maritbet girişmaritbet
İşte tüm konut kampanyaları!

İşte tüm konut kampanyaları!

Kampanyalar sonbahara kadar düşük peşinatlı ev arayanlara da çözüm oluyor

Hatta bazıları otomobil hediye ediyor. Seçimden sonra başlayan yaz tatili ve yaklaşan Ramazan'ın da etkisiyle durgunlaşan emlak piyasalarında markalı konut üreticileri, sadece 'yaza özel' kampanyalar düzenliyor. 'Taşınmadan ödeme yok', 'Düşük peşinat, uygun yaz fiyatı', '0 peşinat, 0 ara ödeme',  '24 ay 0 faiz' gibi çekici sloganlarla şirketler yaz durgunluğunu aşmaya ve son kalan daireleri sonbahar öncesi tüketmeye çalışıyor.

Kampanyaların tüketiciler için yaz döneminde de uygun fiyatlarla ödeme kolaylığı sunduklarını anlatan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, şirket olarak kampanyalarında sonbahara doğru oluşabilecek fiyat değişikliklerinden etkilenilmeden, yaz döneminde düşük peşinatla ödeme yapılabilecek bir plan oluşturduklarını anlattı. Elmas " Gayrimenkul sektöründe genelde kampanyalar ilkbahar ve sonbahar dönemlerinde yoğunlaşır. Biz, bu yeni pazarlama vizyonu ile tüketiciye yılın her dönemi konut almayı cazip hale getirmeyi hedefliyoruz. Bu tür samimi kampanyaların tüketici nezdinde olduğu kadar sektör adına da bir açılım olacağını öngörüyoruz" dedi.

8 ayda yüzde 18 getiri

Taşınmadan ödeme yok konseptli kampanya düzenleyen Mimart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özdemir de "Bizim 8 ayda fiyatımız yüzde 18 artmış olacak. Siz bugünden dairenizi aldığınızda teslim zamanında yüzde 18 kar etmiş olacaksınız. Hiçbir yatırım aracı size 8 ayda bu kazancı getirmez. Armada City yüzde 18 getiriyor" dedi. Kampanya sadece 100 daire için geçerli.

İşte yaz kampanyalarından örnekler

* Sur Yapı'nın kampanyası 31 Temmuz 2011 tarihine kadar sürecek. Exen İstanbul, Metrogarden ve Ada Park projelerinde geçerli kampanyada yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunuyor. İlk 1 yıl içinde altı ay arayla iki kez yüzde 5 ve teslimde yüzde 20 ödeyerek, kalan tutarı 120 aya kadar vadelendirebilecekler. Ayrıca yüzde 10 indirim fırsatı sunulacak.
* Çorlu'daki Armada City projesinde "Taşınmadan Ödeme Yok" kampanyası düzenlendi. Ödemeler taşındıktan sonra başlayacak. Bin 831 konutun yüzde 80'i satıldı. Satıştaki 360 konutun fiyatları 79 bin ile 215 bin lira arasında.
* Babacanyapı, Beylikdüzü'ndeki Crown Tower projesinde 0 peşinat, 0 ara ödeme ve 0 faiz kampanyası ağustosa kadar sürecek. Daire fiyatlarının 70 bin liradan başladığı projede, tapular hemen teslim ediliyor. Peşinat zorunluluğu yok. Peşin alımda yüzde 5 ile 10 arası indirim yapılıyor.
* Eroğlu Yapı'nın Halkalı'daki İstanbul Lounge projelerinde, 30 Ağustos'a kadar, peşinata 6 aylık süre tanınırken, konutta vade farksız 24 ay sabit taksit imkanı sunuluyor.
* Innovia 4'te daireyi şimdi alıyor, ödemeye Aralık 2011'de başlıyorsunuz. 4 yıl sıfır faiz imkanı da sunuluyor. Fiyat aralıkları 84 bin lile 232 bin lira arasında. 
*Pendik'teki Meridyen Evleri'nin yeni kampanyasında size özel ödeme planı oluşturuluyor. Fiyatlar 95 bin ile 215 bin lira arasında.
* Ataşehir Deluxia'da 45 konut özel bir kampanya ile satışa açıldı. Teraslı dairelerde ilk kez yüzde 1 peşinat fırsatı sunuluyor. Fiyatlar 175 bin 100 liradan başlıyor.
* 35. Sokak için düzenlenen indirimli fiyat kampanyasının süresi ağustos başına kadar uzadı. Ulukent'te inşa edilen projede daire fiyatları 41 bin ile 449 bin lira aralığında.

Otomobil sahibi de yapacak

Kayseri'nin öncü inşaat firmalarından Kınaş İnşaat, yaza büyük bir kampanyayla damgasını vuruyor. Kampanyada yüzde 19 indirim, 63 ay vade, keyfe keder ödeme, ödemeler seneye, sigortalı konfor, Kınaş Finans ve otomobil çekilişinden oluşuyor. Hemen hemen her yıldızı bir aileyi konut sahibi yapabilecek özelliklere sahip kampanya 20 Temmuz'da başladı. Kampanya çerçevesinde Kınaş finans sistemi tamamen banka harici bir taksitlendirme sistemi olarak sunuluyor. Hdi sigorta da dairenizi bir yıl boyunca ücretsiz sigortalıyor. Ayrıca şirket "Madem ev almayı düşünüyorsunuz, otomobilinizi de biz verelim" dercesine örnek dairelerini gezenlerin arasında yapacağı çekilişle üç kişiye otomobil hediye ediyor.

Kaynak: Bugün/ Selma Şenol

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkiye’de günlük ortalama 3 bin konut satılıyor!
  • 10.08.2021 10:55

Türkiye’de günlük ortalama 3 bin konut satılıyor!

2021 yılının ilk 6 aylık diliminde Türkiye'de 552 bin 810 konut satışı gerçekleş ...

Pera Sunset Park Evleri
  • 09.09.2011 16:00

Pera Sunset Park Evleri

Satışa çıkan Pera Sunset Park Evleri’nde faizsiz 24 ay vade seçeneği bulunuyor ...

Cengiz Enerji, Özbekistan'daki 2. enerji santrali için imza attı
  • 30.06.2021 17:12

Cengiz Enerji, Özbekistan'daki 2. enerji santrali için imza attı

Cengiz Enerji’nin Özbekistan’daki elektrik üretim kapasitesi 460 megavata çıkaca ...

Konut kampanyaları 2020'de yan sektörleri uçurdu
  • 07.09.2020 10:51

Konut kampanyaları 2020'de yan sektörleri uçurdu

Ev kredisi faizlerinin düşmesi ile inşaat sektörünün gelişmesi, konut ve iş yerl ...

Konut kampanyaları kredili satışları ateşledi!
  • 05.09.2020 09:34

Konut kampanyaları kredili satışları ateşledi!

Ekonominin lokomotifi konut sektörü, son dönemde gerçekleştirilen kampanyalarla ...

İzmir Bayraklı'da yan yatan bina onayın ardından yıkılacak
  • 07.07.2020 14:06

İzmir Bayraklı'da yan yatan bina onayın ardından yıkılacak

İzmir Bayraklı'da yan yattığı tespit edilerek şubat ayında tahliye edilen binanı ...