maritbet girişmaritbet
Karat İstanbul’da 128 bin TL’ye hemen teslim!

Karat İstanbul’da 128 bin TL’ye hemen teslim!

Sultanlar Grup tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Karat İstanbul’da daireler, 128 bin TL'den başlayıp 578 bin TL'ye arasında satışa sunuluyor

 

Sultanlar Grup tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Sultanlar Karat İstanbul projesinde ilk teslimler yapıldı. Sultanlar Karat İstanbul'da kalan dairelerin de aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

5 katlı 7 blok ve 128 daireden oluşan projenin 1. etabındaki dairelerin tamamına yakını satıldı. 2. etap satışlarının devam ettiği Karat İstanbul'da, Temmuz ayı 10'a kadar indirim kampanyası düzenleniyor.
 
Sultanlar Grup tarafından yapılan konut, alışveriş ve iş merkezlerinden oluşan Karat İstanbul'da, 1+1'den 6+2'e kadar 13 farklı tipte daire seçenekleri bulunuyor. 63 metrekare ile 290 metrekare arasında değişen daireler, 128 bin TL'den başlayıp 578 bin TL'ye arasında satışa sunuluyor.

Karat İstanbul'da açık yüzme havuzu, voleybol, basketbol ve tenis sahaları, kafeterya, yürüyüş alanları, kapalı yüzme havuzu, vitamin kafesi, kapalı ve açık çocuk oyun alanları, fitness merkezi, sauna-buhar odası, bilardo ve masa tenisi oyun alanları, squash sahası ve 200 araçlık kapalı otopark bulunuyor.
 
 

Karat İstanbul iletişim bilgileri
E-posta: [email protected]
Web:  www.karatistanbul.com
Tel: 0 216 621 31 91
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz