maritbet girişmaritbet
İstanbul Suites'de 141 bin 900 TL'ye!

İstanbul Suites'de 141 bin 900 TL'ye!

İstanbul Atatürk Havalimanı yöneticileri, pilot ve kabin memurları, gerek merkezi konumu gerekse sunduğu lüks ve konforla Basın Ekspres Yolu'nda farkı sunan Istanbul Suites'e daimi yerleşmek üzere yoğun ilgi gösteriyor

İstanbul Atatürk Havalimanı yöneticileri, pilot ve kabin memurları, gerek merkezi konumu gerekse sunduğu lüks ve konforla Basın Ekspres Yolu'nda farkı sunan Istanbul Suites'e daimi yerleşmek üzere yoğun ilgi gösteriyor.

En çabuk gelişen, en hızlı kazandıran bölge olan Basın Ekspres Yolu'nun en değerli residence projesi Istanbul Suites, Atatürk Havalimanı'nda görev yapan ve yoğun İstanbul trafiği nedeniyle  risk almak istemeyen personel tarafından yoğun ilgi görüyor. Bölgenin değerine değer katan ayrıcalıklı mimarisi, eşsiz konforu ve tüm ayrıntıları özenle tasarlanmış lüks daireleriyle İstanbulluları İstanbul'da yeni ve seçkin bir yaşama davet eden Istanbul Suites'e özellikle Atatürk Havalimanı yöneticileriyle pilotlar ve kabin görevlileri yoğun ilgi gösteriyor.

"Oturmaya geldik"

194 lüks daireden oluşan Istanbul Suites'in önemli sayılabilecek bir bölümünün Atatürk Havalimanı personeli tarafından satın alındığını belirten Rumeli Gayrimenkul Yönetimi, bölgede Istanbul Suites konforuna ve hizmetlerine sahip bir başka yaşam merkezi olmadığını, Istanbul Suites'ten daire satın alan havalimanı personelinin yatırım amacıyla değil doğrudan oturmak için Istanbul Suites'i tercih ettiklerinin altını çiziyorlar.

Her ayrıntısıyla 1 numara

Rumeli Gayrimenkul Yapı A.Ş. tarafından 8940 m2'lik alan üzerinde inşa edilen 10 katlı residence projesi Istanbul Suites, her biri eşsiz güzellikte 194 daireden oluşuyor. Katlarda teras bahçeleri, gün ışığını ayarlayabilen yatay hareketli teak panjur sistemi, her daire için özel otopark, ziyaretçi otoparkı, 24 seçkin mağazadan oluşan AVM, 7/24 A sınıfı güvenlik ve her türlü concierge hizmeti Istanbul Suites'in sunduğu ayrıcalıklar arasında bulunuyor.

Her imkan mevcut

Yeni bir yaşam tarzını beraberinde getiren Istanbul Suites'in sunduğu imkanlar arasında 24 saat açık vitamin bar ve kafeler, geniş ve tam donanımlı GYM ve fitness salonları, full donanımlı solarium, modern Fin hamamı,  klasik mimari tasarıma sahip Türk hamamı, açık ve kapalı yüzme havuzları, açık ve kapalı seyir terasları, muhteşem bir peyzaj içinde yetişkin ve çocuk havuzları, açık ve kapalı dinlenme ve güneşlenme terasları bulunuyor.

Her merkeze yakın

Merkezi konumuyla da sakinlerine büyük avantaj sağlayan Istanbul Suites, TEM ile E-5 karayolları arasında, Basın Ekspres ve Deniz Bağlantı Su Yolu'nun hemen üzerinde, Atatürk Havalimanı, 212 İstanbul Power Outlet, Metro Grosmarket, Star City, Masko, İstoç, Kuyumcukent, Dünya Ticaret ve Fuar Merkezi, Airport AVM gibi merkezlere yalnızca birkaç dakikalık mesafesiyle bölgenin en merkezi lokasyonunda yer alıyor. 

Istanbul Suites içinde yer alan 1.340 m2'lik alışveriş merkezi ise 24 mağazaya ev sahipliği yapıyor. Modanın önde gelen markaları ve butik mağazaların yanı sıra Istanbul Suites'in alışveriş merkezinde mücevher ve takı mağazaları, iletişim ofisleri, döviz ve turizm büroları, estetik merkezleri, kuaförler ve araç kiralama şirketleri yer alıyor.

İstanbul Suites İletişim Bilgileri

Web: www.rumeliyatirim.com

Telefon: 444 7 765

Yorum Yaz

Benzer Haberler

ISTANBUL SUITES
  • 04.01.2012 12:00

ISTANBUL SUITES

Rumeli Gayrimenkul tarafından Basın Ekspres Yolu – Sefaköy’de inşa edilen göz ka ...

Rumeli Gayrimenkul İstanbul Suites projesinde 171 bin liraya! Sıfır faizli ödeme planı!
  • 14.01.2013 15:57

Rumeli Gayrimenkul İstanbul Suites projesinde 171 bin liraya! Sıfır faizli ödeme planı!

Rumeli Gayrimenkul tarafından Sefaköy’de 8 bin 940 metrekarelik arsa üzerinde in ...

Sefaköy İstanbul Suites'te 285 bin TL'ye 85 metrekare!
  • 20.12.2012 13:41

Sefaköy İstanbul Suites'te 285 bin TL'ye 85 metrekare!

İstanbul Suites'te 64 metrekare 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 211 bin 200 l ...

İstanbul Suites Rumeli Gayrimenkul'de 153 bin TL'ye!
  • 18.10.2012 14:40

İstanbul Suites Rumeli Gayrimenkul'de 153 bin TL'ye!

Haziran 2013'te teslim edilecek olan İstanbul Suites'te konutların alanları 85 m ...

Rumeli Suites İstanbul'da metrekaresi 4 bin 500 TL'ye!
  • 10.09.2012 15:23

Rumeli Suites İstanbul'da metrekaresi 4 bin 500 TL'ye!

İstanbul Suites'de konutların metrekare birim fiyatları 4 bin liradan başlangıç ...

İstanbul Suites Rumeli'de 153 bin TL'ye!
  • 02.08.2012 16:31

İstanbul Suites Rumeli'de 153 bin TL'ye!

İstanbul Suites'in sosyal olanakları arasında; Fin hamamı, Türk hamamı, sauna, f ...