maritbet girişmaritbet
İşte merakla beklenen 9 yeni proje!

İşte merakla beklenen 9 yeni proje!

Gayrimenkul sektöründe hayata geçirilecek 9 yeni proje, yatırımcılar tarafından merakla bekleniyor

Başarılı yürüyüşünü devam ettiren inşaat ve gayrimenkul sektörü, Türkiye ekonomisinin lokomotifi olmayı sürdürüyor. Başta İstanbul olmak üzere tüm şehirlerde kentsel yenileme çalışmaları sürüyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ, Emlak Konut GYO ve belediyelerin desteklediği kentsel dönüşüm projelerine özel şirketlerin de projeleri eklenince sektör başarılı bir süreç içerisine girdi. Özellikle İstanbul, yatırımcıların gözbebeği haline geldi.

Hayata geçirilen ve yoğun ilgi gören birçok projenin yer aldığı İstanbul'da merakla beklenen projelerde bulunuyor. Daha önce satış rekorları kıran projelerin yer aldığı şehirde, yeni yapıların da yoğun ilgi görmesi bekleniyor.
Özellikle şehrin merkezi noktasında yer alan projeler yoğun ilgi görürken, yeni yerleşim alanlarında yükselen konutlarda satış sürecini hızlı bir şekilde tamamlıyor. İşte merakla beklenen projeler;

Avrupa Konutları Kale

Artaş İnşaat'ın Avrupa Konutları markasıyla Topkapı-Cevizlibağ aksında inşa edeceği Kale projesinin ön talep formu yayında. Artaş markalı projelerin yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gördüğü düşünülürse Kale'nin, özellikle konumuyla kısa sürede satış sürecini bitirmesi bekleniyor. 600 daire, 50 ofis ve 40 dükkanın bulunacağı Avrupa Konutları Kale projesinin kısa süre içerisinde satışa çıkması bekleniyor. Mimarisiyle de ön plana çıkacak olan proje sosyal donatı alanlarıyla da dikkat çekiyor.

İş GYO Kartal

İş GYO'nun Kartal'da inşa edeceği dev proje 300 milyon dolarlık yatırım değerine sahip olacak. 966 daire ile birlikte 198 ofis ve 31 ticari birimin yer alacağı projede bloklar 14,5 metre ile 149 metre arası uzunluğa sahip olacak. 294 bin 149 metrekarelik inşaat alanıyla dikkat çeken İş GYO Kartal'da 67 adet 1+0 daire, 361 adet 1+1 daire, 315 adet 2+1 daire, 200 adet 3+1 daire, 20 adet 4+1 daire ve 3 adet 5+1 konut bulunacak..

Tekfen Hep İstanbul Projesi Esenyurt

Tekfen Emlak Geliştirme'nin Esenyurt'taki Horoz Lojistik arsasında inşa edeceği projenin adı Hep İstanbul. Satışların 15 Ekim'de başlayacağı projenin arsa büyüklüğü 56 bin 880 metrekare. 1454 konutluk dev projede inşaat büyüklüğü 142 bin 202 metrekare olarak belirlendi. CM Mimarlık'ın tasarladığı Hep İstanbul Esenyurt projesi sosyal donatı alanlarıyla da ön plana çıkıyor.

Sur Yapı Vitrin

Lansman öncesi satışların başladığı Sur Yapı Vitrin projesi Tem Otoyolu üzerinde, Maslak'a 5 dakikalık mesafede yükseliyor. Lansman öncesi cazip fiyatlarla satılan projede teslimler Aralık 2016 tarihinde gerçekleştirilecek. Proje 1+1 ile 4+1 arasında değişen evlerden meydana geliyor.

