maritbet girişmaritbet
GüneşliPark Gardenya geliyor

GüneşliPark Gardenya geliyor

Gül İnşaat ve Mutlu İnşaat’ın,“Güneşlipark Gardenya” Projesi ile Güneşli’ye değer katmaya devam ediyor. “Güneşlipark Gardenya” Projesi kaliteli konut ihtiyacını karşılamanın yanı sıra bölgenin ticari hayatına da canlılık getirecek.

Gül İnşaat ve Mutlu İnşaat'ın,“Güneşlipark Gardenya” Projesi ile Güneşli'ye değer katmaya devam ediyor. “Güneşlipark Gardenya” Projesi kaliteli konut ihtiyacını karşılamanın yanı sıra bölgenin ticari hayatına da canlılık getirecek.

GüneşliPark, Skyport, Perla Vista, Loca, Metroport, Rose Marine, Otoport, Fly Inn, Colorist, Yeşilköy Konakları, Capital Tower, Yasemin Konakları,  Ümraniye AVM,  gibi birçok prestijli konut ve AVM ile inşaat sektöründe ilklere imza atan Gül İnşaat ve Mutlu İnşaat , Güneşli'nin en güzel lokasyonuna sahip bölgesinde 21 bin metrekare arsa üzerine yedi blok ve 263 konuttan oluşan yeni bir yaşam merkezi inşa ediyor. Toplam 130 milyon TL yatırım değerine sahip olan proje, bünyesinde yedi adet ticari birim barındırıyor.

Yapımına yeni başlanan ve Aralık 2013 tarihinde teslim edilmesi planlanan Güneşlipark Gardenya Projesi'nde, 1+1, 2 + 1, 3 + 1 ve 4 +1 konut seçeneklerinin yanı sıra  dubleks daire seçenekleri bulunuyor. Metrekare fiyatları 2 bin 500 TL'den başlayacak olan projede, büyüklükleri 80 metrekareden 380 metrekareye kadar, yedi blokta263 daire sahiplerini bekliyor.

Ali Gül: “Güneşli'ye değer katıyoruz”

Güneşli'de ikinci projelerini inşa ettiklerine dikkat çeken Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, “Güneşli, artan nüfusu ve ticari alanlarıyla İstanbul'un en değerli bölgeleri arasında yer alıyor. Gül İnşaat olarak Güneşli'ye değer katacak projeler inşa etmeye devam ediyoruz. Geçen sene lansmanını gerçekleştirdiğimiz ve büyük ilgi gören Güneşlipark Projesi'nin ardından şimdi de Güneşlipark Gardenya ile kaliteli konut ve ticari alanları bölgeye kazandırıyoruz” dedi.

Yüksel Hamzaoğlu:“Kentsel dönüşüme hizmet ediyoruz”

Gül İnşaat ile birlikte birçok prestijli proje gerçekleştirdiklerini ifade eden Mutlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Hamzaoğlu, hayata geçirdikleri projelerle İstanbul'un kentsel dönüşüm vizyonuna hizmet ettiklerini söyledi. Hamzaoğlu, “2012 yılında inşaat sektörünün büyümesinde bir yavaşlama bekleniyor. Konut firmaları ekonomideki küçülmeden dolayı hafif oranda azalan bir şekilde büyümeye devam edecektir. Gül inşaat ile birlikte bu dönemde gerek yaptığımız işlerin kalitesi, gerek müşteri memnuniyetinden dolayı sektörde aranan firmalar arasında yer alıyoruz” dedi.

Sönmez Aydın: “Lokasyonumuz ve kalitemiz en büyük avantajımız”

Gül İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sönmez Aydın, projenin lokasyon itibariyle Güneşli'de benzersiz bir konuma sahip olduklarına dikkat çekerek, “Güneşlipark Gardenya Projesi, hem oturmak hem de yatırım yapmak isteyenler için ideal bir proje.  TEM ve E5 çevreyollarının kesişim noktasında yer alan ve Fuar merkezi ile havaalanına yakın konumuyla Tekstilkent, havaalanı çalışanları, kuyum üreticilerinin ve her kesimden talep görecek olan Güneşlipark Gardenya Projesi, sosyal alanlarıyla iddialı. Yaklaşık 17 bin metrekarelik yeşil alana sahip olan projede spor alanları açık ve kapalı yüzme havuzlu sosyal tesisiyle her türlü sosyal aktivitenin gerçekleştirileceği sosyal alanları bulunuyor.  

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

En yeni proje Güneşli'de görücüye çıktı
  • 18.02.2012 17:39

En yeni proje Güneşli'de görücüye çıktı

Gül İnşaat ve Mutlu İnşaatın Güneşli Park Gardenya projesi satışa çıktı. ...

Avangart İstanbul projesi basına tanıtıldı
  • 20.02.2018 12:48

Avangart İstanbul projesi basına tanıtıldı

Gül Proje’nin Seyrantepe’deki yeni projesi Avangart İstanbul, şehrin içine kadar ...

Gül Yapı’nın şantiyeleri yerinden yönetimler gibi
  • 07.10.2015 16:24

Gül Yapı’nın şantiyeleri yerinden yönetimler gibi

Bu zamana kadar 5 milyon metrekare inşaat yapan Gül Yapı ve Gül Proje’de şantiye ...

Gül Yapı kalite ve niteliği beraberinde taşıyor
  • 06.10.2015 15:25

Gül Yapı kalite ve niteliği beraberinde taşıyor

Markalı konut liginde 32 yıldan bu yana var olan Gül Yapı, butik ve lüks proje g ...

Konut kredisi ve maketten satış Gül Yapı’yı uçurdu
  • 05.10.2015 16:50

Konut kredisi ve maketten satış Gül Yapı’yı uçurdu

Gül Yapı konut kredisi ve maketten satış yöntemi ile konseptinden taviz vermeden ...