maritbet girişmaritbet
Hava Kent’ten yeni proje! Taşoluk 2 geliyor

Hava Kent’ten yeni proje! Taşoluk 2 geliyor

S.S CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi yeni konut projesi Taşoluk 2 için geri sayıma başladı.

Yeni nesil kooperatifçilik modeli ile İstanbul'un gelişen akslarında konut üreten S.S CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi, üyelerini uygun fiyata -gerçek anlamda ‘kira öder gibi'- ev sahibi yapmaya devam ediyor. Şeffaf ve sürdürülebilir kooperatifçilik anlayışından ödün vermeden yeni projeler geliştiren Hava Kent'in Taşoluk 2 projesinin detayları belli oldu.

Taşoluk 2 projesi hakkında bilgi veren S.S CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş: “Ülkemizde kaliteden ödün vermeden, uygun fiyatlı, yüksek standartlarda konut üretiminin yapılabileceğine inanarak çıktığımız bu yolda, geldiğimiz nokta son derece gurur verici. Hava Kent Taşoluk, Hava Kent Haraççı ve Hava Kent Akpınar projelerimizden sonra şimdi de Taşoluk 2 projemizi üyelerimize sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”

Çavuş sözlerine şöyle devam etti: “İstanbul Havalimanı'na 5.5 km, Arnavutköy metrosuna 750 metre uzaklıkta yer alan Hava Kent Taşoluk 2 projemiz 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 140 konut ile ticari alanlardan oluşacak. Toplam yatırım bedeli 34 milyon TL olan proje 9 bin metrekare alan üzerinde yer alacak. Projenin %60'ını yeşil alan oluşturuyor. 2022'nin son çeyreğinde ise teslimlere başlamayı öngörüyoruz. Tüm dairelerimiz balkonlu olup giriş katlar bahçe kullanım alanlı olacak. Projemizin diğer projelerimizden farkı ise kurulacak güneş panelleri ile kendi elektriğini üretecek olması. Burada üretilen enerjiyi ortak alanlarda kullanılarak aidat giderlerini en aza indirmeyi amaçlıyoruz. İnsanların aklında kooperatif deyince sadece dört duvar bir konut geliyor ama biz Hava Kent olarak çok daha fazlasını sunuyoruz. Tüm projelerimizde olduğu gibi Taşoluk 2 projemizde de her daire için açık- kapalı otopark, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, yürüyüş yolları ve basketbol sahamız olacak.”

Taşoluk 2 projesinde 2+1 daireler 90 metrekare, 3+1 daireler ise 120 metrekare olarak planlandı. 2+1 daireler için giriş aidatı 75 bin TL olup, 36 ay vade ile ayda bin 500 TL taksit ödeniyor. 3+1 dairelerde ise giriş aidatı 90 bin TL ve taksit tutarı 2 bin TL. 2+1 dairelerin yatırım maliyeti 360 bin TL olarak hesaplanırken 3+1 dairelerin yatırım maliyeti 480 bin TL olarak hesaplanıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Torkam Holding'ten Afrika'ya dev yatırım!
  • 17.12.2020 11:02

Torkam Holding'ten Afrika'ya dev yatırım!

Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nde 7.8 milyar dolar büyüklüğe sahip projeyi Torkam ...

Mahmut Dereli, Torkam'ın Afrika yatırımını anlattı!
  • 17.12.2020 09:02

Mahmut Dereli, Torkam'ın Afrika yatırımını anlattı!

Torkam Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, Demokratik Kongo Cumhuriyet ...

Torkam E5 Açık Çarşı basına tanıtıldı!
  • 08.04.2019 17:21

Torkam E5 Açık Çarşı basına tanıtıldı!

Torkam İnşaat'ın Sefaköy'deki E5 projesinde yer alan Açık Çarşı bölümünün basın ...

Mahmut Dereli, Torkam E5 Açık Çarşı'yı anlatıyor!
  • 08.04.2019 16:29

Mahmut Dereli, Torkam E5 Açık Çarşı'yı anlatıyor!

Torkam İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, Torkam E5 projesini ve proje ...

Torkam İnşaat'tan inşaat şirketlerine dünyaya açılma çağrısı!
  • 23.03.2018 15:17

Torkam İnşaat'tan inşaat şirketlerine dünyaya açılma çağrısı!

Torkam İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, bugün düzenlenen basın topla ...