maritbet girişmaritbet
Havaray, Vadistanbul ile geliyor!

Havaray, Vadistanbul ile geliyor!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yerini alan Vadistanbul ile Türkiye’nin ilk özel havarayı geliyor.

Türkiye'nin ilk özel havarayı, Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat'ın girişimleriyle Vadistanbul projesinde hayata geçiriliyor.

14 MİLYON EURO'YA MAL OLACAK

Vadistanbul'un, AVM, alışveriş caddesi, otel ve ofislerden oluşan “Bulvar” etabından, Seyrantepe Metro hattına bağlanacak havaray hattının mekanik maliyeti 7.5 milyon Euro tutarken, toplam maliyeti ise 14 milyon Euro'yu bulacak.

Havarayın tüm maliyetini yüklenen “Artaş, Aydınlı, İnvest” ortaklığı Türkiye'de bir ilke imza atacak. Proje tamamlandığında ise havaray, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) devredilecek.

ÇED BAŞVURUSU UYGUN BULUNDU

Havaray projesine ilişkin Ulaştırma ve Denizcilik Bakanlığı'na yapılan başvuru, Çevresel Etki Değerlendirme Yönetmeliği'nin 17. maddesi doğrultusunda incelenerek uygun bulundu ve ÇED süreci başladı.

Maslak, Nişantaşı, İstiklal Caddesi gibi şehrin merkezlerinin alternatif olacak şekilde geliştirilen Vadistanbul Bulvar, tamamlandığında İstanbul'un yeni iş ve yaşam merkezleri arasında yer alacak.

Gün içinde yüksek popülasyona sahip olacak Vadistanbul Bulvar ile Metro hattında hizmet edecek havarayda, 250 kişi kapasiteli 2 vagon çalışacak.

KÖRFEZ YATIRIMCILARIYLA BULUŞACAK

Lanse edildiği günden bugüne dek Körfez ülkeleri yatırımcılarından yoğun ilgi gören Vadistanbul'un Bulvar etabı, Dubai Cityscape Fuarı'nda Körfez yatırımcılarıyla buluşacak.

Projenin AVM ve ofis bloklarına Körfez ülkeleri yatırımcılarından ciddi teklifler gelmeye devam ederken, fuarda önemli anlaşmalara imza atılması bekleniyor.

Türk inşaat sektörünün öncü firmalarından Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Vadistanbul; AVM, alışveriş caddesi, otel ve ofislerden oluşan Bulvar” etabıyla Dubai Cityscape Fuarı'nda boy gösterecek.

Vadistanbul Bulvar'ın Körfez ülkeleri yatırımcılarıyla buluşacağı, dünyanın en büyük ve en prestijli gayrimenkul fuarlarından Dubai Cityscape bu yıl 8 – 10 Eylül tarihleri arasında düzenleniyor.

TÜRK İNŞAAT SEKTÖRÜNÜN SEMBOL PROJESİ

424 bin metrekare arsa üzerinde geliştirilen Vadistanbul, yaşamın başladığı Teras etabının yanında hayata geçirilen “Bulvar” etabıyla İstanbul'un yeni iş ve yaşam merkezi olacak.

Maslak'ın alternatifi olarak nitelendirilen Vadistanbul, 1 milyon 350 bin metrekarelik inşaat alanıyla Türkiye'nin en büyük projeleri arasında yerini alırken, donatılarıyla da sembol bir proje olarak öne çıkıyor.

1 milyon 350 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Vadistanbul'un Bulvar etabında; ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otel yer alacak. Vadistanbul'da; 2.500 konut, 108 bin metrekarelik alışveriş merkezi, 760 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan cadde mağazaları, restoranlar, 300 bin metrekare ofis alanı ile 25.500 metrekare toplam alana sahip 5 yıldızlı otel bulunuyor. Vadistanbul projesinin içinden geçen nehir hattında konumlandırılacak doğa içindeki yeme – içme alanları da eşsiz bir donatı olarak dikkat çekiyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Vadistanbul'un reklam çekiminden renkli görüntüler!
  • 25.11.2016 15:41

Vadistanbul'un reklam çekiminden renkli görüntüler!

Reklam çekimlerini Fikirevim Reklam Ajansı'nın gerekleştirdiği Vadistanbul'un ka ...