maritbet girişmaritbet
İstanbloom Zincirlikuyu'da m2’si 7 bin dolar!

İstanbloom Zincirlikuyu'da m2’si 7 bin dolar!

İstanbul’un en köklü yerleşim merkezlerinden biri olan Zincirlikuyu’ da, ‘İstanbloom’ adında yeni bir yaşam merkezi hayata geçiriliyor. Bünyamin Derman tarafından tasarlanan yapının iç tasarımları Mahmut Anlar tarafından gerçekleştiriliyor

 

 

Esin Yapı'nın geliştirdiği İstanbloom projesi, bulunduğu lokasyonla farklılık kazanıyor. Büyükdere Caddesi'nden ulaşılacak olan İstanbloom, İstanbul'un en merkezi yerinde, kentin ulaşım ve sosyal olanaklarına yüksek standartlarla cevap veriyor olacak. Sıra dışı mimarisi ile dikkat çeken yapı, İstanbul'da nirengi noktası yaratmaya aday.   

Esin Yapı'nın kurucu ortaklarından Fikret Orman'ın liderliğinde ilerleyen proje 14.760 metrekare arsa üzerine konumlanıyor. 165 ayrı Konut ve ofis katlarından oluşan yapı, toplam 46 kat olarak tasarlanıyor. Büyükdere Caddesi'nden ulaşılan projenin 5600 metrekaresi yeşil alana ayrılmış durumda. 

DB Mimarlık'ın kurucusu Bünyamin Derman tarafından tasarlanan İstanbloom, bulunduğu coğrafyanın dokusuyla uyumlu bir şekilde hayata geçiriliyor. Modern mimarinin en önemli temsilcilerinden bir kabul edilen Derman, katıldığı uluslararası yarışmalarda aldığı ödüllerle tanınıyor. Bünyamin Derman,  Dalaman Havalimanı gibi büyük ölçekli tasarımlar yapmasıyla öne çıkan bir isim. 

İstanbloom'un tüm iç tasarımları Geomim'in kurucusu Mahmut Anlar tarafından gerçekleştiriliyor. Tasarlanan her nesnenin kendini oluşturma sürecine sahip olduğuna inanan Anlar, İstanbul'da açılan en son popüler mekanları tasarlamasıyla da tanınıyor.  Anlar'ın son çalışmaları arasında Vogue, The Marmara Pera, Cinebonus, It is a joke, Longtable, Mars Athletic Club, W Hotel gibi mekanlar bulunuyor.

İstanbloom”, proje sahiplerinin İstanbul'un güzelliklerini ve zenginliklerini boğazın açısıyla seyretmelerine olanak tanıyacak. Projenin konumlandığı alan bu güzellikleri seyretmenin ötesinde şehrin enerjisini hissetmeye, eğlenceye, kültür ve sanata yakın durmaya da fırsat verecek.

Genellikle kentin dışında aranan doğayı, dinginliği ve güveni şehrin merkezinde sağlayan İstanbloom projesi,  konforlu bir yaşamı kentin merkezinde sunuyor. Bulunduğu lokasyon ve nedeniyle sahiplerine İstanbul'un dinamik hayatını tam anlamıyla yaşatacak olan projede istendiğinde korunaklı bir yaşam sürmek de mümkün olacak.

Mimarlık tarihini derinden etkileyen ve gelmiş geçmiş en iyi mimar olarak da adlandırılan ABD'li MimarFrank Lloyd Wright' a göre ‘Bina arsanın üzerine kondurulamaz ancak oradan;  fışkırır,  doğar...İstanbloom da Wright'ın öğüdüne kulak veren bir anlayışla inşa ediliyor. Bir toprak parçasının içinden sanki onun ‘doğal bir uzantısıymışçasına' yükselen bir yapı olarak tasarlanan bina,  bu nedenle İstanbloom adını taşıyor.

M2'si 7 bin dolar

İstanbloom'da bayramdan sonra satışa çıkacak konutların ortalama metrekare fiyatı 7 bin dolar olarak belirlendi. 150 metrelik yüksekliği olacak İstanbloom'da 108 ile 306 metrekare arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut tipleri bulunuyor.

 

İstanbloom iletişim bilgileri

Web: http://istanbloom.com/

Tel: 0212 266 71 60

  • Etiketler:

Yorum Yaz