maritbet girişmaritbet
HEMEN TAŞIN SONRA ÖDE

HEMEN TAŞIN SONRA ÖDE

Babacan Yapı’nın Crown markalı konutlarında muhteşem bir kampanya başladı. Hemen taşın sonra öde ve 0 peşinat 0 ara ödeme kampanyalarının uygulandığı Crown markalı konutların satış ofisleri ziyaretçilerine bayramın üçüncü gününden itibaren hizmet vermeye devam edecek.

Babacan Yapı'nın İstanbul Avrupa yakasının en gözde noktalarında projelendirdiği; Crown Deluxe, Crown Residence, Crown Tower ve Crown Park'ta bayrama özel çok cazip kampanyalar başladı ve bayrama özel tüm projelerde 0 peşinat 0 ara ödeme imkanı sunuluyor.

 Peşin alımlarda %15 indirimin uygulandığı Crown Deluxe Bahçeşehir projesinde daireler hızla tükeniyor. 400 rezidans dairenin yer aldığı Crown Deluxe'de lansman öncesinde başlayan yoğun talep devam ediyor. Özgün mimari ve yüksek kaliteyle inşa edilen Crown Deluxe bölge geneline göre çok düşük fiyatlardan satış sunulması ve cazip ödeme imkanları tanıması projeyi öne çıkartıyor.

Beylikdüzü Crown Tower, Crown Residence ve Crown Park'ta da peşinat ödemeksizin şimdi alıp taksitleri daha sonra ödeme imkanı sunuluyor. Crown Park Beykent'de Aralık 2011 olan teslim tarihi 5 ay öne çekilerek erken teslim müjdesiyle teslimler başlamıştı.

Crown Residence projesi de hızlı imalat ile 6 ay erken inşa edildi ve Nisan 2012 olarak belirtilen teslim tarihinden 6 ay önce, ay sonunda teslim edilecek. Erken teslimlerle sektörünün güvenilir markası olarak konumlanan Babacan Yapı şimdi de bayrama özel kampanyasında "0 peşinat şimdi taşın sonra öde" kampanyası düzenledi.

 Kısa süreliğine düzenlenen kampanyadan her kesin faydalanabilmesi için satış ofisleri bayramın 3. ve 4. günleri açık olacak. Babacanyapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Babacan; "Crown markalı projelerimizle bulunduğumuz bölgelere çok büyük bir ivme kazandırdık. Tüm Crown zincirinde geniş metrekare ve lüks dış ve iç mimari konsepti ile karşılaşan müşterilerimizi ödeme zorluğu nedeniyle geri çevirmemeye çalışıyoruz. 15 Kasım'a kadar devam ettirmeyi planladığımız kampanyamızda ev sahibi olmamız imkansız cümlesini tersine çevirip, ev sahibi olmamamız imkansız dedirtiyoruz. Örnek dairelerimizdeki farkları görmeden karar vermeyiniz. Hemen taşın dilediğin gibi öde imkanı halkımıza bayram hediyesi olsun" dedi. 

Crown Deluxe 144.000 TL, Crown Tower 84.000 TL, Crown Residence 154.000 TL, ve Crown Park 199.000 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

 

                           

Yorum Yaz