafede yer alıyor.

 

Karat İstanbul iletişim bilgileri
E-posta: [email protected]
Web:  www.karatistanbul.com
Tel: 0 216 621 31 91

 

  • Etiketler:

Yorum Yaz