maritbet girişmaritbet
Hangi projede 800 konut satıldı?

Hangi projede 800 konut satıldı?

E-5 ve TEM Otoyolu'nun kesiştiği bölgede inşaatına başlanacak ve henüz adı koyulmamış yeni proje için ön talep toplanmaya başlandı

İnşaat sektöründe 35 yıllık deneyimi olan EGEYAPI Group, Emlak Pazarlama İnşaat (EPP), TOKİ ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle Bağcılar'da E-5 ve TEM Otoyolu'nun kesiştiği bölgede inşaatına başlayacağı ve henüz adını koymadığı yeni projesi için ön talep toplamaya başladı.

İçerisinde 3 bin adet konut ve rezidans, bir şehir oteli, ofisler, eğitim kompleksi, açık hava çarşısı, spor salonları ve 100 bin metrekare yeşil alan bulunacak proje tamamlandığında içinde 15 bin kişinin yaşayacağı bir kent haline gelecek ve tasarımıyla Türkiye'nin en iddialı projelerinden biri olacak.


EGEYAPI Group Başkanı İnanç Kabadayı, Türkiye'nin en iddialı projelerinden birine imza attıklarını ifade ederek "Satışına başlamadığımız projemiz için ilk ayda 3 bini aşkın kişi internet ve cali center'la bilgi alırken; 800 müşteri ön kayıt yaptırdı" dedi.

İnanç Kabadayı, temmuza kadar kayıt yaptıranların en uygun fiyatlar ve ödeme koşullarıyla ev sahibi olabileceğini söyledi. Kabadayı, projede ismin ve metrekare fiyatlarının netleşmediğini ilk teslimatlara ise 24 ay içinde başlanacağını açıkladı.

 

Web: www.egeyapigroup.com.tr

Tel: 444 5 343

  • Etiketler:

Yorum Yaz