maritbet girişmaritbet
Hakim Konakları satışa çıktı! 245 bin TL!

Hakim Konakları satışa çıktı! 245 bin TL!

Okkalar İnşaat da Konya'nın en büyük ve en kapsamlı projesi olarak gündeme gelen Hakim Konakları'nı satışa sundu

Site içinde ve beş yıldızlı otel konforunda yaşamak isteyenlerin tercihi müteahhitlerin dikkatinden kaçmıyor. Basta Ağaoğlu, Sinpaş, Teknik Yapı ve Dumankaya'nın yanında Anadolu illerinde de lüks ve akıllı konutlar yükselmeye başladı.

Okkalar İnşaat da Konya'nın en büyük ve en kapsamlı projesi olarak gündeme gelen Hakim Konakları'nı satışa sundu. A. B, C ve D olmak üzere dört ayrı tipte ultra lüks ve akilli daire seçeneği ile satılan daireler 245 bin ile 315 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılacak.

Şubat ayında temelleri atılan ve yüzde 80'i yeşil alan olarak mimarilendirilen konutların teslimatı 2013'te başlayacak. Site içerisinde kafe, sinema salonu, açık spor alanları bulunuyor. Akıllı daire teknolojisi ile ilgililerin beğenisini kazanan daireler, iklim sensörü sayesinde hava durumuna göre eve otomatik komutlar verebiliyor. Konut sahipleri, yağmur yağdığında "panjurları kapat" diyebilecek. İnternetten eve ulaşarak tüm ev kontrol edilebilecek. Daireden çıkarken tek tuşa basıldığında elektrik, su ve dogalgaz kapanacak.

Firma iletişim bilgileri

Web: http://www.okkalar.com/

E-posta: [email protected]

Tel: 0332 236 50 60

  • Etiketler:

Yorum Yaz