maritbet girişmaritbet
İstanbul Suites'te ticari alan satışları başladı!

İstanbul Suites'te ticari alan satışları başladı!

Rumeli Gayrimenkul tarafından Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilen Istanbul Suites'te yer alan mağazalar, "ister işini yap, ister kiraya ver" modeliyle satışa sunuluyor.

Rumeli Gayrimenkul tarafından Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilen göz kamaştırıcı residence projesi Istanbul Suites, yer aldığı mevkiyle iş çevrelerine de cazip fırsatlar sunuyor. İstanbul'un ikinci Maslak hattı olmaya hazırlanan bölgede yükselen Istanbul Suites'te yer alan mağazalar, "ister işini yap, ister kiraya ver" modeliyle satışa sunuluyor.

Tüm ayrıntıları özenle tasarlanmış lüks daireleri, eşsiz konforu ve ayrıcalıklı mimarisiyle bulunduğu bölgenin değerine değer katan Istanbul Suites'i hayata geçiren Rumeli Gayrimenkul Yönetimi, residence projesinde yer alan 24 seçkin mağazanın satışını başlattı. Bölgenin en ayrıcalıklı lokasyonunda yer alması ve havalimanına olan yakınlığı nedeniyle önemli bir ayrıcalığa sahip olan Istanbul Suites'te yer alan ve metrekaresi 8.500 TL'den satışa sunulan mağazalar, bölgede iş yapmak isteyen çevrelere cazip avantaj ve fırsatları beraberinde getiriyor.

Hem iş hem yatırım fırsatı

"İster işini yap, ister kiraya ver"modeliyle satışa sundukları mağazaların hem residence sakinlerine hem de bölge insanlarına hizmet sunacağını belirten Rumeli Gayrimenkul Yönetimi, residence projesi tamamlandığında mağazaların mevcut satış değerlerini ikiye katlayarak yüzde 100'e yakın değer kazanacağının altını çiziyorlar. Istanbul Suites'in aynı zamanda konaklama hizmeti de vereceğini ifade eden Rumeli Gayrimenkul Yönetimi, residence'ın yoğun bir insan dolaşımına sahne olacağına ve bunun mağazaların cirolarına ciddi ölçüde yansıması olacağına vurgu yapıyorlar.

Istanbul Suitesiçinde yer alan 1.340 m2'lik alışveriş merkezi 24 seçkin mağazaya ev sahipliği yapıyor. Modanın önde gelen markaları ve butik mağazaların yanı sıra Istanbul Suites'in alışveriş merkezinde mücevher ve takı mağazaları, iletişim ofisleri, döviz ve turizm büroları, estetik merkezleri, kuaförler ve araç kiralama şirketleri yer alıyor.

İmkanlar denizinde ayrıcalıklı bir yaşam

Rumeli Gayrimenkul Yapı A.Ş.tarafından 8940 m2'lik alan üzerinde inşa edilen 10 katlı residence projesi Istanbul Suites, her biri eşsiz güzellikte 194 daireden oluşuyor. Katlarda teras bahçeleri, gün ışığını ayarlayabilen yatay hareketli teak panjur sistemi, her daire için özel otopark, ziyaretçi otoparkı, 24 seçkin mağazadan oluşan AVM, 7/24 A sınıfı güvenlik ve her türlü concierge hizmeti Istanbul Suites'in sunduğu ayrıcalıklar arasında bulunuyor.

Yeni bir yaşam tarzını beraberinde getiren Istanbul Suites'in sunduğu imkanlar arasında 24 saat açık vitamin bar ve kafeler, geniş ve tam donanımlı GYM ve fitness salonları, full donanımlı solarium, modern Fin hamamı, klasik mimari tasarıma sahip Türk hamamı, açık ve kapalı yüzme havuzları, açık ve kapalı seyir terasları, muhteşem bir peyzaj içinde yetişkin ve çocuk havuzları, açık ve kapalı dinlenme ve güneşlenme terasları da bulunuyor.

Yollar Istanbul Suites'e çıkıyor

Merkezi konumuyla da sakinlerine büyük avantaj sağlayan Istanbul Suites, TEM ile E-5 karayolları arasında, Basın Ekspres ve Deniz Bağlantı Su Yolu'nun hemen üzerinde, Atatürk Havalimanı, 212 İstanbul Power Outlet, Metro Grosmarket, Star City, Masko, İstoç, Kuyumcukent, Dünya Ticaret ve Fuar Merkezi, Airport AVM gibi merkezlere yalnızca birkaç dakikalık mesafesiyle bölgenin en merkezi lokasyonunda yer alıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

ISTANBUL SUITES
  • 04.01.2012 12:00

ISTANBUL SUITES

Rumeli Gayrimenkul tarafından Basın Ekspres Yolu – Sefaköy’de inşa edilen göz ka ...

Rumeli Gayrimenkul İstanbul Suites projesinde 171 bin liraya! Sıfır faizli ödeme planı!
  • 14.01.2013 15:57

Rumeli Gayrimenkul İstanbul Suites projesinde 171 bin liraya! Sıfır faizli ödeme planı!

Rumeli Gayrimenkul tarafından Sefaköy’de 8 bin 940 metrekarelik arsa üzerinde in ...

Sefaköy İstanbul Suites'te 285 bin TL'ye 85 metrekare!
  • 20.12.2012 13:41

Sefaköy İstanbul Suites'te 285 bin TL'ye 85 metrekare!

İstanbul Suites'te 64 metrekare 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 211 bin 200 l ...

İstanbul Suites Rumeli Gayrimenkul'de 153 bin TL'ye!
  • 18.10.2012 14:40

İstanbul Suites Rumeli Gayrimenkul'de 153 bin TL'ye!

Haziran 2013'te teslim edilecek olan İstanbul Suites'te konutların alanları 85 m ...

Rumeli Suites İstanbul'da metrekaresi 4 bin 500 TL'ye!
  • 10.09.2012 15:23

Rumeli Suites İstanbul'da metrekaresi 4 bin 500 TL'ye!

İstanbul Suites'de konutların metrekare birim fiyatları 4 bin liradan başlangıç ...

İstanbul Suites Rumeli'de 153 bin TL'ye!
  • 02.08.2012 16:31

İstanbul Suites Rumeli'de 153 bin TL'ye!

İstanbul Suites'in sosyal olanakları arasında; Fin hamamı, Türk hamamı, sauna, f ...