maritbet girişmaritbet
İstanbloom'da ev sahipleri kütüphaneden geçip evlerine girecek

İstanbloom'da ev sahipleri kütüphaneden geçip evlerine girecek

Zincirlikuyu'da Esin Yapı tarafından yapılan İstanbloom projesinin girişinde bin metrekarelik alanda bir kütüphane yer alacak. Ev sahipleri kütüphaneden geçerek evlerine girerken lobi komşuların sosyalleşme alanı da olacak

Kaynak: Dilek Taş / Sabah Emlak
 
İstanbul'un en merkezi yerlerinden Zincirlikuyu'da Esin Yapı tarafından hayata geçirilen İstanbloom projesinde ev sahiplerine 11 farklı daire seçeneği ve dört farklı dekorasyon modelinden birini seçme şansı sunuluyor. Esin Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Esin, hiçbir projede ev sahiplerine bu kadar zengin bir seçenek sunulmadığını söylüyor. Esin, bu seçeneklerden istemeyen ev sahiplerine başka alternatifler de sunduklarını kaydetti. Projede ev sahiplerinin klasik, modern, yeni klasik ve yeni modern seçeneklerinin sunulduğunu anlattı.
 
5 BİN METREKARE YEŞİL ALAN
Sadece 165 dairenin yer alacağı projenin en ilgi çeken taraflarından biri ise lobi bölümü oluşturacak. İç mimar Mahmut Anlar, klasik bir bakış açısının dışına çıkarak modern bir kütüphaneyi projesini giriş bölümüne taşıyacak. Esin, "Burası çok kapsamlı bir kütüphane olacak. Aynı zamanda ev sahiplerinin sosyalleştiği bölüm de olacak. Şimdiye kadar lobilerde farklı uygulamalar görüldü. Ancak bu hem çok farklı hem de çok sıcak bir ortam yaratacak" diye konuştu. Esin, hemen yanında Zincirlikuyu Mezarlığı'nın bulunduğu projede hiçbir evin mezarlığı görmediğini de sözlerine ekleyerek şunları ifade etti:
 
Mezarlıkta bulunan ağaçlar genelde yaprakları dökülmeyen ağaçlardan seçilir. Bizim projemizde de rezidansların başladığı ilk kat 15 metreden başlayacak. Bu katta itibaren ise sadece ağaçlar gözüküyor. Bunun yanı sıra kendilerin de yeşillendirme yapacaklarını söyleyen Esin, "İstanbloom, İstanbul'un merkezinde, içinde 5 bin metrekare yeşil alanı bulunan tek proje olacak. Projenin hemen önünde 5 bin metrekarelik bir yeşil alan bulunacak" dedi. Esin, bu özellikleri nedeniyle projenin Türkiye'de önü kapanmayacak tek yapı olduğunu da belirtti. Esin, mimar Bünyamin Derman tarafından yapılan projenin en büyük avantajını şu şekilde açıkladı: Bu bina dümdüz dikey bir bina olarak projelendirilseydi çok içe dönük bir bina olurdu. Ancak ara katlarda sağlanan kat terasları hem projenin nefes alma alanlarını hem de komşuların sosyalleşebileceği alanları yaratarak binayı dışa dönük bir hale getirdi.
 
BİR KATI SATIN ALANLAR BİLE VAR
Ortalama metrekare satış fiyatlarının 7 bin eurodan başladığı projede üç ayda satışların yüzde 30'unu tamamladıklarını söyleyen Esin, "Hızlı bir satış kampanyasına girmek istemiyoruz. 2013 Nisan'ında teslim etmeyi planladığımız projede satışın projenin geneline yayılmasını planlıyoruz" diye konuştu. Esin, projede en küçük 1+1 dairelerin 107 metrekareden başladığını söyleyerek satışın tüm daire çeşitlerine eşit yayıldığını kaydetti. Projede yatırımcıların en çok talep ettiği şeylerden birinin ise 900 metrekare olan bir katın tamamını alarak ikiye bölmek olduğunu söyledi. Bu şekilde çok sayıda satış yaptıklarını da sözlerine ekledi.
 
11 FARKLI DAİRE TİPİ
Dış mimarisi Bünyamin Derman, iç mimarisi ise Mahmut anlar tarafından yapılan projede 11 farklı daire tipi bulunuyor.
 
MODERN DEKORASYON
Ev sahiplerine detorasyonda modern, klasik, yeni modern ve yeni klasik seçenekleri sunuluyor.
 

Propin Property Investment Consultancy iletişim
Tel: 0 212 217 85 55       
E-posta: [email protected]
Web: www.propin.com.tr

  • Etiketler:

Yorum Yaz