maritbet girişmaritbet
İnanlar İnşaat İstanbul’un geleceğini arıyor!

İnanlar İnşaat İstanbul’un geleceğini arıyor!

İnanlar İnşaat, İstanbul'un yeni çehresini belirlemeyi hedeflediği bir yarışma başlattı

İnanlar İnşaat, İstanbul'un yeni çehresini belirlemeyi hedeflediği bir yarışma başlattı. "İstanbul'un Geleceği İçin Alternatif Öneriler" konulu yarışma İnanlar'ın kurucusu olduğu Mimar Sinan İmar Kültür Eğitim Vakfı (MİKEV)ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi işbirliğinde yapılıyor.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörü Sn. Yalçın Karayağız, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Güzin Konuk İnanlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Serdar İnan'ın katıldığı toplantıyla başlatılan yarışma, kentin geleceğine dair öngörülerin akademisyenler veöğrencilerin gözlemleri ile değerlendirilmesi amacını taşıyor.

İki kategoride yapılıyor İki ayrı kategoride gerçekleşecek yarışmalardan ilki, kente bakışları ve yaratıcı görüşleri ile İstanbul için alternatifler sunmaları istenilen öğrencilere yönelik olacak. Akademisyenlere yönelik ikinci yarışmada ise, sürekli vizyon ve görüşlerin çarpıştığı akademik dünyadan kenti yeni bütünsel bir bakışla değerlendirmeleri istenecek. Yarışmanın proje teslim tarihi 15 Haziran 2012. Sonuçların 01 Ağustos 2012'de açıklanacağı yarışmanın akademisyenler kategorisi birincisinin ödülü 40.000 TL, 5'er adet eşdeğer ödülise 12.000 lira olacak. Öğrenci kategorisinde ise her biri 10.000 lira olmak üzere 5 adet eşdeğer ödül verilecek.

İnder

Yorum Yaz