maritbet girişmaritbet
İstanbul Sarayları Halkalı’da 227 bin TL'ye!

İstanbul Sarayları Halkalı’da 227 bin TL'ye!

Sinpaş İstanbul Sarayları Halkalı projesinde konut fiyatları 227 bin liradan başlıyor. İstanbul Sarayları’nda peşinatsız konut satılıyor

 

 

 
Sinpaş GYO'nun İstanbul Küçükçekmece'de inşa ettiği Sinpaş İstanbul Sarayları projesinde, Şehzade Sarayları, kuzguncuk Yalıları, Çırağan Köşkü, Dolmabahçe Köşkü, Koru Sarayları Sultan Sarayları, Hünkar Konakları, Hanzade Konakları ve Hisar Kuleleri bulunuyor.

75 m2 1+1'den 426 m2 6+1'e kadar 62 farklı ev seçeneği sunulan İstanbul Sinpaş Sarayları evlerinde, fiyatlar 227 bin 305 lira ile 1 milyon 122 bin lira arasında değişiyor.
İstanbul Sarayları Sinpaş'ta, peşinat ödemeden, 3 ay sonra yüzde 5, 12 ay sonra yüzde 10, 30 ay sonra yüzde 30 ödeyerek kalan bakiyeye aylık yüzde 0.92 faiz oranı ve 72 ay vadeyle ev sahibi olmak mümkün.
 
Fıstık çamı, çınar, servi, erguvan gibi İstanbul korularının simgesi olan ağaçların dikileceği Sinpaş İstanbul Sarayları projesinde, yüzme havuzları, fitnes center, restoranlar, kafeler, alışveriş ve sosyal aktivitelerin bulunduğu yerler bulunuyor.

İstanbul Sarayları Küçükçekmece Gölü'ne komşu
İstanbul Sarayları Sinpaş; TEM, E-5 ulaşımları ve raylı sistemlerin merkezinde yer alıyor. İstanbul Sarayları projesi Atatürk Havaalanı'na ise sadece 10 dakika mesafede bulunuyor. Ayrıca bölgeye yakın holding ve büyük şirket merkezlerinde çalışanlar için cazibe merkezi olması, Küçükçekmece Gölü, Uluslararası Doğa ve Eğlence Tema Park'ı ve Sinpaş Bosphorus City'ye komşuluğu ile İstanbul Sarayları evleri yeni sahiplerini bekliyor.
 
Saray semtleri ve meydanlar
İstanbul Sarayları'nda Çırağan, Yıldız, Dolmabahçe, Kuzguncuk, Fethipaşa-Sultantepe, Paşalimanı hepsi birbirinden güzel boğaz semtleri İstanbul Sarayları'ndan yeniden yorumlanıyor.
Kız Kulesi, Salacak ve Boğaziçi Meydanı da saray semtlerinin ve meydanlarının kendilerine has güzellikleri ile İstanbul Sarayları'nda.
Barok Bahçe, Has Bahçe, Mabeyn Bahçesi… Dolmabahçe rıhtımında ufak bir gezinti mermer taşlar üzerinden Osmanlı Bahçelerine açılıyor.
İstanbul Sarayları projesinde, peyzajın saray bahçelerini aratmayacak nitelikte olmasına dikkat edildi. Fıstık çamı, çınar, servi, erguvan gibi İstanbul'un korularının, meydanlarının simgesi olmuş vazgeçilmez ağaçlarını İstanbul Sarayları'nın dört bir yanında görmek mümkün. Sadece ağaçlar mı? Boğaziçi'nin bitki karakterini oluşturan nadide çiçekler ve saray tepelerinde insan eliyle serilmiş halı gibi duran çemen sofalar da İstanbul Sarayları'nı tamamlayan ince dokunuşlar arasında yer alıyor.
 
İstanbul Sarayları projesinde künyesi
Proje ismi: Sinpaş İstanbul Sarayları
Firma: Sinpaş GYO
Konsept: İstanbul Sarayları ve çevresindeki semtlerle bütünleşen eski İstanbul saray
hayatının modern mimari ve özel peyzaj ile yorumlanması
Konum: Küçükçekmece
Arazi: 119.500 m2
Konut Sayısı:  Toplam 1201 adet / 1. Etap (Çırağan etabı) 402 adet
Fiyat: 227.305 TL ile 1.222.000 TL arası
Teslim tarihi: 1. Etap 30 ay sonra   
Konut büyüklüğü:75-426 m2 arasında 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 6+1
 
 


İstanbul Sarayları iletişim bilgileri
Web: www.istanbulsaraylari.com
E-posta: [email protected]
Tel: Tel: 444 1 440

 

 
  • Etiketler:

Yorum Yaz