maritbet girişmaritbet
İçinde tiyatro ve sinema akademisi olacak

İçinde tiyatro ve sinema akademisi olacak

Acunkent ve Babil Kuleleri gibi projelere imza atan Uluhan Grup, içinde anfi tiyatro ve sinema akademisi olan yeni bir projeye imza atıyor

Acunkent ve Babil Kuleleri gibi projelere imza atan Uluhan Grup, içinde anfi tiyatro ve sinema akademisi olan yeni bir projeye imza atıyor.

Beylikdüzü'nde deniz gören 75 dönümlük arazi üzerinde kurulacak projede 2 bin konut yer alacak Yeni başlayacak olan projeleri hakkında konuşan Uluhan Grup İcra Kurulu Başkam Tanju Bilgen, projede bir ilk yaparak içinde anfi tiyatrosu ve sinema ve tiyatro akademisi olan bir konut projesi planladıklarım belirterek, "Arazideki eğimde uygun olduğu için hem 500-1000 kişilik anfi tiyatro hem de 200 kişilik tiyatro salonu yapma karan aldık.

 Sinema akademisinde okuyan öğrencilere ders vermesi için üyeleri arasında Türkan Şoray ve Ediz Hun'un bulunduğu Filmsan Vakfı ile görüşmeler yapıyoruz. Site sakinleri de okuldan daha uygun fiyatlardan faydalanacak" dedi.

'Dubaili yatırımcıların ilgi odağı olduk' Emlak ve bankacılık sektörlerinin yanı sıra uluslararası yatırımcıların katılımıyla 6-9 Mart 2012 tarihlerinde Cannes'da düzenlenen Mipim Uluslararası Yatırım ve Emlak Piyasası Fuarı'nda tanıtımı yapılan Uluhan Grup'un Acunkent, Babil Kuleleri ve Beylikdüzü'ndeki yeni projesinin, fuarın ilk iki gününde yoğun ilgi gördügü belirtildi. Uluhan Grup'un yasam ve is merkezlerinin özellikle Körfez ülkeleri ve Dubai'den gelen yatırımcıların ilgi odağı olduğu açıklandı.

Konut projesine konulacak ismin ise yapılacak yanşmayla belirleneceğini söyleyen Bilgen, "10 gün sonra yanşmaya başlayacağız. Yanşma internet üzerinden yapılacak ve her önerilen isim internetten yayınlanacak. Bir hafta devam edecek yanşma sonrasında isim önerisinde bulunanlara küçük ödüller verilecek" diye konuştu.

240 MİLYON TL YATIRIM YAPACAK

 Projenin yatırım değerinin 240 milyon TL olacağını kaydeden Tanju Bilgen, mart ayı içinde satışa başlayacaklarını söyledi. Tüm dairelerin deniz manzaralı olacağı projedeki metrekare satış fiyatlarının 1650 TL ile 2 bin 500 TL arasında olacağını ifade eden Bilgen, Selçuklu mimarisini projeye uygulayacaklarını belirtti. Esenyurt'ta yapımı devam eden Babil Kuleleri'nin 2013 yılının nisan ayında teslim edileceğini kaydeden Bilgen, projede yer alan 20 bin metrekarelik Babil Çarşı'da ise satışların iyi gittiğini, yüzde 35'i sattıklarını söyledi.

Babil fuar gibi sergi alanları oluşturduklarını anlatan Bilgen, şöyle konuştu: "Ürünlerini sergilemek isteyenler buradaki alanları en az bir haftadan başlamak üzere alıp kiralayabilirler. Böylece başarılı olduklarında devam da edebiliyorlar. Çünkü bir firma fuara katılıyor orada ürünlerini başarılı bir şekilde satıyor ancak fuar bitince bu satış sona eriyor. Bizde ise süreklilik imkanı da bulabiliyor." 670 adet daire, 56 adet home ofis ve iki katlı çarşının yer aldığı Acun Kent'te ise özellikle hazır ofis konseptinin kullanıldığı 20 ile 40 metrekare arasındaki ofislerin ilgi gördüğünü belirten Tanju Bilgen, "Fiyatları 147 bin TL'ye kadar çıkan ofislerin hepsi satıldı" dedi.

Dünya

Yorum Yaz

Benzer Haberler

BABİL ÇARŞI
  • 16.12.2011 17:41

BABİL ÇARŞI

Uluhan Grup 160 milyon TL yatırımla İstanbul Esenyurt'ta temelini attığı Babil K ...

Babil Çarşı'nın lansmanı için tıklayın
  • 15.12.2011 13:16

Babil Çarşı'nın lansmanı için tıklayın

Uluhan Grup tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilecek Babil Çarşı projesi düzenl ...

BABİL ÇARŞI RÖPORTAJ
  • 15.12.2011 09:46

BABİL ÇARŞI RÖPORTAJ

Uluhan Grup İcra Kurulu Başkanı Tanju Bilgen, Emlaktasondakika.com mikrofonların ...

Esenyurt Babil Çarşı'da fiyatlar 150 bin liradan başlıyor
  • 23.11.2011 18:25

Esenyurt Babil Çarşı'da fiyatlar 150 bin liradan başlıyor

Uluhan Grup tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilen Babil Çarşı projesinde fiyat ...

Esenyurt'ta inşaatçıydı, Kadıköy'ün yeni başkan adayı oldu
  • 03.03.2014 11:31

Esenyurt'ta inşaatçıydı, Kadıköy'ün yeni başkan adayı oldu

Esenyurt'taki projelerde adını duyuran Bekir Cesur, Kadıköy'de Saadet Partisi'nd ...

YEDSA İnşaat'ın Bursa’daki ilk 3 boyutlu inşaat projeleri ziyarete açıldı!
  • 25.03.2013 14:20

YEDSA İnşaat'ın Bursa’daki ilk 3 boyutlu inşaat projeleri ziyarete açıldı!

YEDSA İnşaat’ın Bursa’da yapımını üstlendiği inşaat projeleri Google Earth üzeri ...