maritbet girişmaritbet
Hasan Aras İmaj İnşaat projelerini anlatıyor!

Hasan Aras İmaj İnşaat projelerini anlatıyor!

Levent Life 1 ve İmaj Garden Zekeriyaköy İmaj Greenlife Zekeriyaköy projelerindeki spor komplekslerini anlatan Hasan Aras İmaj İnşaat hakkında bilgi verdi

 

GAYRİMENKUL şirketleri konut satışlarında sosyal alanlarla fark yaratmaya çalışıyor. Proje yatırımlarının yüzde 4'ünü sosyal tesislere ve peyzaj çalışmalarına ayırdıklarını söyleyen İmaj İnşaat Genel Müdürü Hasan Aras "Bu alanda farklı çalışmalar yapıyoruz" dedi.

KONUT projelerinin satışlarında sosyal alanların önemli olduğunu belirten İmaj İnşaat Genel Müdürü Hasan Aras "Projelerimizde sosyal alana önem veriyoruz ve gerçekten sosyal alan olarak tanımlanan yerlerin metrekaresini de projelerimizde konumlandırmaya özen gösteriyoruz. Genel yaklaşımımız proje yatırım tutarının yüzde 4'ü kadarını sosyal alanlara ayırmaktır" dedi.

Hangi projede ne var

 Levent Life 1 ve İmaj Garden  Zekeriyaköy İmaj Greenlife Zekeriyaköy projelerindeki spor komplekslerini anlatan Hasan Aras şöyle konuştu: "Tesislerin kapasitesi her bir projenin kendine ait ve toplam kullanıcı sayısı oranında hesaplanmış yeterli ölçektedir. Levent Life1 projemiz 6 bin 300 metrekarelik inşaat alanı üzerinde inşa edilen ve içinde fitness kapalı havuz sauna buhar odası masaj odası ve dinlenme alanları gibi 530 metrekarelik sosyal alana sahip. İmaj Garden Zekeriyaköy projesinin yüzde 70'ini peyzaj alanı oluşturuyor ve 600metrekarelik sosyal alan bulunuyor.

İmaj Greenlife Zekeriyaköy projesinin yüzde 67'sini peyzaj alanı oluşturuyor ve 880 metrekarelik sosyal alan yeriliyor. Cep sineması da bulunuyor. Sosyal projelerin günümüzde kaçınılmaz bir şart olduğunu dile getiren Hasan Aras şunları anlattı: "Bu nedenle de alışverişten spora yaşanılan alanların her türlü ihtiyaca karşılık vermesi gerekiyor ve bu da talep ediliyor zaten. Açık yüzme havuzu mini aquapark sauna ve buhar odası yürüyüş parkuru ve fitness merkezi karaoke salonu oyun odası 20kişilik özel cep sinema mini golf mini futbol sahası basketbol ve tenis sahaları olarak sosyal alanlarımızı planladık.

Tesislere yapılan yatırım

Peyzaj ve sosyal yaşam alanlarına yapılan yatırımlan da anlatan Aras şu bilgileri verdi: "2011'de tamamladığımız Levent Life 1 için 750 bin dolarlık yatırım yaptık. İmaj Garden Zekeriyaköy İmaj Greenlife Zekeriyaköy ve Levent Life 2projelerimiz için ise yaklaşık 4.6 milyon dolarlık yatırım planlıyoruz.”

Gençler spor ve eğlence aktivitesi istiyor

AİLELERİN çocuklarıyla daha çok vakit geçirebilecekleri alanları tercih ettiğini belirten Hasan Aras "Gençler spor-eğlence ağırlıklı aktiviteleri orta yaş ve üstü kişiler ise düzenli spor yapacakları imkanlar konusunda taleplerde bulunuyorlar. Bu nedenle İmaj GardenZ ekeriyaköy ve İmaj Greenlife Zekeriyaköy projelerimizde her yaştan villa sahiplerine hitap edebilecek sosyal alanlar oluşturmaya çalıştık. Açık yüzme havuzu mini aquapar, parkur,  fitness merkezi ve cep sinema salonuyla mini golf mini futbol basketbol ve tenis sahalarının tercih edileceğini düşünüyoruz.

Satışlarda lokasyon da önemli

TÜKETİCİ profilindeki değişiklikleri anlatan Hasan Aras "Aslında konut alırken lokasyon plan kalite gibi alıcının projelerde dikkat ettiği çeşitli kriterler var. Ancak yine de kıyaslama yapılan projeler içinde tüm kriterler aynı bile olsa artık sosyal tesisi çok çeşitli olan ya da bu yönden kuvvetli olan projelerin tercih edildiğini> rahatlıkla söyleyebilirim. Tüketici eskisi gibi sadece 'bir ev alıp başımı sokayım' demek yerine ulaşımı kolay yerde olsun, kaliteli işçilik ve malzemesi kullanılsın, sosyal tesisi olsun kâr getirebilsin gibi birçok faktörü göz önüne alarak karar veriyor" dedi.

Ceyhun Kuburlu/Hürriyet Emlak

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İmaj İnşaat Zekeriyaköy projeleri tanıtıldı!
  • 07.06.2012 17:32

İmaj İnşaat Zekeriyaköy projeleri tanıtıldı!

İmaj İnşaat; İmaj Garden Zekeriyaköy ve İmaj Garden Greenlife projelerini tanıtt ...

İmaj İnşaat Zekeriyaköy'de 2 projeye başlıyor!
  • 19.05.2012 17:18

İmaj İnşaat Zekeriyaköy'de 2 projeye başlıyor!

İmaj İnşaat, Zekeriyaköy’de hayata geçireceği ve toplam 46 lüks villadan oluşan ...

İmaj Garden projesinde 904 bin dolara 5 oda 1 salon!
  • 21.03.2013 13:31

İmaj Garden projesinde 904 bin dolara 5 oda 1 salon!

İmaj Garden projesinin içerisinde; mini aqua park, sauna ve buhar odası, yüzme h ...

İmaj Garden Villaları'nda 439 bin dolara! 2013 Aralık teslim!
  • 29.01.2013 13:41

İmaj Garden Villaları'nda 439 bin dolara! 2013 Aralık teslim!

İmaj İnşaat tarafından hayata geçirilen İmaj Garden'ın sosyal donatıları arasınd ...

İmaj Garden Zekeriyaköy'de fiyatlar 429 bin dolardan başlıyor!
  • 31.12.2012 12:10

İmaj Garden Zekeriyaköy'de fiyatlar 429 bin dolardan başlıyor!

İmaj Garden'ın sosyal donatıları arasında; sinema salonu, mini aqua park, sauna ...

İmaj Garden Zekeriyaköy A plus hedef kitlesine hitap ediyor!
  • 11.12.2012 15:59

İmaj Garden Zekeriyaköy A plus hedef kitlesine hitap ediyor!

İmaj Garden Zekeriyaköy İstanbul'un en prestijli lokasyonlarından biri olan Zeke ...