maritbet girişmaritbet
İkinci Maslak olmaya aday bölge.!

İkinci Maslak olmaya aday bölge.!

Markalı konut üreticilerinin artan ilgisiyle en popüler dönemini yaşayan Güneşli’ye, özgün ve farklı konsepti ile yeni proje daha geliyor.

Bir zamanlar sanayinin kalbinin attığı Güneşli, sanayinin şehir dışına kayması ile birlikte markalı konut üreticilerinin en gözde lokasyonlarından biri olurken, İstanbul'un da ikinci Maslak'ı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Markalı konut üreticilerinin artan ilgisiyle en popüler dönemini yaşayan Güneşli'ye, özgün ve farklı konsepti ile yeni proje daha geliyor.

İnşaat sektörünün deneyimli isimlerinden Keleşoğlu İnşaat'tan Metin ve Hicabi Keleş, Yeşilyurt'ta hayata geçirdiği lüks konut projeleri ile dikkat çeken Depar Teknik Yapı ve uzun yıllardır inşaat sektörüne mobilya üretimi yapan Teleset Mobilya ortaklığı ile kurulan konsorsiyum, Güneşli'de fark yaratacak bir projeyi gün ışığına çıkarmaya hazırlanıyor. 

Az katlı 200 konut

10 dönüm arsada kat karşılığı olarak yapılacak projede 1+0,  1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin bulunacağını ifade eden konsorsiyumun sözcüsü Ahmet Fırat, projede farklı bir konsept uygulayarak az katlı mimari tarza yöneleceklerini dile getirdi. Fırat, projede 200 konut dışında ticari alanların da bulunacağını belirterek, “Konutların yüzde 50'si 1+1, yüzde 35'i 2+1 ve kalanı da stüdyo ve 3+1 dairelerden oluşuyor” diye konuştu.

Projede dairelerin metrekare fiyatlarının 3 bin 500 liradan satılacağını vurgulayan Ahmet Fırat, bölgenin prim potansiyeline değinerek, fiyatların gayet uygun olduğunu belirtti.  Fırat, “Bölgede 2.5 yıl sonra fiyatlar artacak ve 5 bin liraya kadar çıkacak” diye konuştu.

Ön talep toplanıyor

Proje için ön talep toplanmaya başlandığını söyleyen konsorsiyumun sözcüsü Ahmet Fırat, “Yeni alınan bir arsa üzerinde hayata geçireceğimiz projeyle ilgili mimari çalışmalar devam ediyor. Ancak projeden haberi olanlar şimdiden ön talepte bulunmaya başladı. Biz de Yalçın Koreş Caddesi'ndeki geçici satış ofisinde ön talepleri toplamaya başlıyoruz. Ortaklarımızdan Metin- Hicabi Keleş, Teleset Mobilya ile oluşturduğumuz güç birliği sonucunda Güneşli ve çevresine yeni bir soluk katacağımıza inanıyoruz”dedi. Konsorsiyumun sözcüsü Ahmet Fırat, bölgede arsa arayışlarının devam ettiğini de ekledi.

Ahmet Fırat, havalimanı ve iş merkezlerine yakınlığı ile İstanbul'un gelişen yerleşim birimlerinden olan Güneşli'deki proje için, “Güneşli projesi, yaşam kalitesi A, gelir düzeyi ise A ve B olan kesime yepyeni olanaklar sunan bir proje olacak” diyerek projeyle ilgili öngürülerini aktardı.

Milliyet- Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Cennet Koru Evleri'nin tanıtım filmi yayında!
  • 03.01.2015 17:05

Cennet Koru Evleri'nin tanıtım filmi yayında!

Keleşoğlu'nun Küçükçekmece Soğuksu'daki Cennet Koru projesine ait tanıtım filmin ...

Corner Life örnek daire görselleri
  • 13.11.2013 15:52

Corner Life örnek daire görselleri

Güneşli'de inşa edilen Corner Life örnek dairesinden kareler ...

Keleş Center Airport’un iletişim faaliyetleri Feveran'a emanet
  • 18.12.2017 14:04

Keleş Center Airport’un iletişim faaliyetleri Feveran'a emanet

Keleş İnşaat'ın stratejik iletişim danışmanlığını Feveran İletişim yürütecek. ...

Feza Sitesi'nde son 20 dairenin satışı devam ediyor
  • 16.10.2017 15:40

Feza Sitesi'nde son 20 dairenin satışı devam ediyor

Keleşoğlu İnşaat’ın Kadıköy/Erenköy’deki ilk kentsel dönüşüm projesi Feza Site’s ...

Güneşli konut ve ofis projeleriyle öne çıkıyor!
  • 15.11.2016 16:17

Güneşli konut ve ofis projeleriyle öne çıkıyor!

Avrupa Yakası'nda konut ve ofis projelerinin ağırlık kazandığı Güneşli bölgesi, ...

Teleset, klişelerin dışında tasarımlarıyla dikkat çekiyor
  • 25.10.2016 13:34

Teleset, klişelerin dışında tasarımlarıyla dikkat çekiyor

Kendine özgü mobilya tasarımlarını evlere getiren Teleset, her zevke uygun yaşam ...