maritbet girişmaritbet
Innovia 2’de taksitler teslimden sonra!

Innovia 2’de taksitler teslimden sonra!

Yeşil İnşaat’ın 14 bin konutluk Innovia projesinde taksit ödemeleri taşındıktan sonra başlıyor.

Yeşil İnşaat'ın 14 bin konutluk Innovia projesinde taksit ödemeleri taşındıktan sonra başlıyor.

Şirketten yapılan açıklamada “Innovia 2'den evinizi seçin, taksitlerinizi taşınınca ödemeye başlayın' kampanyasında 60 ay 0 faizle konut satıldığı belirtildi. Satışlarda ise banka kredisine gerek olmadığı belirtildi. Haziran 2011'de teslim edilecek olan Innovia 2'de kişiye özel ödeme planlarının da yapılabildiği belirtilerek “Kampanya kirada oturan ya da ev taksidi ödemeye bütçesi yetmeyen kişiler için düşünüldü” denildi.

14 bin konutluk 5 etaptan oluşan Innovia'nın 1073 daireden oluşan ilk etabında hayat başladı. 3116 daireden oluşan 2'nci etabının büyük bir bölümünün satışı gerçekleştirilirken 3. etabı da 3 bin 350 kişiyi daha hayallerine kavuşturacak.

Yeşil İnşaat, Esenyurt'ta inşa ettiği Innovia 2'ye özel bir kampanya başlattı. “Innovia 2'den evinizi seçin, taksitlerinizi evinize taşınınca ödemeye başlayın” diyen kampanyada, 60 ay ‘0' faiz imkânı verilirken, banka kredisine de ihtiyaç olmayacağı belirtildi. Şu anda satışta olan konutlar Haziran 2011'de teslim edilecek. Yeşil İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil, Türkiye'de emlak sektörünün bugüne kadar hep yüksek gelir gruplarına yönelik projeler geliştirdiğini ifade ederek, Yeşil İnşaat'ın orta gelir grubuna hitap eden konforlu evler yaptığını söyledi.

 

İnnovia iletişim bilgileri
Web: www.innovia.com.tr
E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 414 08 00

  • Etiketler:

Yorum Yaz