Botanica İstanbul

Mutlu İnşaat ile Ak Proje ortaklığında inşa edilecek olan proje 500 daire ile 58 ticari birimden meydana geliyor. 1+1 ile 4+1 arasında değişen evlerin bulunduğu Botanica Evleri'nin yüzde 80'i yeşil alana ayrıldı. Marmara Park AVM'nin hemen yanında yükselecek olan Botanica Konutları, 10 katlı 7 bloktan oluşacak. Lansmanı Eylül sonunda gerçekleştirilecek olan projenin arsa büyüklüğü 28 bin metrekare.

Klk Boardwalk Güneşli

Klk Yapı imzasıyla Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilecek olan Board Walk Güneşli'de satışların kısa süre içerisinde başlaması bekleniyor. 470 daire olmak üzere 500 bağımsız birimden oluşması planlanan proje Ulusoy otopark alanının hemen yanında hayat bulacak. 

Tri G Güneşli ve Ala Güneşli

Mar Yapı'nın Güneşli bölgesine değer katacak iki projesi de sıraya girdi. İlk olarak Tri G projesinde satışlar başlayacak. 30 Eylül'de satışa çıkacak olan Tri G Evleri'nin ardından Kasım ayında Ala Güneşli'nin yatırımcıların beğenisine sunulacak. Şirketin bölgedeki iki projesi de Suyabatmaz Mimarlık tarafından tasarlandı. 

İş GYO&Nef Topkapı Projesi

İş GYO ile Nef'in yüzde 50-50 ortak olduğu projede satışların 2015 ilk çeyreğinde başlaması bekleniyor. 3 bin 581 bağımsız bölümden gelen projede teslimlerin Ağustos-Eylül 2018 tarihlerinde gerçekleştirilmesi bekleniyor. 3 bin 565 daire ile birlikte 16 ticari birimin bulunduğu proje 80 bin 239 metrekare arsa üzerinde hayat bulacak. 

Referans Güneşli

Ateştuğl bölgesinde yer alan Kiler'in yerine inşa edilecek olan Referans Güneşli iki blok şeklinde tasarlanacak. Daha önce Referans Bakırköy projesine de imza atan firmanın Güneşli'deki konutları, yatırımcıların merakla beklediği projeler arasında yer almakta. Projenin kısa süre içerisinde satışa çıkması bekleniyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Serhan Çetinsaya, Avrupa Konutları Kale'yi anlattı!
  • 31.07.2015 10:56

Serhan Çetinsaya, Avrupa Konutları Kale'yi anlattı!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Çetinsaya, Avrupa Konutları Kale'nin de ...

Varol Tezmen, Kale'nin ticari alanlarını anlattı!
  • 27.05.2015 17:43

Varol Tezmen, Kale'nin ticari alanlarını anlattı!

Avrupa Konutları Satış ve Pazarlama Koordinatörü Varol Tezmen, Avrupa Konutları ...

Süleyman Çetinsaya, Avrupa Konutları Kale'yi anlattı!
  • 26.05.2015 17:58

Süleyman Çetinsaya, Avrupa Konutları Kale'yi anlattı!

Artaş'ın patronu Süleyman Çetinsaya, ofis ve dükkanları satışa açılan Avrupa Kon ...

Referans Güneşli'nin tanıtım videosu yayında!
  • 04.02.2015 10:42

Referans Güneşli'nin tanıtım videosu yayında!

Ateştuğla Kiler'in bulunduğu arsa üzerinde inşa edilen Referans Güneşli, Kiler G ...

Varol Tezmen, Avrupa Konutları Kale'yi anlattı
  • 11.11.2014 17:05

Varol Tezmen, Avrupa Konutları Kale'yi anlattı

Avrupa Konutları Satış ve Pazarlama Koordinatörü Varol Tezmen, yeni projeleri Av ...

Süleyman Çetinsaya, Avrupa Konutları Kale'yi anlattı
  • 05.11.2014 14:58

Süleyman Çetinsaya, Avrupa Konutları Kale'yi anlattı

Topkapı'da yer alan ve merakla beklenen Avrupa Konutları Kale projesi görücüye ç ...