maritbet girişmaritbet
Haliç’e Japon evleri geliyor! 99 bin TL!

Haliç’e Japon evleri geliyor! 99 bin TL!

Kılıç İnşaat tarafından İstanbul Haliç’te inşa edilecek olan Japon Evler projesinde ev-ofislerin fiyatları 99 bin liradan başlıyor: Haliç Evler’de yüzde 50 peşinatla yıllık yüzde 6 vade farkıyla 12 aya kadar vade yapılıyor


Konak Mimarlık Mimar Erol Şalikoğlu imzası ile hayat bulan Japon Evleri, Japon konseptine uygun nitelikte, fonksiyonel ve teknolojik, küçük ama işlevsel yapılar olarak inşa ediliyor. Bahariye Adaları'nın tam karşısında yer alan projenin ilgi çekici yönlerinden biri de, Haliç'le arasında hiç bir yapı bulunmaması.

Kılıç İnşaat'ın Genel Müdür Yardımcısı İnşaat Yüksek Mühendisi Osman Demir, proje ile ilgili; “Türkiye'de ilk kez Kılıç İnşaat olarak Japon konut yaşam tarzı ve mimarisini bu proje ile Türkiye'ye taşıyoruz. Projede asıl amaç, kişilerin küçük evlerde büyük ev konforuyla yaşayabilmelerini sağlamak. Japon mimarisinden ayrıntıları da projelerimizde görmek mümkün. Japon Evleri Haliç projemizin dışında, aynı konsepte birçok projeyi hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Projemiz ve ismimiz tescillidir. Aynı marka ile ilerleyerek, Türkiye'de Türk-Japon sentezinin yaşandığı, tercih edilen projeler yapmaya devam edeceğiz” dedi.
 
 Home-office ve dükkan seçeneklerinden oluşan Japon Evleri'nde 1+0, 1+1 ve 2+1 olmak üzere farklı alternatifler yer alıyor. 41 home-office dairenin büyüklükleri, 25 ile 99 metrekare arasında değişiyor.
Metrekare birim fiyatının 4 bin TL olduğu Japon Evler'de fiyatlar 99 bin TL'den başlıyor, 420 bin TL'ye kadar yükseliyor. Yüzde 50 peşinatla yıllık yüzde 6 vade farkıyla 12 aya kadar vade yapılıyor. Toplam 600 metrekare alanda kurulu olan, zemin ve 7 kattan oluşan Japon Evleri'nde; 1 adet dördüncü katta müstakil girişi olan teraslı işyeri ve 6 adet depo dahil, 100-220 metrekare arası değişen büyüklükte depolu dükkanlar yer alıyor.
 
Sahil bandının sunduğu sportif ve sosyal imkanlardan yararlanma imkanı sunan Japon Evleri'nde, kapalı havuz, sauna, spor salonu ve mini bar gibi birçok sosyal alan yer alırken, dükkanların depoları da oldukça büyük. Haliç Sütlüce mevkiinde, sahil bandına paralel bir alanda bulunan Japon Evleri, İstanbul Kongre Merkezi'nin yanında, Miniatürk ve Hilton Oteli'ne yürüme mesafesinde yer alıyor. Ayrıca proje, yeni yapılan tünel yoluyla Şişli'ye 5 dakika, Taksim ve Beşiktaş'a ise 8 dakika uzaklıkta bulunuyor. Aralık ayında satışa çıkan projenin, 2011 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor.
 
Yapımcı firma:Kılıç İnşaat
Yer: Haliç
Daire sayısı: 41
Daire büyüklükleri: 25 – 99 metrekare
Fiyat aralığı: 99 bin- 420 bin TL
Teslim: Aralık 2011
 

Japon Evler Haliç iletişim bilgileri
Web: www.kilicinsaat.net  
E-posta: [email protected]
Tel: 0216 499 16 02-03
Tel: 0532 225 03 25

  • Etiketler:

Yorum Yaz