maritbet girişmaritbet
Güneşli Park Gardenya satışları başladı!

Güneşli Park Gardenya satışları başladı!

Güneşli Park Gardenya 21 bin metrekare arsa üzerinde 7 blokta 263 konut ve 7 ticari birimden oluşurken 17 bin metrekare de yeşil alana ayrıldı.

Güneşli'nin 300 konut ile AVM'den oluşan en büyük sitesi olacak Güneşli Park'ı yılsonunda teslim etmeye hazırlanan Gül İnşaat, konut ve ticari alanlarıyla hızla gelişen ilçeye gelen yoğun talep nedeniyle ikinci projesini Mutlu İnşaat ortaklığıyla gerçekleştirecek. 263 konut ve 7 ticari birimden oluşan Güneşli Park Gardenya'da büyüklükleri 80 ile 380 m2 arasında yer alan dairelerin fiyatları 210 bin liradan başlıyor.

İnşaat sektöründe Skyport, Perla Vista, Loca, Metroport, Rose Marine, Otoport, Fly Inn, Colorist ve Yeşilköy Konakları gibi birçok konut ve alışveriş merkezi projesine imza atan Gül Inşaat, Güneşli'nin en büyük sitesi olan 300 konutluk Güneşli Park projesinin ardından, Mutlu İnşaat ortaklığıyla ikinci projesine başlıyor.

Basın Ekspres Yolu çevresi ile gelişime açık arsalarıyla dikkat çeken ve otel, rezidans, alışveriş merkezi gibi nitelikli ve kompleks yapıların inşa edilmesine olanak vermesiyle Mar Yapı, Suryapı Ağaoğlu gibi firmaların da proje geliştirdiği Güneşli'ye gelen yoğun talep nedeniyle 130 milyon TL yatırımla ikinci bir projeyi geliştirme kararı alan şirket, ‘Güneşli Park Gardenya' adındaki projeyi satışa çıkardı. 21 bin metrekare arsa üzerinde 7 blokta 263 konut ve 7 ticari birimden oluşan ‘Güneşli Park Gardenya'nın en önemli özelliklerinden biri, 17 bin metrekarelik yeşil alanıyla Güneşli'de en düşük bina yoğunluğu olan projelerden biri olarak tasarlanması.

Güneşli'nin artan nüfusu ve ticari alanlarıyla İstanbul'un en değerli bölgeleri arasında yer aldığını söyleyen Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, bu nedenle Gül İnşaat olarak Güneşli'ye değer katacak projeler inşa etmeye devam etma kararı aldıklarını kaydetti. Güneşli Park Gardenya'nın Gül İnşaat ortaklığıyla inşa ettikleri 4'üncü proje olacağını belirten Mutlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Hamzaoğlu ise “Fly in Residence, Metroport AVM ve Yasemin Konakları projelerini birlikte gerçekleştirdik. Capital Tower, Yasemin Konakları'nın ikinci etabı, Ümraniye AVM gibi projelerimiz de sürüyor” diye konuştu.

Yabancıdan talep bekliyoruz

Güneşli Park Gardenya projesinde, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçeneklerinin yanı sıra dubleks daire seçenekleri bulunduğunu söyleyen Gül İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sönmez Aydın da projede metrekare fiyatlarının 2 bin 500 TL'den başladığını anlattı. Projede, büyüklükleri 80 metrekare ile 380 metrekare arasında yer alan dairelerin fiyatlarının 210 bin lira ile 1 milyon 78 bin lira arasında değiştiğini söyleyen Aydın, projede peşin alımlarda da yüzde 10 iskonto yapıldığını ifade etti.

17 adet konutun satıldığı projeye mütekabiliyet yasasının çıkmasının ardından yabancıların da ilgi göstermesini beklediklerini söyleyen Aydın, Güneşli'deki ilk projeleri olan Güneşlipark'a da Türki Cumhuriyetler ve Arap ülkelerinden talep geldiğini, ajanslar aracılığıyla toplu alım yapmak isteyenlerin beklediğini kaydetti.

Aralık 2013'te teslim edilecek

TEM ve E5 çevreyollarının kesişim noktasında yer alan ve fuar merkezi ile havaalanına yakın konumuyla Tekstilkent, havaalanı çalışanları ve kuyum üreticilerinden talep görecek olan Güneşli Park Gardenya Projesi, Aralık 2013'te teslim edilecek. Yaklaşık 17 bin metrekarelik yeşil alana sahip olacak projede spor alanları, açık ve kapalı yüzme havuzlu bir sosyal tesis de yer alacak.

Eyüp ve Yakuplu'da yeni projelerin ruhsatını alıyoruz

Otoport, Avcılarpark, Güneşli Park ve İş Batı projelerinin devam ettiğini belirten Sönmez Aydın, konut ve alışveriş merkezinden oluşan Eyüppark projelerine 2-3 ay içinde, Yakuplu'nun sosyal alanlı ilk projesi olacak Kavaklıpark projesine ise bu hafta ruhsat alacaklarını ifade etti. Aydın, Güneşli'deki ilk projeleri olan Güneşli Park'ta dairelerin yılsonunda teslim edileceğini, alışveriş merkezinin ise Mayıs ayında açılmasının planlandığını sözlerine ekledi. Aydın, metrekare fiyatı 3 bin ile 3 bin 200 bandına yükselen bu projenin yüzde 25 prim yaptığını dile getirdi.

Vatan

Güneşli Park Gardenya İletişim Bilgileri

Web: www.mutluinsaat.com.tr

Telefon: 0212 442 00 11

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Güneşli Park Gardenya’da hemen teslim konutlar
  • 28.03.2014 14:23

Güneşli Park Gardenya’da hemen teslim konutlar

Fiyatların 320 bin liradan başladığı proje Güneşli bölgesinde hayata geçirildi ...

Güneşli Park Gardenya satılık daire fiyatları 2014
  • 13.02.2014 14:02

Güneşli Park Gardenya satılık daire fiyatları 2014

Güneşli Park Gardenya Evleri'nde fiyat listesi 320 bin liradan başlıyor ...

Güneşli Park Gardenya Evleri'nde 275 bin TL'ye
  • 04.11.2013 10:24

Güneşli Park Gardenya Evleri'nde 275 bin TL'ye

Güneşli Park Gardenya Evleri'nde fiyatlar 275 bin TL ile 730 bin TL arasında değ ...

Güneşli Park Gardenya Evleri’nde hemen teslim! 60 ay 0 faiz!
  • 20.09.2013 10:51

Güneşli Park Gardenya Evleri’nde hemen teslim! 60 ay 0 faiz!

Gül Proje - Mutlu İnşaat ortaklığı ile İstanbul’un yeni prestijli lokasyonu Güne ...

Güneşli Park Gardenya'da 275 bin TL'den başlayan fiyatlarla!
  • 23.08.2013 11:21

Güneşli Park Gardenya'da 275 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Güneşli Park Gardenya, Atatürk Havalimanı'na yakınlığıyla dikkat çekiyor. E5 ve ...

Mutlu İnşaat kentsel dönüşüm vizyonuna katkı sağlıyor!
  • 24.07.2013 13:06

Mutlu İnşaat kentsel dönüşüm vizyonuna katkı sağlıyor!

Türkiye'de inşaatların küçük ölçekli müteahhitler tarafından yapıldığı bir dönem ...