maritbet girişmaritbet
HAFTANIN PROJESİ

HAFTANIN PROJESİ

Babacan Yapı tarafından Bahçeşehir'in kalbinde projelendirilen Crown Deluxe 1+1'den 4+1'e kadar uzanan daire seçenekleriyle satışa çıktı.

Babacan Yapı tarafından Bahçeşehir'in kalbinde projelendirilen Crown Deluxe 1+1'den 4+1'e kadar uzanan daire seçenekleriyle satışa çıktı.

Estetik mimarisiyle dikkat çeken proje bir o kadar da bulunduğu bölgenin avantajlarıyla öne geçiyor."Her Adımda Hayat” sloganıyla lanse edilen Crown Deluxe projesinin çevresinde; Akbatı Alışveriş Merkezi, Fransız Sokağı, Medical Park Hastanesi, Festival Park ve 20 bin metrekarelik alana sahip Club İstanbul spor kulübü yer alıyor.

Babacan Yapı'nın Akbatı AVM'ye yaklaşık 200 metre mesafede satın aldığı arsa üzerine inşa etmeye başladığı Crown Deluxe projesi tüm gelişmelerin odağında, alışveriş merkezi, hastane, özel okullarla ve festivalpark ile aynı komplekste ve en önemlisi de TEM otoyoluna çok kısa bir mesafede yer alıyor. İstanbul'un en büyük alışveriş merkezlerinden birisi olacak Akbatı AVM'nin açılışı Bahçeşehir'in büyük alışveriş merkezi ihtiyacına cevap verirken, TEM otoyolu Esenkent girişinin ay sonunda açılışı da bölgenin ulaşımını önemli ölçüde rahatlatacak.

Rezidans bahçe teras konseptinde tasarlanan Crown Deluxe 24 katlı kulelerden oluşuyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar sunulan daire seçenekleriyle her ihtiyaca ve zevke hitap ediliyor. Üst katlardaki daireler ise Bahçeşehir bölgesi, Küçükçekmece ve Büyükçekmece Gölü manzarasına sahip. Ayrıca projede Exclusive Panorama olarak tanımlanan çok geniş teraslı özel daire seçenekleri de sunuluyor.

Özenle tasarlanan Crown Deluxe'de kompleksin dışında kendine ait de fitness, spa, solarium ve açık yüzme havuzu yer alıyor. Geniş resepsiyon alanından giriş yapılarak yüksek hızlı asansörlerle evlere erişimin sağlandığı Crown Deluxe'de dairelerde, lamine parke uygulaması, duvarlar için Amerika'dan özel olarak ithal edilen tekstil tabanlı kağıtlar, led aydınlatmalar, daire içerisinden asansör çağırma, akıllı intercom sistemine entegre edilmiş hırsız alarmı, yangın alarmı ve sprinkerli yangın söndürme sistemleri standart olarak uygulanırken, kat erişimli kapalı otoparklar dikkat çeken bir diğer özellik olarak öne çıkıyor.

Son teknolojiyle inşa edilen projede, fore kazık sistemiyle zemin güçlendirmesi öncesinde nadiren uygulanan Strain Gauge zemin yükleme deneyi yapılarak zemine en uygun kazık ebatları ve adetleri belirlendi. İnşaatın hızla başladığı projede teslimler 2013'ün sonbaharında yapılacak. Projedeki dairelerde ankastre eşyalar, mdf kaplamalı ankastre mutfak, banyolarda ıslak zeminler, birinci sınıf seramikler, modern flat tekne üzerine cam kabin, armatürler, vitrifiyeler, tekstil tabanlı ithal duvar kağıtları, akrilik mutfak ve banyo tezgahları ile lamine parke kullanılıyor. Crown Delux'de açık yüzme havuzu, solaryum, fitness, Türk hamamı, Fin hamamı, sauna, kapalı otopark,kat erişimli yüksek hızlı asansörler, 7/24 kapalı devre kamera kayıt sistemi,yangın ve duman alarmı, hırsız alarmı, sprinklerli yangın söndürme sistemi, görüntülü akıllı interkom sistemi bulunuyor. Projede kontrollü araç ve yaya giriş-çıkışı, uzman güvenlik personelleri ve vale hizmeti de sunuluyor.

