maritbet girişmaritbet
Huzurlu Marmara'da son daireler!

Huzurlu Marmara'da son daireler!

Huzurlu İnşaat A.Ş’nin Beylikdüzü’nde inşa ettiği Huzurlu Marmara projesinde 500 konutun yüzde 93’lük kısmı tükenmiş durumda.

Beylikdüzü'nün Marmara Mahallesi'nde yükselmeye devam eden projede 385 bin liradan başlayan daire fiyatları 817 bin liraya kadar devam ediyor. Huzurlu Marmara projesi 27 bin metrekarelik alanda 10 blok şeklinde 500 konut ve 27 ticari üniteden meydana geliyor. Projede bulunan 2+1, 3+1 ve 4+1 tipindeki konutlar 97 ile 177 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Deniz manzarasına da sahip olan projede konut teslimleri Ekim 2018'de yapılacak.

Huzurlu Marmara reklam filmi...

Huzurlu Marmara lokasyon olarak E5, TEM Otoyolu, metrobüs, Ambarlı Limanı, birçok cami ve eğitim kurumuna kısa mesafede konumlanıyor. Ayrıca Atatürk Havalimanı 25 dakika, Avcılar İDO İskelesi 10 dakika ve hazırlıkları süren Beylikdüzü İDO İskelesi ise sadece 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Projeden daire sahibi olmak isteyenlere 24 ay vade farksız taksit ve yüzde 1 peşinatla konut sahibi olma imkanı sunuluyor. Ayrıca ödeme planını yatırımcının belirlediği kolaylıklar da sağlanıyor.

Yorum Yaz