maritbet girişmaritbet
İstanbul Sapphire Levent’te m2'si 10 bin dolara!

İstanbul Sapphire Levent’te m2'si 10 bin dolara!

İstanbul Sapphire’de rezidansların fiyatları 1 milyon dolar ile 7,5 milyon dolar arasında farklılık gösterirken, metrekare birim fiyatları ise 10 bin dolardan başlıyor

 

Kiler GYO tarafından yapılan ve Türkiye'nin en yüksek binası olana İstanbul Sapphire, 261 metre yüksekliğle gerçek bir gökdelen.
İstanbul Sapphire 20 farklı tipte 187 adet rezidans daireler ve bir alışveriş merkezinden oluşuyor. İstanbul Sapphire'de konut büyüklükleri 120 il3 750 metrekare arasında değişiyor. İstanbul Sapphire'de rezidansların fiyatları 1 milyon dolar ile 7,5 milyon dolar arasında farklılık gösterirken, metrekare birim fiyatları ise 10 bin dolardan başlıyor.

İstanbul Sapphire'de konutlar, dışta oluşturulan cam cephe yardımıyla olumsuz meteorolojik koşullardan ve sesten etkilenmiyor. İstanbul Sapphire 200 metre yükseklikte bile es sahipleri balkona ve bahçelere çıkabiliyor.
İstanbul Sapphire'de sosyal yaşam alanı olan Lobby Lounge'da ev sahipleri özel toplantılarını, kutlamalarını ya da çeşitli davet organizasyonlarını yapabiliyor. Lobby Lounge'da multimedya ve televizyon odası, çocuk oyun alanı, donanımlı bir kütüphane, bilardo ve oturma salonu yer alıyor.
 
İstanbul Sapphire'de Boğaz manzaralı 163 metre yükseklikte Türkiye'nin en yüksek golf antrenman sahası da yer alıyor. 33 metre yükseklikte kapalı havuzla birlikte tüm ayrıntıların düşünüldüğü bir rekreasyon alanının bulunduğu İstanbul Sapphire'de 140 metrekarelik havuzun yanı sıra, jakuzi, sauna, masaj odaları, güneşlenme ve dinlenme alanları, fitness, cardio ve gym alanı ile pilates, yoga ve dans uygulamalarının yapılabileceği stüdyolar bulunacak. İstanbul Sapphire'in 4. Levent metrosuna bağlantısı bulunuyor.
 
 İstanbul Sapphire bünyesinde yer alan Sapphire Çarşı toplam 30.500 metrekare kiralanabilir alana sahip.
 
 

Sapphire İstanbul iletişim bilgileri
Web: www.istanbulsapphire.com
E-posta: [email protected]
Tel: 444 5 111


 

  • Etiketler:

Yorum Yaz