YAPIMCININ GÖZÜNDEN

‘Bölgeden yoğun talep aldık'

Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, Dinçkök ve Garanti Koza grubuna ait Akkoza projesi içerisinin arsasını satın alarak inşaatına başladıkları Crown Deluxe projesinin tasarım aşamasını uzun çalışmalar ile tamamladıklarını söyledi. Babacan, ekim ayı başında temelleri tamamlanan projenin inşaatının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek, “Örnek dairelerimiz de oldukça beğeni gördü. Projenin alışveriş ve yaşam alanlarının içerisinde bulunması tüketicinin tercih sebebi oldu. Yaptığımız projede belirlediğimiz hedef kitlemizin yanı sıra Bahçeşehir'de yaşayan yerleşik tüketicilerden de yoğun talepler aldık” dedi.

Tem otoyoluna özel bağlantısının bulunmasının projenin ulaşımda kolaylık sağladığını vurgulayarak, “Akbatı AVM, Ted Koleji, tam teşekküllü hastanesi ile Fransız sokağı temalı restoran ve kafelerin bulunduğu noktada bulunması, konser ve sosyal tesisleri, yüzme havuzları ile tam bir uydu kent yaşamı sağlıyor. Bunların yanı sıra Bahçeşehir temasına uygun her katta bulunan kat bahçe ve terasları projemizde bulunduğu bölgenin havasını ve tarzını ayrıca hissettiriyor” diye konuştu.

Hangi daire kaç lira?

Tipi         Alanı (m2)           Fiyat

1+1        83          144.000

2+1        114         218.000

3+1        180         338.000

YAKIN PLAN

Projenin adı: Crown Deluxe

Projenin yeri: Bahçeşehir / Esenkent

Arsa büyüklüğü: 10.949 m2

İnşaat alanı: 68.000 m2

Blok sayısı: 2

Daire tipleri: 1+1, 2+1, 341

Metrekare aralığı:  83,31 – 191.27

Toplam daire sayısı: 400

İnşaata başlama tarihi: Temmuz 2011

Teslim tarihi: Eylül 2013

Konut fiyatları: 144.000 liradan başlıyor

Kampanya bilgileri: Babacan Yapı Finansman Sistemi ile 40 ay vade  imkanı veya 120 ay banka kredisi ile 0 peşinat 0 ara ödeme.

Ticari alanlar: 40 mağaza

Projenin mimarı: Uskılıç Mimarlık

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bakan Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Sazlıdere Köprüsü'nde incelemelerde bulundu
  • 15.11.2021 14:58

Bakan Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Sazlıdere Köprüsü'nde incelemelerde bulundu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Projesi kapsamın ...

Kanal İstanbul'un ilk köprüsünün çalışmaları tüm hızıyla sürüyor
  • 15.06.2021 17:26

Kanal İstanbul'un ilk köprüsünün çalışmaları tüm hızıyla sürüyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yürütülen Kanal İstanbul çalışmaları k ...

Bahçeşehir Saklı Bahçe Konakları'nda doğal yaşam!
  • 16.05.2012 14:15

Bahçeşehir Saklı Bahçe Konakları'nda doğal yaşam!

Bahçeşehir'de inşa edilen Saklı Bahçe Konakları'nda doğal yaşam fırsatı sunuluyo ...

Meliha Türker, Babacan Yapı'yı anlattı
  • 24.11.2011 20:18

Meliha Türker, Babacan Yapı'yı anlattı

Babacan Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Meliha Türker, Babacan Yapı projelerini a ...

CROWN DELUXE
  • 10.10.2011 14:39

CROWN DELUXE

Bahçeşehir'in yeni cazibe merkezi Akbatı AVM'nin yanı başında inşasına başlanan ...

Bahçeşehir Nissa O2 Residence'ı sizin için havadan görüntüledik
  • 21.12.2013 14:13

Bahçeşehir Nissa O2 Residence'ı sizin için havadan görüntüledik

Nissa O2 Residence inşaatının ne durumda olduğunu merak ediyorsanız hemen tıklay ...