maritbet girişmaritbet
HAFTANIN PROJESİ

HAFTANIN PROJESİ

Selin Yapı tarafından İstanbul Sancaktepe’de yapılan Rings İstanbul projesinde hiçbir dairenin cam ve kapısı diğerini görmezken proje bu özelliğiyle perdesiz bir yaşam sunuyor

Selin Yapı tarafından İstanbul Sancaktepe'de yapılan Rings İstanbul projesinde hiçbir dairenin cam ve kapısı diğerini görmezken proje bu özelliğiyle perdesiz bir yaşam sunuyor

Rahat, konforlu ve eksiksiz bir hayatın tüm öğelerini İstanbul Sancaktepe'de kendi arazisi üzerine kurduğu Rings İstanbul projesinde toplayan Selin Yapı, konut sektörüne kazandırdığı yeniliklerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Toplamda bin 500 konut, Rings AVM ve Rings Club ile dikkat çeken Rings İstanbul projesi, “dikey alanda müstakil yaşam” konsepti ile İstanbul Anadolu yakasının en iddialı projelerinden biri olarak dikkat çekiyor. Rings İstanbul'da daire cepheleri karşı karşıya gelmeyecek şekilde planlandı. Güneşe ve ışığa göre tasarlanmış, pencereleri yere kadar inen maksimum ışık alan dairelerimizle perdesiz bir yaşam sunuyor. Yine tüm dairelerde özel ses ve ısı yalıtımı söz konusu. Mutfaktan banyoya kadar ünlü markalarla en ince ayrıntısına kadar döşenerek tamamlanmış dairelerimizi müşterilerimizin kullanımına sunuyor.

2013'te hayat başlayacak

İnşaatına 2011 yılında başlanan, ilk etabının 2013 yılında bitmesi planlanan Rings İstanbul projesi, Sultanbeyli çıkışı ile TEM'e 800 metrelik yolla bağlanıyor. Sıra evli sokak, villa ve rezidans gibi farklı alternatifli yaşam biçimleri, farklı metrekarelerle beğeniye sunuluyor. 238 bin metrekare büyüklüğe sahip projenin yüzde 75'i yeşil alandan oluşuyor. Fiber optik kablo döşenerek son teknolojilerle donatılan tüm dairelerin, hem katta hem de bodrumda olmak üzere iki ayrı depo alanı bulunuyor. Güney ve kuzeyindeki toplu taşıma durakları ulaşımı kolaylaştırırken, çevresinde parklar ve eğitim tesisleri çocukların rahatı ve geleceğini düşünüyor. Güneyine komşu zümrüt yeşili Aydos Ormanı, 3 kilometrekarelik yürüyüş ve bisiklet parkuru ile sağlığı ve huzuru da korumayı amaçlayan Rings İstanbul, çocuklu ailelere güvenli, doğal hayatı yaşarken şehrin imkanlarından da kopmak istemeyenlere yemyeşil ve zengin bir sosyal yaşam vaat ediyor.

Üç bölümden oluşuyor

Rings İstanbul projesinin ilk etabı, Fiesta, Siesta ve Vista olmak üzere üç ayrı bölümden oluşuyor. Rings AVM ve rezidans dairelerin bir arada yer aldığı Rings İstanbul Fiesta Evleri, villa konforundaki geniş yaşam alanları ile ferah bir hayatın önünü açıyor. Ev almak isteyenleri kutu gibi alanlara sıkışmaktan kurtaran Selin Yapı, Rings İstanbul projesi içinde yer alan Fiesta Evleri'yle konut sahibi olmak isteyenlere 1+1 dairelerde dahi büyük yaşam alanları ve tüm dairelerde villa parası ödemeden villa konforu vaat ediyor. Fiesta Evlerinde teraslar ve kat bahçeleri, en az evin içi kadar büyük bir de bahçeye sahip olmayı sağlarken,  lüks villa konforunu rezidans hizmetiyle bir araya getiriyor.

Rings İstanbul'a ismini veren halka şeklindeki altı mahalleden oluşan Rings İstanbul Siesta Evleri, daha sakin ve keyifli bir yaşam isteyenlerin ilk tercihi olacak.  Siesta Evleri, 6, 7 ve 8 katlı binalardan oluşuyor. Karşılıklı binalar arası mesafenin ortalama 30 metre olduğu, 24 blok ve 441 dairenin yer aldığı Siesta Evleri'nde ayrıca müstakil bahçeli bahçe dubleksleri ile çatı dubleks alternatifleri de sunuluyor. Süs havuzu, çocuk oyun parkları, spor ve rekreasyon alanlarıyla villa konforuna sahip Siesta evleri, ailesiyle keyifli vakit geçirmek isteyenlerin uğrak yerleri olacak.

Konforlu ve hareketli bir hayat sürmek isteyenler için tasarlanan Rings İstanbul Vista Evleri'nde 5 kattan oluşan üç ayrı blokta toplam 58 daire bulunuyor. Koru ve havuz manzarasına sahip Vista Evleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı yaşam seçeneklerine sahip. 1+1 daire satın alanlara, dairenin dışında 13 metrekarelik içinde banyo da bulunan ayrı bir odanın hediye edildiği Vista Evleri'nde böylece 1+1 parası ödeyip 2+1 büyüklüğünde bir daireye kavuşulmuş oluyor. İçi gibi dışı da oldukça iddialı olan Vista Evleri, 21 kişilik özel cep sineması, fitness salonu, kafe ve dükkanlarıyla canlı bir sosyal hayatın kapılarını aralıyor.

