maritbet girişmaritbet
İstWest’te sıfır faiz fırsatı!

İstWest’te sıfır faiz fırsatı!

2010 yılında kurulan Fer Yapı kurulduğu günden hu yana trendleri belirleyen bir gayrimenkul geliştirme şirketi olma yolunda ilerleyerek, 2 sene içinde sektörün önde gelen firmaları arasında yerini aldı

 

2010 yılında kurulan Fer Yapı kurulduğu günden hu yana trendleri belirleyen bir gayrimenkul geliştirme şirketi olma yolunda ilerleyerek, 2 sene içinde sektörün önde gelen firmaları arasında yerini aldı.

Sinpaş GYO ile hasılat paylaşımı modeliyle geliştirilen iTower ile ilk kez a+ servis alan küçük metrekareli nitelikli ofis ihtiyacı karşılandı. Ardından Boyner Holding ortaklığında eski Altınyıldız fabrika arazisi üzerine 150 milyon yalınınla gerçekleştirilen İstanbul'un en şık yaşam projesi IstWest, en ince ayrıntısına kadar iyi yaşamak isteyenler için tasarlandı.

Bahçelievler Basın Ekspres Yolu'nun en güzel yerinde konumlanan proje, E-5 Otoyolu'na 1.5 kilometre, TEM Otoyolu'na 6 kilometre, Atatürk Havalimanı'na 3 dakika uzaklıkla yer alıyor. İstWest yeni açılacak metro ve metrobüs hatlarıyla toplu taşımaya da çok yakın konumda bulunuyor. Şehrin merkezinde benzeri yoluna 1,5 kilometre, TEM'e 5 kilometre mesafede bulunan lstwest Meydan aynı zamanda yeni açılacak olan metro hattıyla toplu taşımaya çok yakın.

Bağcılar, Ataköy, Yeşilköy ve Florya semtlerine 5 dakika uzaklıkta. Proje havaalanına yakınlığıyla havaalanına gelenlerin uğradığı, uçaklarını beklediği bir merkez olacak. Meydan İçinde yer alan cafelerde uçakların İniş kalkış saatlerinin gösterildiği ekranların bulunacak olmasının yanı sıra havaalanına transfer araçları da hizmet verecek.

HAYATINIZA KALİTE KATIN

Teknolojinin son imkanlarından yararlanılarak, birinci sınıf malzemeler kullanılarak inşa edilen İstWest 493 adet rezidans, 506 adet konut ve İstWest Meydanı'da 73 adet ticari alan bulunduruyor. Açık alanda sosyalleşebilmek için IstWest toplam 50 bin metrekarelik bir alanda ailenin tüm fertlerine uygun yaşam alanları tasarlandı. Biri sessiz havuz olmak üzere 1 kapalı 4 acık havuz, çocuklar için meyve bahçeleriyle açık oyun alanları, ıhlamur korusu, zen bahçesi, kış bahçesi, macera parkı, gençlik parkı 0-5 yaş ve 5-10 yas çocuklara özel oyun alanları çocukların neşesine nese katıyor. Ayrıca kaykay, paten parkımı, yürüyüş parkuru, piknik alanı, mangal alanı, çim futbol sahası ve tenis kortu iyi yaşamdan ne beklediğini bilenleri kaliteli bir hayat için bekliyor.

HERKES İÇİN KONFOR

Toplam 4 bin 500 metrekare kapalı sosyal tesiste resim, müzik, heykel, dans stüdyoları, karaoke, playstation odaları, kayak, motosiklet simülasyonu, langırt, bilardo salonu, parti alanı, fitness, squash, pilates. yoga. aerobik ve masa tenisi, hobi mutfağı, gözlem evi gibi birçok alan bulunuyor. İstWest geniş yasam alanı, sosyal donatıları ve doğayı şaşırtıcı bir şekilde yaşamınıza kazandıracak ekolojik düzenlemeleriyle birleşen şehir yaşamında bildiklerinizi farklı bir boyuta taşıyacak. Böylece kent yaşamından kopmadan doğayla baş başa sevdiklerinizle konforlu zaman geçirmenin keyfini süreceksiniz. Ayrıca Fer Yapı bu projesinde iki önemli fıısat sunuyor. 50 ay vade ve "O' faiz.

LÜKSÜ YAŞANILABİLİR KILIN

İnşaat sektöründeki uluslararası deneyimi, doğayla teknolojinin sunduğu olanakları bütünleştiren proje anlayışıyla farklı ve renkli bir yaşam merkezi sunuyor

SAKİN BİR HAYAT SİZİ BEKLİYOR

İstWest'te iyi yaşamın detayları en ince ayrıntısına kadar tasarlandı.

Yapılan araştırmada toplu yasamda insanları en çok rahatsız eden konunun ses ve gürültü olduğunu karar vererek ses izolasyonuna ayrıca önem verildi. Dikkat çeken bir başka detay ise musluklardan gelen suyun ısınma süresi. Alışa geldik dairelerde sıcak su için birkaç dakika beklemek gerekirken. İstWest'te musluk açılır açılmaz suyun ısınmasını ve sıcak gelmesini sağlayan bir sistem kullanılıyor. Feryapı Yönetim Kurulu Üyesi Kamadan Kumova, İstWest bir yaşam projesinin kalın duvarlarını kaldırdıklarını ve tamamen şehirle bütünleşen bir trend proje haline getirdiklerini söylüyor. Şimdiden bölgesinde bir prestij merkezi ve İstanbul'un statü simgesi haline gelen projede konutların yüzde 70'i satıldı.

Yeni Şafak Emlak

Yorum Yaz

Benzer Haberler

ISTWEST
  • 23.11.2011 16:23

ISTWEST

Fer Yapı ve Boyner işbirliği ile Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilen ve ...

Yenibosna İstwest'te feci kaza ölümle sonuçlandı!
  • 03.09.2020 16:19

Yenibosna İstwest'te feci kaza ölümle sonuçlandı!

Bahçelievler'de İstWest projesinden kiralık ev bakmaya giden Soner Elveren'in ba ...

Parima’da peşinatsız, 4 yıl vadeli ofis fırsatı!
  • 31.12.2015 10:33

Parima’da peşinatsız, 4 yıl vadeli ofis fırsatı!

Bugüne kadar pek çok projeyi başarıyla tamamlayan FerYapı, Parima projesini taşı ...

İstwest, yaza Işın Karaca ile "Merhaba" dedi!
  • 02.06.2015 13:27

İstwest, yaza Işın Karaca ile "Merhaba" dedi!

Markalı konut projelerindeki fırsatları bulan Evdekifirsat.com portföyüne kattığ ...

EYG, ilk gayrimenkul fonu iznini SPK’dan aldı!
  • 27.05.2015 22:58

EYG, ilk gayrimenkul fonu iznini SPK’dan aldı!

EYG Group, SPK’dan aldığı fon kurma iznine ek olarak İstwest ve DAP Vadisi’nde d ...

Marka İndirim Çadırı bugün açıldı!
  • 19.12.2014 11:04

Marka İndirim Çadırı bugün açıldı!

İstWest Meydan, Marka Çadır Günleri ile dünyada ünlü markaları indirimli fiyatla ...