maritbet girişmaritbet
İsteyene “dinamik” isteyene “elegan” konut

İsteyene “dinamik” isteyene “elegan” konut

KoruFlorya projesi, iç mimaride “dinamik” ve “elegan” olmak üzere iki farklı tarzda lüks konutlar sunuyor

Aydınlı, Metal Yapı Konut, Arke ve Vizyonlife ortaklığının TOKİ işbirliğiyle Florya'da hayata geçirdiği KoruFlorya projesi, iç mimaride “dinamik” ve “elegan” olmak üzere iki farklı tarzda lüks konutlar sunuyor. Projenin iç mimarisinde, 1995'ten bu yana çok sayıda başarılı proje gerçekleştiren Kreatif Mimarlık ve Selim Cengiç'in imzası var.

Evlerin bulunduğu lokasyon kadar iç mimari çözümlerinin de önemli bir tercih nedeni olduğunu belirten Kreatif Mimarlık Kurucu Ortağı Selim Cengiç, “Konut birimini kimin kullanacağı çok önemli. Günümüzde iç çözümleriyle kullanıcıya maksimum düzeyde cevap verebilen konutlar tercih ediliyor. Florya, gelir seviyesi yüksek, aile yaşantısı olarak örf ve adetlerine bağlı, bir yandan da modern hayatın getirdiklerine kolayca adapte olabilen insanların yaşadığı bir bölge. KoruFlorya'ya baktığımız zaman, burada 20'li yaşlarda insanlar da yaşayacak, 40'lı yaşlarda insanlar da, 60'lı yaşlarda insanlar da... Dolayısıyla öyle bir sistem kuralım ki hangi yaşta olursa olsun herkes kendisine uygun tarzda bir ev bulabilsin dedik” diyekonuştu.

Kendinize en uygun konsepti seçin

Ailelerin kendilerine özgü yaşam tarzlarını yaşayabilecekleri çeşitliliği sunabilmek adına iki farklı stilde iç mekan çözümleri hazırladıklarını ifade eden Selim Cengiç, şöyle devam etti:

“Dinamik konseptte konut içerisindeki tüm mekanlarda genç ve dinamik bir yaşam stilini yansıtan birbiriyle uyumlu yalın ve modern detaylara sahip tasarımlar; beyaz, bej, gri renk tonları ile ceviz, beyazlatılmış meşe ve gri meşe ahşap kaplamalarla birlikte kullanıldı. Elegan konseptte ise zarafeti ve olgun bir yaşam stilini yansıtan şık ve modern ama klasik detaylara sahip birbiriyle uyumlu tasarımlar; beyaz, bej ve vizon renk tonları ile ceviz, doğal meşe ve venge ahşap kaplamalarla kullanıldı. İki farklı iç mimari konsept ve bu konseptler içinde yer alan farklı seçenekler, ev sahiplerinin kendilerine özel mekan konseptini oluşturmalarına yardımcı olacak. Öte yandan iki konseptin içinde farklı ortak kırılımlar yarattık ki dinamiği seçseniz bile bazı ndetaylarda elegan stili kullanabliyorsunuz. Dolayısıyla bir stili seçerken diğerinden tamamen ayrışmak söz konusu değil.”

Türk aile yaşantısına uygun iç mekan çözümleri

Evlerin iç mimarisinde Türk aile yaşantısına uygun detayların sıkça görülebildiğini ifade eden Cengiç, “Konut birimlerini Türk aile yaşantısı ritüellerine uygun biçimde tasarladık. Konutun ana giriş alanından itibaren, ziyaretçinin kullanabildiği ve  sadece evde yaşayanların kullanabildiği alanlar ayrıştırıldı. Bu ayrımları düşeyde ve yatayda seçtiğimiz malzemelerle organize ettik. Örneğin konuta girdiğinizde antre, mutfak ve misafir ıslak hacimi sert zemin malzemesiyle döşenmiş durumda, diğer alanlar ise döşeme farklılıklarıyla diğerlerinden ayrıldı. Banyo, misafir wc gibi alanları ifade eden ‘ıslak hacim' açısından da KoruFlorya çevredeki birçok projeden oldukça fazla alana sahip. Her evde mutlaka ayrı bir misafir ıslak hacimi var. Ayrıca her konutta ütü ve çamaşır için servis odaları tasarladık.”diye konuştu.

Florya'da inşaatı süren KoruFlorya, 298 lüks konut ve iki katlı AVM'den oluşuyor. Florya'nın son büyük projesi olma özelliğini taşıyan projede “aile rezidans” konseptiyle 3+1'den 7+2'ye kadar değişen toplam 52 farklı daire tipi bulunuyor.

Koru Florya İletişim Bilgileri

Telefon: 444 82 52

Web adresi: http://koruflorya.com/

Mail: [email protected]

 

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Koru Florya'nın reklam filmi yayında
  • 28.10.2013 15:09

Koru Florya'nın reklam filmi yayında

Koru Florya projesinin yeni reklam filmi emlaktasondakika.com farkıyla yayında ...

Koru Florya projesinin inşaatı ne durumda?
  • 04.03.2013 16:01

Koru Florya projesinin inşaatı ne durumda?

E5 Karayolu'nun hemen yanında hayata geçirilen Koru Florya projesinin Mart 2013 ...

Belgin Özyurt Koru Florya projesinin detaylarını anlattı!
  • 13.02.2013 17:10

Belgin Özyurt Koru Florya projesinin detaylarını anlattı!

KoruFlorya Satış ve Pazarlama Koordinatörü Belgin Özyurt, emlaktasondakika.com e ...

Koru Florya'nın üçüncü reklam filmi yayında!
  • 18.12.2012 15:33

Koru Florya'nın üçüncü reklam filmi yayında!

Florya'da inşa edilen Koru Florya projesinin üç seriden oluşan reklam filmi yayı ...

Koru Florya'nın ikinci reklam filmi yayında!
  • 18.12.2012 15:16

Koru Florya'nın ikinci reklam filmi yayında!

Florya’da E-5 Karayolu’nun hemen yanında inşa edilen Koru Florya projesinde inşa ...

Koru Florya'nın yeni reklam filmi yayında!
  • 17.12.2012 13:14

Koru Florya'nın yeni reklam filmi yayında!

Koru Florya projesinin 3 yeni reklam filminden ilki emlaktasondakika.com farkıyl ...