Yüzde 75'i yeşil alan 

Rings İstanbul'un yüzde 75'i yeşil alan olarak ayrıldı. 40 bin metrekare sosyal tesis alanı, 5 bin metrekare kapalı sosyal tesis, AVM, tenis kortları, basketbol, voleybol, futbol ve mini golf sahaları, hamam, sauna, SPA, açık ve kapalı yüzme havuzları, squash, ana okulu, çocuk parkları gibi donatılar mevcut.

YAKIN PLAN

Projenin adı: Rings İstanbul

Projenin yeri: Sancaktepe

Projenin arsa büyüklüğü: 238.000 m2

İnşaat alanı: 400.000 m2

Blok sayısı: Siesta'da 24 blok, Vista'da 3 blok, Fiesta'da 1 blok.

Daire tipleri ve metrekareler: 1+1'den 5+2'ye 73 ile 395 m2

Toplam daire sayısı: Siesta'da 441, Vista'da 58, Fiesta'da 93 toplamda 1500 konut.

İnşaata başlama tarihi: Mayıs 2011

Teslim tarihi: İlk etap Mayıs 2013'te.

Satıştaki konutların fiyatları: Metrekare fiyatı 2.500-3.000 TL.

Kampanya bilgileri: Yüzde 25'i peşin, taksitler ise bir yıl sonra ödenmeye başlanıyor. Bu kampanyanın yanı sıra alternatifli ödeme seçenekleri de müşterilerimize sunuluyor.

Ticari alanlar ve özellikleri: Rings AVM, Sancaktepe bölgesinin ilk AVM'si olma özelliğini taşıyor. Yarı açık konseptindeki AVM, 80 bin metrekare kapalı, 20 bin metrekare kiralanabilir alana sahip.

Projenin mimarı: Hakan Kıran.

Projenin inşaat teknikleri: Endüstriyel kalıp sistemi.

Verilen hizmetler: Güvenlik, teknik servis, Fiesta bloğunda residence hizmeti.

Yapımcının gözünden

Rings İstanbul'u yaşamak için tercih ediyorlar

Projeyi oluştururken, insanların yaşamaktan keyif duyacağı bir yer olması için çalıştıklarını belirten Selin Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Ahmet Gülşen, “Bu nedenle de yaşam alanlarını ve sosyal alanları geniş tuttuk. İnsanların proje içinde kişisel ihtiyaçlarının yanı sıra, her türlü sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını da giderebileceği bir proje tasarladık” dedi.

 “Projemiz için Anadolu yakasının en iddialı projesi derken, bunu tüm özellikleriyle destekledik. Aslına bakarsanız kendimiz nasıl bir yerde yaşamak istiyorsak, onu hayata geçirdik” diyen Gülşen,  şunları belirtti:

“Özellikle çocuklu ailelerin tüm ihtiyaçlarını giderebilecek alanlar yarattık. AVM, çocuk oyun alanları, kreş, meyve bahçesi bu alanlardan sadece birkaçı. Bu noktadan bakıldığında Rings İstanbul projesi çocukların sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını giderebileceği bir proje olarak öne çıktı. Projemizi ziyaret eden müşterilerimiz genellikle dairelerimizin büyüklüğünden çok etkileniyorlar. Geniş yeşil alanların da bulunması projemizi yaşanılabilecek bir yer haline getiriyor. Bu nedenle ev alan müşterilerimizin büyük bir kısmı Rings İstanbul'u yaşamak için tercih ediyor.”
 

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Rings İstanbul örnek daire görüntüleri
  • 24.03.2014 15:59

Rings İstanbul örnek daire görüntüleri

Konutların hemen teslim edildiği ve yaşamın başladığı Rings İstanbul'da çatı dub ...

Rings İstanbul Sancaktepe’nin reklam filmi!
  • 21.09.2012 15:54

Rings İstanbul Sancaktepe’nin reklam filmi!

Selin Yapı tarafından Sancaktepe’de hayata geçirilen Rings İstanbul’un reklam fi ...

Rings İstanbul'da 2+1 örnek daire foto galerisi için tıklayın!
  • 16.10.2012 14:37

Rings İstanbul'da 2+1 örnek daire foto galerisi için tıklayın!

Selin Yapı imzasıyla Sancaktepe'de hayata geçirilen Rings İstanbul projesinin 2+ ...

RINGS ISTANBUL
  • 10.12.2011 18:53

RINGS ISTANBUL

Bin 500 konut ve bir AVM'den oluşan Rings İstanbul projesi Selin Yapı tarafından ...

Rings İstanbul'da fırsat bayramda da devam ediyor
  • 10.07.2015 09:51

Rings İstanbul'da fırsat bayramda da devam ediyor

Rings İstanbul’un sınırlı sayıdaki hemen teslim evlerine sahip olmak için fırsat ...

Rings İstanbul babaları unutmadı!
  • 15.06.2015 13:49

Rings İstanbul babaları unutmadı!

Rings İstanbul, 20 – 22 Haziran tarihlerinde, Babalar Gününe özel 20.000 TL’ye ...