maritbet girişmaritbet
İhlas Bizim Evler 4'ün kaba inşaatı tamamlandı!

İhlas Bizim Evler 4'ün kaba inşaatı tamamlandı!

Bizim Evler markalı konut projeleriyle Ispartakule’nin en geniş yaşam alanını inşa eden İhlas Yapı A.Ş. Bizim Evler 4’ün kaba inşaatını tamamladı

Proje bünyesinde yer alan Ispartakule Ticaret Merkezi'nin de inşa çalışmalarında sona yaklaşılıyor.

Firmanın erken teslimlerle tamamladığı 2.000 konutluk ilk üç projesinde yaşam devam ederken,  60 bin metrekare arsa üzerinde inşası devam eden 780 konutluk Bizim Evler 4'te de kaba inşaat tamamlandı. 
 
Bölgedeki dördüncü projesiyle birlikte Ispartakule'nin en büyük yatırımcısı olarak öne çıkan İhlas Yapı A.Ş., teslimlerini tamamladığı Bizim Evler markalı tüm projelerinde olduğu gibi Bizim Evler 4'te de birinci sınıf işçilikle hız kesmeden inşaata devam ediyor.
 
Bizim Evler 4'te son durum!
 
 
Stüdyo ve 1+1 dairelere yer verilmeyen Bizim Evler 4'te geniş ve kullanışlı daireler inşa ediliyor. En küçüğü 110 metrekareden başlayan daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleriyle sunuluyor. TOKİ ve Emlak Konut tarafından nitelikli konut bölgesi olarak planlanan Ispartakule, her geçen gün değer kazanmaya devam ediyor. Birçok devlet yatırımının da yapıldığı bölgede metro, hızlı tren, üniversiteler ile Avrupa ve Ortadoğu'nun en büyük sağlık kampüsü planlanıyor.
 
Yer tahsislerinden sonra ihalesi de tamamlanan sağlık kampüsü ile bölgenin büyük değer kazanacağı belirtiliyor.
 
Ispartakule'nin alışveriş çarşısı ve ticaret merkezi olarak konumlanan Ispartakule Ticaret Merkezi cadde boyunca yer alan mağazalarıyla öne çıkıyor. 
 
25.000 kişinin yaşadığı bölgenin merkezinde yer alan çarşı, Emlak Konut tarafından inşası planlanan 60.000 konuta da hizmet verecek.
 
TEM Otoyolu'na cepheli mağazalarıyla da Ispartakule'nin yanı sıra çok daha geniş bir kitleye hitap etme imkanına sahip Ticaret Merkezi bu özellikleriyle bölge için ilk ve tek olarak nitelendiriliyor.
 
* 70 mağaza ve 30 ofisin yer aldığı Ispartakule Ticaret Merkezi'nde tüm dükkanlar 6 metre tavan yüksekliğine sahip olarak çarşı boyunca ihtişam sunuyor.
 
* Her mağazanın altında yer alan kapalı otoparkta mağaza sahiplerine araçları için park alanı veriliyor. Ayrıca mağazaların önünde yer alan yeterli sayıdaki otopark alanıyla da müşterilerin araçlarına park alanı sağlanıyor.
 
* TEM Otoyolu'na cepheli Ispartakule Ticaret Merkezi'nin önünde, imarda yer alan ve İhlas Yapı A.Ş. tarafından yapılacak 4 şeritli bir yol yer alacak.
 
* 15 dükkan bir arada olarak yeme - içme alanı oluşturulacak. Bu dükkanların önünde kendi alanının haricinde 40 ile 60 metrekare arasında kullanım hakkı da sunulacak.
 
* Bölgenin tüm ihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde konumlanacak mağazaların yanı sıra çarşının başında bankamatik alanlarının yer alması da planlanıyor.
 
* Ispartakule Ticaret Merkezi, Bizim Evler 4 site yönetiminden ayrı olarak yönetilecek. Yönetimini de 5 yıl boyunca İhlas Yapı A.Ş. yürütecek.
 
Bizim Evler 4 İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0212 405 10 00

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bizim Evler 4'ün en yeni hava görüntüsü yayında
  • 30.12.2013 15:23

Bizim Evler 4'ün en yeni hava görüntüsü yayında

İhlas Yapı Bizim Evler 4 Konutları'nın en yeni havadan görüntüsü emlaktasondakik ...

Bizim Evler 4 projesinin inşaatı ne durumda?
  • 04.02.2013 09:24

Bizim Evler 4 projesinin inşaatı ne durumda?

İhlas Yapı imzasıyla hayat bulan Bizim Evler 4 projesinin helikopter videosu eml ...

Bizim Evler 4'e helikopterden bakın!
  • 15.10.2012 17:23

Bizim Evler 4'e helikopterden bakın!

Bizim Evler 4 projesinde inşaatın son durumunu emlaktasondakika.com ekibi olara ...

Bizim Evler 4'ün şantiyesini havadan izleyin!
  • 11.07.2012 17:44

Bizim Evler 4'ün şantiyesini havadan izleyin!

Bizim Evler 4 projesinin şantiyesinde son durumu, emlaktasondakika.com farkıyla ...

Bizim Evler 4 İhlas kalitesiyle yükseliyor!
  • 16.05.2012 14:19

Bizim Evler 4 İhlas kalitesiyle yükseliyor!

Bizim Evler 4, İhlas Holding İnşaat Grubu imzasıyla yükseliyor ...

Bizim Evler 4 projesi reklam filmi yayında!
  • 21.09.2011 16:21

Bizim Evler 4 projesi reklam filmi yayında!

Haziran 2013'te konut teslimlerinin yapılması planlanan Bizim Evler 4 konut proj ...