maritbet girişmaritbet
İstanbul’un yeni gözdesi..!

İstanbul’un yeni gözdesi..!

Karden İnşaat tarafından hayata geçirilen ve lansmandan sonra yoğun ilgi görmeye başlayan Symbol İstanbul, bulunduğu bölgenin prestijini arttırıyor. Projede fiyatlar 85 bin TL’den başlıyor.

Başta İstanbul olmak üzere Türkiye'nin yabancı yatırımların gözdesi olduğuna işaret eden Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz, "İstanbul'un nitelikli, sembol yapılara ihtiyacı var. Bizde buradan hareketle, yaşadığımız şehre değer katmak için Symbol İstanbul projesini geliştirdik" dedi. Symbol İstanbul projesi için 150 milyon TL'lik yatırım yapacaklarını anlatan Karadeniz, projenin inşa süresi boyunca 500 kişiye, tamamlandıktan sonra ise ofis ve alışveriş merkezinde 2 bin kişiye istihdam sağlayacağını kaydetti.

85 bin TL'den başlıyor

Karden Proje Geliştirme ve Pazarlama Koordinatörü Hakan Buvan ise Esenyurt'ta yükselecek Symbol İstanbul projesinin iş ve yaşam alanlarını bir arada sunan, üç ayrı bloktan oluşan ve bin 242 rezidansa, 510 ofise ve 48 mağazaya ev sahipliği yapacak karma bir proje olduğunu anlattı.Öncelikle ilk etapta rezidansları satışa sundukları bilgisini veren Buvan, ilk etapta metrekare satış fiyatlarının bin 700 TL'den başladığını kaydetti. Buvan, bu rakamın bir süre sonra 3 bin TL'lere, teslimde ise 5 bin TL'lere çıkacağını öngördüklerini belirterek, son 5 kattaki rezidansların ise metrekaresi 10 bin TL'den daha sonra satışa çıkartılacağını açıkladı. Projedeki daire fiyatları hakkında da bilgi veren Buvan, stüdyo dairelerin 85 bin TL, 1+1 dairelerin 138 bin TL, 2+1 dairelerin 179 bin TL ve 3+1 dairelerin 272 bin TL'den satıldığını kaydetti.

Avrupa ve Ortadoğu'dan talep

Symbol İstanbul'un henüz satışa çıkmadan talep görmeye başladığına dikkat çeken Buvan, "600'e yakın kesin talep aldık. Bunları değerlendirmeye başlıyoruz" dedi. Yalnızca yerli yatırımcıların değil, yabancı yatırımcıların da projeye büyük ilgi gösterdiğini belirten Buvan, Almanya, Fransa ve Ortadoğu pazarından yatırımcılarla görüştüklerini kaydetti. Buvan, "Satış ofisimiz bir hafta önce açıldı. Projemizin konumu dolayısıyla yatırımcıların dikkatini çekiyoruz" diye konuştu. Proje mimarisini ise Çamoğlu Mimarlık yapıyor.

Sabah

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Paşa Karadeniz sektördeki gelişmeleri değerlendiriyor
  • 09.04.2012 10:43

Paşa Karadeniz sektördeki gelişmeleri değerlendiriyor

Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz, inşaat sektörünü ve konut k ...

Symbol İstanbul lansmanı!
  • 17.03.2012 19:48

Symbol İstanbul lansmanı!

Karden İnşaat, merakla beklenen Symbol İstanbul projesini görücüye çıkardı. ...

Symbol İstanbul örnek daire görselleri emlaktasondakika.com'da!
  • 15.04.2013 15:55

Symbol İstanbul örnek daire görselleri emlaktasondakika.com'da!

Karden İnşaat tarafından hayata geçirilen Symbol İstanbul projesinin örnek daire ...

Sembol İstanbul yüzde 1 KDV oranıyla satışta
  • 30.03.2014 10:43

Sembol İstanbul yüzde 1 KDV oranıyla satışta

Sembol İstanbul projesinde 2'nci etap satışları devam ediyor ...

Symbol İstanbul’un ismi Sembol İstanbul olarak değişti
  • 09.12.2013 15:53

Symbol İstanbul’un ismi Sembol İstanbul olarak değişti

Symbol İStanbul projesinin adı Karden İnşaat tarafından Sembol İstanbul olarak d ...